gismol77 04.12.07, 21:24 Madzia, coś mi swita, ze kiedys pisalas, ze masz spacerowke quinny buzz. jesli pamiec mnie nie myli i to prawda napisz prosze kilka spostrzezen na temat tego wozka.bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda7717 Re: do magda 7717 05.12.07, 16:34 tak tak mam wlasciwie uzywam ja jak Mala skonczyla 3 mies dla mnie super - jedyna moze nie do konca dobra opcja ze wozek od razu jest nachylony do pozycji lezaco siedzacej. ale plusy mozna obrocic w 2 strony ( razem 5 nachylen wozka lacznie z zupelnie lezacym) tak samo podnozek tez ma opcje zmiany nachylenia ( super) maly lekki swietnie sie sklada szybko i wygodnie, wchodzi do kazdego bagaznika ;-) mozna czasem uzyc jako lezaczka czy fotelika - jest tak maly ,ze spokojnie pelni te funkcje na zime dokupilam spiworek oryginalny wchodzi pod pasy - bomba budke mozna pochylic w kazda strone ale jesli szukasz mocnego wozka cieplego zwlaszcza na zime- to nie ten choc ja uwazam,ze lepiej miec lekki i w razie wiatru odwracasz wozek tak by maluchowi nie wialo nie mam minusow na niego;-) nie wiem jakie masz potrzeby wozka pytaj a ja odpowiem Odpowiedz Link
gismol77 Re: do magda 7717 05.12.07, 19:56 po pierwsze dzieki wielkie za odzew. teraz seria pytan. ktora wersje masz starsza czy nowsza, te z poszyciem ze spaneksu. ceny przynajmniej na alegro mocno rozne za to samo roznica chyba tylko w kolorystyce i tym spandeksie od 999allegro.pl/item277531830_quinny_buzz_za_999zl_spiwor_kosz_wysylka_ozl_.html, do ponad 1800allegro.pl/item277743969_quinny_buzz_2007_6_gratisowm_inspiworek_parasol.html. czy faktycznie te roznice tak sa wielkie, ze warte az takiej ceny? kolejna sprawa, to kółko z przodu, wydaje mi sie zbyt male, aby wozek byl stabilny ale to tylko wrazenie z "ogladania" jak jest w praktyce? czy zaliczylas juz jakies awarie wozka? co bylo inspiracja do zakupu tego akurat wozka? ja póki co jezdze peg perego po starszej corce, jeszcze w gondoli, ktora jest bardzo duza i wygodna i fotelik pasuje do stelaza w razie czego.mam tez spacerowke ale mam dosc dzwigania bo to duzy "sprzet". zastanawiam sie jeszcze nad peg perego pliko 3, ale tam tylko tylem do mamauni mozna wozic. za to, ma podnozek dla starszaka, co przy dluzszych spacerach dla mnie wazne no i wazy 4kg mniej od buzza. cholera co robic?? Odpowiedz Link
gismol77 Re: do magda 7717 06.12.07, 14:40 a i jeszcze jedno, czy ten wozek nie jest maly? tzn czy wg Ciebie nadaje sie tez dla dziecka np 2letniego? bo na oko sprawia wrazenie, ze jednak przeznaczony jest dla mniejszych dzieciaczków Odpowiedz Link
magda7717 Re: halo, halo Madzia gdzie jestes? 08.12.07, 08:18 Bylam w Wawie na szkoleniu- wozek maly nie jest ale nazwalabym go ''nieobszerny'' skąpy :D:D tzn miejsca jest duzo ale nie nalezy do komfortowych obszernych loży a raczej skladanych wypasionych leżaczkow:D idz do sklepu i ogladnij sobie chyba tak najlepiej . Odpowiedz Link