Dodaj do ulubionych

Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki?

08.12.07, 18:22
Chcicałabym zapytac czy nie naruszę jakiegos przepisu jesli dam tutaj np linka
do mojej stronki z biżuterią. Akurat zbliżaja sie święta i bede robic wiecej
kolczyków. Może któras z was by sie zainteresowała. Tyle, że nie wiem, czy to
legalne i w ogóle... bo z tego profit mam etc. ;)
Obserwuj wątek
    • joasia83m Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 18:30
      ohh, pokaz!!! ja uwielbiam rekodziela i chetnie je kupuje!
    • boazeria Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 18:33
      no pewnie! dawaj
    • delfina7 Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 19:18
      dawaj
    • delfina7 Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 19:18
      dawaj
      • enya81 Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 19:27
        Zapodawaj linka!
        • silvii Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 19:31
          no narobilła smaka i cisza! ;)

Silvii & Dan
          • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 21:33
            Narobiłąm i podsiadł mnie Niemaż i zaczałsobie skanowac komputer, wiec nie
            miałam jak napisac. :P

Właśnie zrobiłąm kolejna pare i zaraz zrobie zdjęcia i je wrzuce. A moja stronka
            to: shem.fotolog.pl/

Tam sa na razie moje stare prace, bo jej dawno nie uaktualniałam. Jak cos to
            porobie tez zdjecia koralików które mam w kuferku i moze same macie jakis
            pomysł, albo cos wam sie spodoba szczególnie to zrobie z nich biżuterie. Ceny
            wahają sie od 10 do 30 zł, w zależnosci czy kolczyki są ze szkła, ze srebra czy
            np. z kamieni (onyks, piasek pustyni, koral etc). :)
            • joasia83m Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 21:40
              Piekne, ja juz mam pytanko ile kosztuja nr 38, 45, 47??
              • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 22:13
                38, 45, 47 - ze srebrnym biglem - 17zł, bez srebra - 15 zł
                Akurat do 47 nie mam koralików, ale pozostałe dwa mam "w magazynie". ;)
                • joasia83m Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 22:35
                  ale sie napalilam, nie kupilam zednej bizuterii od "przed ciazy", a szukalam na
                  swieta;) tylko jak tu zrobic zeby mezunio nie zauwazyl, bo to dusigrosz.. ale
                  nic nalezy mi sie! shemreolin, to ja zamawiam 38 i 45 na srebrnym biglu.
                  ale fajnie!!
                  podaj co i jak, nr konta itd na maila: joasia83m@gazeta.pl
                  • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 23:29
                    SUPER! Zabieram się do roboty! :)

Czyli razem to będzie 34 zł plus koszta przesyłki. Ile kosztuje priorytet? No i
                    muszę kupić jeszcze trochę takich kopertek z bąbelkami. Nigdy nie wysyłałam nic
                    w ten sposób, wiec nie wiem ile to będzie kosztować. Na allegro zazwyczaj
                    doliczają sobie 6 zł, ale więc sprawdzić czy to na pewno tyle.
                    • joannakw Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 23:34
                      Siedze i ogladam i super tez chce tylko podaj ceny po kolei jakie
                      są :) Zaraz wybiorę i bedą prezenty na gwiazdkę super :)
                      Pozdrawiam Joanna
                      albo naspisz na gg 1890760
                  • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 00:52
                    Już zrobione. Maila wysłałam przed chwilą. :)

Na allegro zamówiłam 100 kopertek bąbelkowych, wiec powinny dojść jakoś w tym
                    tygodniu. Może uda mi się wysłać wcześniej je, bo coś niemąż pobrzdąkuje, że ma
                    w pracy jakieś takie na cd. Przesyłka priorytetowa będzie kosztowała jakieś 4 zł
                    pewnie, to możemy umówić sie na 5 zł, chyba, że któraś z was wie dokładniej jak
                    to wygląda.

A teraz lecę spać, bo jutro ciąg dalszy robót. ;)
    • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 08.12.07, 23:25
      Wgrałam biżuterie, którą zrobiłam przez dwa dni. :) Mam nadzieję, że sie wam
      spodoba. :)))
      • narttu Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 08:57
        58 sa super. Nie dalo by sie jeszcze do nich jakiegos wisiorka
        zrobic? Jakby teraz to wyslac do Finlandii.. pomysle i dam znac
        • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 09:16
          Wisiorek to żaden problem. :) Tylko chodzi o samą zawieszkę do łańcuszka, tak? O
          kurcze... do Finlandii to może troche kosztować... wow

Na stronie poczty polskiej jest przelicznik cen to może tam sprawdź. :)
        • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 09:18
          hehehe... sama sprawdziłam. Priorytet w Europie o wadze 100-350 g kosztuje ok.
          15 zł. :)
          • asia19813 Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 09:46
            super, ale jesteś pomysłowa, ja nie nosze kolczyków, ale są śliczne, podoba mi
            się oj wszystkie, a szczególnie 58, 53 i bransoletka 50, super pomysł na
            prezenty pod chioinkę
    • babajagaa do shemreolin 09.12.07, 10:28
      Shemreolin potrzebuje komplecik,mozesz dorobic kolczyki i lancuszek
      do bransoletki??Chodzi mi o 50 lub 55
      • shemreolin Re: do shemreolin 09.12.07, 11:53
        Łatwiej mi bedzie dorobic do zielonej bransoletki, bo tych czerwonych nie mam za
        wiele. Zaraz jade do sklepu po kolejna porcje materiałów bo mi zabrakło. :D mam
        wene tfoorchą. :D hehe
        • babajagaa Re: do shemreolin 09.12.07, 12:33
          Shem to ja poprosze podaj mi cene za wszystko,i wysle ci kaske
          • shemreolin Re: do shemreolin 09.12.07, 13:01
            Bransoletka, kosztuje 15 zł, kolczyki 17 lub 15 zł w zależności czy bigle maja
            byc srebrne. Do tego jakieś 5 zł za priorytetową przesyłkę + koperta bąbelkowa.
            :) Czyli razem to będzie 35 lub 37 zł w zależnosci od wybranych bigli. :)

Numer konta podam chyba na ukrytym żeby nie wysyłać do kazdego osobno maila. ;)
            • badowimo Re: do shemreolin 09.12.07, 14:01
              Mnie tez sie bardzo podobaja:)) Gratuluje, jestes zdolniacha:)
              Tez jestem na etapie gromadzenia prezentow swiatecznych i na pewno
              cos zamowie u Ciebie.
              Jak tylko znajde wiecej czasu to wybiore i posle kaske!
    • badowimo Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 14:35
      Dobra, zamawiam. 3 pary kolczykow nr 45, 57,56. Ile kasy przelac w
      sumie?? Moga przyjsc w jednej kopercie?:)
      Dzieki i pozdrawiam.
      • shemreolin Wpisałam ceny do galerii!!! 09.12.07, 16:31
        teraz możecie zobaczyc co i le kosztuje :)

Acha! Zamówienia przesyłajcie mi na emaila, którego podam zaraz na ukrytym w
        watku o koncie. Będzie mi łatwiej ogarnać kto co zamawiał. :)
      • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 16:34
        badowimo, razem z kosztami przesyłki to wyjdzie 69 zł :)
        • babajagaa Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 18:25
          shem a lancuszek dasz rade zrobic??
          • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 19:08
            Łańcuszki kupuję gotowe. :)
            • burda3 Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 09.12.07, 20:37
              Bardzo ładne :))))
      • shemreolin Re: Czy mogę tutaj zareklamowac swoje kolczyki? 10.12.07, 12:17
        Hej hej! Mogłabyć potwierdzic zamóienie? Jesli tak to wyslij mi maila na adres
        podany na ukrytym, bo tak sie pogubie kto co zamawiał. ;)

Razem z przesyłką to będzie: 69 zł
    • shemreolin Dodałam nowe prace na stronkę! n/t 09.12.07, 23:14
      ...
      • matizka Re: Dodałam nowe prace na stronkę! n/t 10.12.07, 11:22
        Hej,

czy do kupienia sa tylko te ze stronki, która się otwiera czy z
        wszystkich zakładek?

Ja to bym chciała czarne (52) a tam napisane brak. No i proszę o
        maila z kontem i Twoim adresem, bo mnie nie ma na forum ukrytym.

MOŻE JAKOŚ MOŻNA SIĘ WPROSIĆ?

pozdrawiam,

aga

PS. Fajne prace i chciałabym kiedyś coś sama zrobić - te elementy to
        sie kupuje jakoś tak hurtowo, co nie? A czy to sie opłaca jak się
        robi coś tylko dla siebie, czy trzeba kupić na tyle dużo, że to nie
        ma sensu?
        • matizka Re: Dodałam nowe prace na stronkę! n/t 10.12.07, 11:23
          A miałam grzebać coś na wylegarni, nie wystawiasz tam :)?
          • shemreolin Re: Dodałam nowe prace na stronkę! n/t 10.12.07, 12:14
            Hej! Na wylgarni nie wystawiam, bo tam sie w ogóle cieżko dostac. :/

Jesli chodzi o koszta to wychodzi bardzo różnie. Obecnie kupuje to co mi sie
            podoba i potem z tego kombinuje różne rzeczy, ale to sie nie opłaca, bo tak
            naprawde kupuje cos czego potem nie mam jak wykorzystac i to leży i lezy. Teraz
            mam zamiar najpierw projektowac wzór na kartce a dopiero potem kupowac do tego
            materiały, bo tak bedzie ekonomiczniej niz tak klikac na wszystko co fajne.

Jesli chodzi o opis "brak" to tym sie nie przejmuj. To moja stara galeria, chce
            założyc inną, bardziej czytelną. Te zdjecia należy traktować jak wzory. Zawsze
            moge wykonać wzór ponownie, tylko że czasami okazuje sie, że musze zamówic
            materiał i wtedy trzeba czekać.

Jesli chodzi o dane to odezwij sie do mnie na gg: 4948054, a jesli chcesz dostęp
            do ukrytego to napisz do aurinko. :)
            • babajagaa Re: Dodałam nowe prace na stronkę! n/t 10.12.07, 17:26
              shemreolin robie przelew za bransoletke i kolczyki a co z koralami??d
              • shemreolin Re: Dodałam nowe prace na stronkę! n/t 10.12.07, 21:52
                Z koralami moze byc problem, bo nie mam odpowiednich korali do tego tylko moge
                robic raczej naszyjniki. Dzisiaj już złożyłam zamówienie na nowe materiały i
                powinnam je dostac w srode lub czwartek. :)

A na jakich koralach ci zależy?
              • shemreolin Re: Dodałam nowe prace na stronkę! n/t 10.12.07, 21:58
                Ach, jakbyś chciała to mogę zrobić wisiorek, taki do zawieszenia na łańcuszku.
                Kosztuje 10 zł. Widzę, ze już wpłaciłaś za bransoletkę i kolczyki, czyli
                rezygnujesz z wisiorka, prawda? Dzisiaj zrobię dla ciebie kolczyki i
                sfotografuje. Powiesz czy ci odpowiadają. :D A wolisz jakieś takie większe,
                wiszące czy np. w jakimś kształcie konkretnym. Masz jakaś swoja wizję?
              • shemreolin Babajagaa, a co z adresem? 10.12.07, 22:00
                Mam twój adres w przelewie, ale nazwisko jest chyba mężowskie, to jak ja mam
                zaadresować? Na męża czy na ciebie? Napisz mi w mailu dane. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka