maadga 17.01.08, 09:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=71686792 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus-ia80 Re: Bzdury na temat karmienia piersią ;-) 17.01.08, 09:22 dobre buhaha tez mam taka kolezanke tluste mleko miala to lekarz jej kazal odstawic ser zolty bo od tego przybrako dziecko 1 kg a moj przybral 1.300 i co bawarki nie pilam -najgorsz glupota bo co moze byc w herbacie chyba tylko teina bo w mleku rozumiem ale po co mieszac albo ze musi byc przepajane by moj tesc tylko ze moj syn nie umie pic z butelki niewiedza jest straszna a najlepiej z dala od naszych babc jak zaplacze to cyca chce ciekawe ze ludzie maja przerwy w jedzeniu a dzieci nie musza? nie doczytalam do konca bo mnie trafia Odpowiedz Link
maadga Re: Bzdury na temat karmienia piersią ;-) 17.01.08, 09:38 Powiem szczerze że im dalej tym lepsze. Można się nieźle pośmiać i odstresować, że jednak te głupoty przychodzą do głowy nie tylko naszym babciom i teściowym. Odpowiedz Link
lilka.k olus-ia80 17.01.08, 10:07 Kochana, używaj proszę przecinków, bo się cięzko czyta :). Pozdrawiam Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Bzdury na temat karmienia piersią ;-) 17.01.08, 09:48 Coś pięknego!!! To chyba powinno wisieć we wstępie do każdego "niemowlakowego" forum. Cudne!!! Ale też i lekko przerażające, prawda? Stan wiedzy w narodzie mizerny... Odpowiedz Link
uczula Re: Bzdury na temat karmienia piersią ;-) 17.01.08, 09:49 moj nM tez twierdzil ze musze pic duzo mleka... tak. zapytalam sie czy ja cielak jestem? i uprzytomnilam mu ze mleko kobiece sie z krowiego mleka nie tworzy. A on sie zapytal to z czego sie tworzy? :):):):) Odpowiedz Link