gmonika Re: kto dolaczy do ploteczek???:))) chat:)) 28.01.08, 20:55 ale jak bo ja sie na tym nie znam :( Odpowiedz Link
borowka78 Re: kto dolaczy do ploteczek???:))) chat:)) 28.01.08, 21:03 ja nie;-) ale karmi pije... hehe;-p Odpowiedz Link
patrice7 g monika, borowka 28.01.08, 21:33 u gory masz link .kliknij w NASZ CHAT i cie automatycznie przekieruje.wpisz sowj nick i juz:)) borowka a czemu nie dolaczysz??:) Odpowiedz Link
borowka78 Re: g monika, borowka 28.01.08, 21:36 patrice7 napisała: > > > borowka a czemu nie dolaczysz??:) z przekory:-DDD wole na skype gadac, hehe Odpowiedz Link
patrice7 Re: g monika, borowka 28.01.08, 21:37 ee tam przekory zapraszamy wejdz:) plotkuj:P Odpowiedz Link
borowka78 Re: g monika, borowka 28.01.08, 21:39 patrice7 napisała: > ee tam przekory zapraszamy wejdz:) plotkuj:P nie dzisiaj. jestem padnieta po chrzcinach i nie "pracuje|" na swoim laptopie:-) he-kazda wymowka jest dobra, co nie?!! Odpowiedz Link
borowka78 Re: g monika, borowka 28.01.08, 21:48 patrice7 napisała: > nooo :) ale jutro sie nie wymigasz! :) jak to nie, nadal bede "pracowac" na komputerze mamy:-) jestem jeszcze przez tydzien u rodzicow:-DDD Odpowiedz Link
enya81 Re: borowka 28.01.08, 22:03 Ho, ho to niexle Ci sie przedłuzył pobyt w Rawce :) Ja ostatnio jak byliśmy to stwierdziłam, że to miasto nic sie nie zmienia... Fajnie tak czasami tam pojechac ale mieszkac na stałe to już bym nie chciała. Odpowiedz Link
borowka78 Re: borowka 28.01.08, 22:06 enya81 napisała: > Ho, ho to niexle Ci sie przedłuzył pobyt w Rawce :) Ewa, masakra-4 tydzien juz tu siedze:-) no nie mowie,ze jest zle-oj nie-mam duuuuuuuuuuuuuzo czasu dla siebie, ale tu sie NIC NIE DZIEJE ;/ > Ja ostatnio jak byliśmy to stwierdziłam, że to miasto nic sie nie zmienia... no dokladnie > Fajnie tak czasami tam pojechac ale mieszkac na stałe to już bym nie chciała. ja tez ja tez:-) dlatego moje miasto to...Poznan:-) Odpowiedz Link