sylpal13 30.01.08, 20:36 biorę sie za siebie, już po raz kolejny, mam nadzieję ze tym razem mi się uda, oponka wymiarów tirowych, niestety, są chętne do wspólnego wysiłku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwaolej Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 30.01.08, 21:45 ja od października aerobik ale że dość nieregularnie to zaczęłam 6 weidera dzisiaj. Nigdy nie wchodziłam w ten link, ale jak wczoraj zajrzałam to pełna mobilizacja. Dziś była seria 1 - od jutra cwiczę rano i wieczorem :) oponka straszna :( buuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
enya81 Re: Melduje się i zgłaszam chęć przystąpienia :) 30.01.08, 22:08 Oponka nie jest bardzo duża, ale mimo wszystko jest i wkurza. Chętnie się przyłączę, bo sama to chyba nie zaczne a tak mnie zmobilizujesz. Odpowiedz Link
silvii Re: Melduje się i zgłaszam chęć przystąpienia :) 30.01.08, 22:25 jestem po 6 dniu od jutra zaczynam 8 powtórzeń :) i już widzę jak mi bęben a raczej zwis MALEJE!!! normalnie w oczach :) na początku też myślałam, że jak są 3 serie to mogę sobie trzy razy dziennie... :) a tu guzik! Trzy serie wykonuje się po sobie w odstępie nie dłuższym niż 1 minuta między seriami... :))) no i bardzo ważna jest ciągłość... czyli nie ma przerw na niedziele ;) hm... życzę sobie i Wam wytrwałości! bo już widzę, że warto!!! Silvii & Dan Odpowiedz Link
kurdkowa Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 31.01.08, 09:56 Dołączam się, ale dziewczyny podajcie jakiś link do tych ćwiczeń czy cóś;) Odpowiedz Link
sylpal13 Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 31.01.08, 10:02 www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/6-weidera-polecam-3592/ Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Zaczynam jutro 6 Weidera 31.01.08, 10:02 ja sie przylacze bo musze mam nadzieje ze wytrwam trzymam kciuki za was i za siebie Odpowiedz Link
sylpal13 mierzymy się i ważymy 31.01.08, 10:40 waga - 79 pas - 92 biodra 108 będziemy ważyć się raz w tyg i mierzyć, co wy na to? tak będzie widac czy są efekty oprócz tego ja słodycze tylko w weekend i ograniczona ilość, woda mineralna co najmniej 1,5 l dziennie, zamiast chleba wasa 3 zboża, i tzw dieta nie łączenia, to znaczy mięso bez ziemniaków, ryżu, makaronu tylko z warzywami innymi, albo z fasolą , jadam ją zamiast ziemniaków do obiadu do niej sos musztardowy, jogurt nat. doprawiam musztardą i przyprawami (fasola biała, taka co sie ją namacza, podczas gotowania zmieniam wode dwa razy, mniej bąków później hihi), a jesli ziemniaki to z innymi warzywami. O wyglada to ambitnie, jeśli choc połowe uda sie zastosować bedzie dobrze. Ćwiczenia na dzis zrobione jak u Was? Odpowiedz Link
uczula Re: ja! 31.01.08, 11:09 ja niewiele .. ale w brzuchu mam 90 !!!! waga - 59 pas - 73 biodra - 92 brzuch - 90 Odpowiedz Link
gmonika Re: ja! 31.01.08, 11:34 moze i ja sie przyłacze wyjezdzam teraz na dwa tygodnie to nie bede mogla chodzic na pilates, wies moze "szósteczka" nadrobie bo wlasciwie po piletesie wrocilo mi do normy wszystko oprocz brzuszka na dole :(( Odpowiedz Link
silvii link + filmik 31.01.08, 13:54 www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 szczególnie polecam filmik :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
sylpal13 drugi dzień 01.02.08, 10:47 jak wam idzie, ja zrobiłam ale ledwo ledwo mam nadzieję że w koncu sie rozruszam, ale samopoczucie lepsze, ze coś w koncu robię a nie tylko narzekam, pozdrawiam i prosze sie odmeldować! Odpowiedz Link
kurdkowa Re: drugi dzień 01.02.08, 10:56 Wskoczyłam w dresik i zaczynam "dzień drugi"... Do roboty dziewczynki...ja byłam (jestem)taka nierozruszana, że po wczorajszej serii mam zakwasy... Odpowiedz Link
mammina17 Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 01.02.08, 11:19 Ja dzis zaliczylam czwarty dzien ( tyle ze po trzecim dniu musialam zrobic jednodniowa przerwe ) no i trzy serie sa juz ciezkie do zrobienia. Odpowiedz Link
gmonika Re: damy rade! 01.02.08, 15:01 kurcze myslalam ze dam rade z Wami a musze wyjechac na weekend, musze posprzatac mieszkanie po dziadku bo bedziemy je wynajmowac, nie wiem w co rece wlozyc :( zaczne dopiero w poniedzialek ale moge zostac w grupie ?? nie wyrzucajcie mnie ;) Odpowiedz Link
ania_f1 Re: zaliczone, och cieżko było! 03.02.08, 20:00 Ja już cwiczyłam po 14 powtórzeń ale potem dopadło mnie paskudne choróbsko i miałam 2 tygodnie przerwy, wczoraj znowu zaczęłam od 4go dnia. Mam nadzieję, że tym razem nic mi już nie przeszkodzi Odpowiedz Link
mammina17 Re: zaliczone, och cieżko było! 03.02.08, 20:23 Ja dzis rano zaliczylam 6 dzien a od jutra mam 8 powtorzen.Dla mnie z kazdym dzien jest trudniejszy :) ale co tam dam rade bo moja opona jest okropna :( Odpowiedz Link
silvii 11 dni za nami ;) i pytanko... 04.02.08, 14:22 Dzisiaj miałam 10 powtórzeń po raz pierwszy i... zdziwiłam się bardzo! do tej pory jak zwiększała się ilość powtórzeń to siódme poty ze mnie schodziły... hehehe a dzisiaj? w ogóle NIC nie poczułam! o co chodzi??? dobiłam się jakąś nieziemską ilością brzuszków... ciekawe czy jutro zrobię chociaż jedną serię... ;P Mam natomiast inne spostrzeżenie... czuję jak pracują mi nogi!!! a zwłaszcza mięśnie ud! ale mam zakwasy! ;) no i dzisiaj po raz pierwszy wstałam BEZ bólu głowy ;) a jak jest u Was??? Silvii & Dan Odpowiedz Link
madziallena1 Re: 11 dni za nami ;) i pytanko... 04.02.08, 19:44 ja mam za sobą 24 dni i 16 powtórzeń i rzeczywiście coś w tym jest, że im więcej robię, tym mniej boli. Poza tym widac efekty! Mam nadzieję, że wytrwam, chociaż 11 wracam do pracy, a ilość powtórzeń się zwiększy i będę na ćwiczenia poświęcać co najmniej pół godz... Odpowiedz Link
silvii Re: 11 dni za nami ;) i pytanko... 04.02.08, 21:34 no to nie wiem czy cię pocieszę ale "mądrzy" w temacie twierdzą, że przy 24 powtórzeniach trzeba się wyrabiać w czasie nie przekraczającym 25 minut! hmmm... więc powinnaś dać radę! ;D Silvii & Dan Odpowiedz Link
gmonika ja zacznam :)) 04.02.08, 22:19 zaczynam dzisiaj!!! koszmarne było to srzątnie, myślę że spaliłam wiecej kalorii niz pzry 6W, do tego nie mialam czasu nic zjesc ale zdazylismy, trzymajcie za mnie kciuki... Odpowiedz Link
madziallena1 Re: 11 dni za nami ;) i pytanko... 05.02.08, 10:25 tez o tym slyszalam, ale w takim razie gdzie te 3 sek. utrzymania pozycji???? wczoraj zrobilam 16 powtorzen i zajelo mi to ok 20 min! i naprawde sie nie oszczedzalam... Odpowiedz Link
patrice7 Re: 11 dni za nami ;) i pytanko... 05.02.08, 10:29 ja jesttem na 8 powtorzeniach :) faktycznie z tym czasem to jakos tak dziwnie.robie szybko a tu tyle mija... Odpowiedz Link
sylpal13 7 dzień zaliczony!!!!!! 06.02.08, 10:48 kurcze najgorsze dla mnie 5 ćwiczenie, ale Młody się tak śmieje jak tylko noge podniose Odpowiedz Link
uczula holender... 06.02.08, 12:03 a ja dalej sie obijam.. ale to wszystko przez te nieprzespane noce...:(ech... Odpowiedz Link
silvii uczula - 13 dzien zaliczony :) 06.02.08, 14:22 weź się w garść! wymowka zawsze się znajdzie! ja też nie sypiam dobrze... mały budzi się średnio co godzinę, do tego martwię się o mojego m. bo ciągle nie znalazł pracy, martwie się co przyniesie przyszłość, jak i z czego będziemy żyć, jestem sama jak palec, nikt mi nie pomaga, nie przyjeżdza nawet na 10 mintu, wszytko muszę sama! dwa razy wychodzę z dzieckiem i z psami na spacer, targam małego i zakupy na drugie piętro dziennie biegam po schodach od 6 do 8 razy tam i spowrotem z "tobołami" nieważne czy pada, wieje czy świeci, czy mały marudzi czy się śmieje... czy jestem zdrowa czy przeziębiona, czy mam @ i doła czy tylko doła... ;) nikogo! to nie obchodzi bo niestety takie jest życie... a żyć trzeba, bo nikt inny się tym małym skarbem nie zajmie... i choć na prawdę NIE MAM już sił... MUSZę bo nie mam innego wyjścia... i kładę się na tą podłogę i dmucham te wymachy aż wszystko trzeszczy... zaczęłam nawet spać na poduszkach bo mi kręgosłup wysiada i budzę się w nocy z bólu kilka razy... dzięki poduszkom jest trochę lepiej... ale wiem, że to z powodu nadwagi... więc? dmucham! bo znowu nie mam wyjścia! :) dołącz do nas bo w kupie raźniej! ;) trzymam za Ciebie kciuki ;D Silvii & Dan Odpowiedz Link
sylpal13 uczula! uczula! dawaj, kupy nikt nie ruszy! 06.02.08, 14:53 w kupie raźniej!!!! Odpowiedz Link
silvii 2 tygodnie minęło!!! jeszcze tylko... 07.02.08, 11:39 4 tygodnie i z głowy! ;P ciekawe czy ja to wytrzymam... ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii 15 dzień zaliczony! 08.02.08, 17:25 ale mi było ciężko się dzisiaj zmotywować... heh... Silvii & Dan Odpowiedz Link
mammina17 Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 09.02.08, 08:18 Ja wlasnie zaliczylam 12 dzien- ufff dla mnie jest coraz ciezej no i nieznosze pierwszego cwiczenia a gdzie mi do konca??? Odpowiedz Link
silvii 16 dzień zaliczony jeszcze 5 dni do... 09.02.08, 22:41 połowy... chyba zaczyna się kryzys...buuu... Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii chciałam się dobić! 09.02.08, 22:59 ... bo wagowo NIC nie drgnęło!!! i chciałam sie dobić... wyciągnęłam spodnie sprzed ciąży... i... wbiłam się w nie! zapiełam! nie da się co prawda wysiedzieć bo się górą wylewa ale się ZAPIEłAM!!! a dwa miesiące temu kiedy próbowałam to zrobić do guzika brakowało mi jakiś pięciu centymetrów! i NIE BYłO to absolutnie! możliwe! ... a już chciałam zwątpić w sens tych ćwiczeń... :) powoli ale jednak do przodu!!! Silvii & Dan Odpowiedz Link
gmonika Re: chciałam się dobić! 09.02.08, 23:24 o wlasnie tego mi trzeba bylo!!! slow ze sa efekty, bo ciezko mi sie zmotywowac a najorsze jest to pierwsze ciczenie, ja dzisiaj zaliczam 6 dzien, cwiczenia nie sa trudne bo chodzilam od 4miesiecy na pilates ale tylko dwa razy w tygodniu i wlasciwie nie wygladam najgorzej tylko ta kieszonka na brzuchu :( Odpowiedz Link
madziallena1 Re: chciałam się dobić! 10.02.08, 20:18 ja dziś zrobiłam 30 dzień.. ufff... jeszcze tylko 12 dni! Jutro 20 powtórzeń, ale nie wiem jak to będzie, bo idę pierwszy dzień do pracy...;( efekty są, brzuszek maleje, jest już taki "mój", a mam nadzieję, że za 12 dni będzie jeszcze lepszy! zakładam już praktycznie wszystkie ciuchy sprzed ciąży (tzn. dół, bo góra karmiąca;)). Odpowiedz Link
sylpal13 4 cm mniej w pasie!!!!!!!! 11.02.08, 08:05 nie ćwiczyłam w weekend przyznaje się, ale zmierzyłam się 4 cm mniej w pasie 1 cm mniej w biodrach i 1kg na wadze, ale Mężuś mówi że mięśnie są cięższe niż tłuszczyk dlatego na razie na wadze tak mało, dzisiaj zaliczone!!!!! Odpowiedz Link
silvii 19 dzien zaliczony ale... 12.02.08, 17:44 dzisiaj sobie chyba powinnam sama pomnik wystawić! ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii oczko za nami ;P ale dodałam... 14.02.08, 14:14 kilka ćwiczeń areobowych... bo schodzi ze mnie ale jakby za wolno jak dla mnie... więc: 1. rozgrzewka 2. ćwiczenie na biust i ramiona 3. szyja 4. talia 5. delikatne rozciąganie nóg 6. 6 weidera na brzuch 7. zestaw na uda, pośladki i łydki aaa i zaczęłam łykać BIO-CLA z zieloną herbatą jako zalecany spalacz tłuszczu... i... przeżyłam!!! ;D no i niech mi ktoś powie, że jak się chce to nie można... ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii znowu sama??? 15.02.08, 15:44 no niedobrze... a gdzie Wasza motywacja? ;P 14 powtórzeń to już historia ;))) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii ooo nie! ja się tak łatwo NIE PODDAM!!! 16.02.08, 22:32 ;))) w końcu TYLKO! 19 dni mi zostało do końca ;P Silvii & Dan Odpowiedz Link
sylpal13 poprosze o motywację!!!! 16.02.08, 22:45 jak figura? w pasie, w biodrach, waga, bo ja miałam ciężkie dni @, i niestety przerwa ale od jutra wracam na ring!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
silvii Re: poprosze o motywację!!!! 17.02.08, 10:47 Kochanie ;) ja też maiłam @ na 14 powtórkach i myślałam że zdechnę! ale się nie dałam ;) w najgorszym dniu myślałam że mi głowa pęknie, dwa ibupromki i po kilku godzinach ćwiczenia ;) a odpowiadając na Twoje pytanie... nie zważyłam się i nie zmierzyłam bo nie chciałam i nie chcę się stresować ;) tak na prawdę to nie istotne ile i jak szybko mi ubędzie bo liczy się efekt końcowy... wiem, jak chcę wyglądać ;) może ma to sens przy kilku kilogramowej nadwadze ale nie gdy masz do zrzucenia coś koło 25kg ;P po co latać z centymetrem i się stresować? ;))) żeby motywacja spadła? tłuszcz jest baaardzo lekki i osoby z dużą nadwagą muszą się na prawdę ostro napracować, żeby było widać minimalne efekty... dlatego tak trudno utrzymać ten zapał do ćwiczeń ;) zawsze! kontrolowałam wagę i wymiary i po jakimś czasie traciłam chęci... teraz postanowiłam podejść do tematu inaczej ;) Będę ćwiczyć tak długo, jak długo nie będę widziała się z mężem ;) to takie moje małe poświęcenie w ramach przyszłych mam nadzieję dobrych wypadków w naszym życiu ;) w myśl zasady, żeby coś zyskać trzeba coś poświęcić ;) tak więc wystarczy mi, że widzę po ciuchach!!! że ja maleję a one się rozciągają!!! ;))) czujesz się zmotywowana choć trochę??? Silvii & Dan Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 17.02.08, 09:34 ja też się dołączę - choć ćwiczę dopiero 4 dni (brzuszek boli ;) ) i dodatkowo ćwiczę z moim bobasem - Olcia jako ciężarki, a raczej jeden duży ciężarek ;D Odpowiedz Link
silvii Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 17.02.08, 10:49 super! wpisuj się jak najczęściej! nie będę się czuła samotnie na placu boju heheheh ;) brzuszek boli i ma boleć bo to znaczy, że mięśnie ćwiczą ;))) i pozdrowienia dla Hantelki! ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
sylpal13 jestem zmotywowana 17.02.08, 17:58 ja czułam się tak źle że mdlałam, a byłam całe dnie sama z Młodym, bałam się, i do tego ciśnienie mi bardzo spadło, dobra koniec wymówek! do roboty! samo się nie zrobi! Odpowiedz Link
silvii Re: jestem zmotywowana 17.02.08, 18:14 pamiętam jak pisałaś o tym ciśnieniu i dobrze zrobiłaś bo z tym nie ma żartów ;) pewnie też bym się bała :) ale teraz jak sama napisałaś... do roboty! ;P Silvii & Dan Odpowiedz Link
izamig Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 17.02.08, 18:07 ja zaczynam od jutra Odpowiedz Link
enya81 Re: Izamig! 17.02.08, 18:15 Hej kochana a może zaczniemy od dzisiaj razem? :) Ja nie lubie poniedziałków i nigdy nie zaczynam nic robic od tego dnia jak chce miec motywacje, bo zawsze kiepsko mi idzie. Dlatego chciałabym zacząc od dzisiaj, bo niedziela dzień lenistwa to ja dla przekory zrobie go pracowitym. Co Ty na to??? Odpowiedz Link
silvii Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 17.02.08, 18:16 super! bo na prawdę warto ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii 25 dzien zaliczony...ale 18.02.08, 19:40 jakiś kryzys mam... bo było bleee..... i wszystko dzisiaj jest bleeee... i po co się starać??? bleeee ;(((( Silvii & Dan Odpowiedz Link
sylpal13 silvii jesteś moim natchnieniem 18.02.08, 19:44 nie poddawaj sie, jutro będzie lepiej!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
silvii dzięki! ;) 18.02.08, 19:50 nieee no dałam radę! wydmuchałam swoje... ;) ale mi bleeeeeee buuuuuuuu i jeszcze bleeeeeeee i oby do jutra.... Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii też zrobione! od jutra.... 19.02.08, 17:05 po 18 powtórzeń... bleeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Silvii & Dan Odpowiedz Link
enya81 Re: też zrobione! od jutra.... 19.02.08, 22:55 Czy w ćwiczeniu 5 to sa takie nozyce normalne czy po prostu zginamy noge i opuszczamy i tak na zmianę bo nie wiem. Odpowiedz Link
silvii Re: też zrobione! od jutra.... 20.02.08, 14:33 nożyco-rowerek :) masz linka! na dole strony jest filmik z prezentacją każdego ćwiczenia ;) www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Silvii & Dan Odpowiedz Link
madziallena1 Re: też zrobione! od jutra.... 20.02.08, 09:26 ja juz po 24 powtórzenia i przy życiu trzyma mnie tylko myśl, że jeszcze mi 3 dni zostały i będę piękna;))))) Odpowiedz Link
silvii Re: też zrobione! od jutra.... 20.02.08, 14:34 no nie powiem, że Ci zazdroszczę ;) bo niedługo sama będę tyle dmuchać ale... jak efekty??? Silvii & Dan Odpowiedz Link
madziallena1 Re: też zrobione! od jutra.... 20.02.08, 20:05 efekty są, choć płaskiego brzuszka nie mam (nigdy zresztą nie miałam, nawet przy rozmiarze 36). kilka centymetrów mniej w talii na pewno, spodnie sprzed ciazy dopinają się, wszyscy mówią że szczupła;))). Myślę, że za jakiś czas należałoby powtórzyć, ale nie wiem czy dam radę... dziś był 40 dzień... Odpowiedz Link
silvii GRATULACJE!!!! 22.02.08, 22:22 ;) A ja mam jeszcze 13 dni... i coraz trudniej jest mi się zmotywować do ćwiczeń... jak już zacznę - jakoś idzie... ale zacząć to koszmar! Silvii & Dan Odpowiedz Link
patrice7 bardzo prosze 24.02.08, 12:26 o dziewczyny ktore skonczyly lub sa przy koncu, jakie sa efekty! :)) Odpowiedz Link
silvii Pati! przeczytaj to... 24.02.08, 16:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43618&w=76116709 ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii 31 dni a niby nic... 24.02.08, 21:23 31 dni a ja widzę swój cyc! 31 dni hahahah ;)))) Silvii & Dan Odpowiedz Link
mammina17 Re: Zaczynam jutro 6 Weidera zapraszam chętne 24.02.08, 21:36 u mnie 16 powtorzen to juz historia - dzisiaj zrobilam sobie przerwe bo jakos nie moglam sie zmotywowac :( dziewczyny 16 powtorzen robilam w 24 min i naprawde sie nie oszczedzam - czy jest jakis sposob aby te cwiczenia robic szybciej? Odpowiedz Link
silvii wykonuj te ćwiczenia we... 24.02.08, 21:41 własnym tempie! skoro sie nie oszczędzasz - widocznie u Ciebie tak ma być :) najważniejsze, żebyś czuła, że mięśnie pracują :) ja nie mierzę sobie czasu :) pierwszą serię robię bardzo wolno i dokładnie.... drugą jestem w stanie zrobić dużo szybciej bo mięśnie rozgrzane a przy trzeciej modlę się, żebym dała radę skończyć... hehehe :) Silvii & Dan Odpowiedz Link