julka20061 07.02.08, 08:55 Dziewczyny, ale ta pogoda mnie źle nastraja, o matko jestem jakaś trafiona, smutna i przygnębiona. Bleee Dlatego przesyłam Wam słoneczne pozdrowienia :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka232 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 08:57 mnie tez dobilo ;( dotego ide dzis do lekarza zeby pogadac o odstawieniu od cycka i omowic niwe menu i strasznie mi z tym , uwielbiam karmic.. buuuuu ;( Odpowiedz Link
julka20061 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 09:03 Ja już m-c temu odstawiłam i tydzień też miałam smuty, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .... Odpowiedz Link
a090707 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 09:05 A ja wczoraj mialam dola-maly nie chcial spac i zostawilam go w lozeczku-wyplakal sie, a i tak nie zasnal. Pozniej bylam zla na siebie, ze z cierpliwoscia to u mnie kiepsko :( Odpowiedz Link
borowka78 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 09:15 tia, racja...pogoda pod psem;/ ale wiesz co-moj Szym to taki smieszek, ze ja nie mam kiedy byc smutna:-) to taki moj osobisty balsam na dusze:-) poza tym starszak uchachany pojechal do babci, wiec mam luz blues...na kilka dni;-DDD bycze sie na calego! buziaki Odpowiedz Link
edzia.79 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 09:17 duzo calusow dla ciebie :))))) a ja wczoraj siedzialam w domu bo padalo. dzis musze wyjsc bo oszaleje,jak narazie u mnie ladnie. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 11:07 No to mamy podobny nastrój. W dodatku starszak znowu zaziębiony, podzielił się z Tunią katarem, a ja dostałam okresu :( Buuuuuuu Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: podły nastrój udziela sie nam wszystkim:( 07.02.08, 11:25 Ja też wstałam dziś lewą nogą, wszystko mnie wkurza mam jakiegoś doła, pogod do dupy, leje,choć moze przestanie bo jakieś przebłyski słonka widze, od dwóch dni w domu siedzimy moze wreszcie dzis na jakis spacer brykniemy. Odpowiedz Link
asia19813 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 13:37 oj ja od wczoraj mam tez zły humnor, popatrzyłam na swoje zdjęcia łsbne i stwierdziłam, żre okropnie wyglądałam a suknia okropna, dobrze że chociaż się super bawiłam na swoim weselu i śłub sam w sobie był cudowny...... i goście odpsali, tylko jak tak brzydko wyglądałam..... głupia jest ale jakoś mnie tak wzięło... Odpowiedz Link
patrice7 Re: podły nastrój :( 07.02.08, 19:52 heh mam to samo ,jak wstaje razbo i widze taka pogode to chowam sie pod koldre spowrotem i mam ochote krzyczec;) Odpowiedz Link