nating 23.02.08, 12:18 już kiedyś pytałam o te foteliki, ale był mały odzew. Może któraś ma taki fotelik ??? Czy obicie w Zenithie nie sprawia, że dziecko bardziej się poci ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa261 Ja mam:) 23.02.08, 14:19 Tu mama czerwcowa:) Ja mam dla mojej córeńki Zenitha:) I zarówno ona jak i ja go uwielbiamy:) A tak na poważnie to nie zauważyłam nadmiernej potliwości. Fotelik jest wygodny, miękki, i co najważniejsze pomimo dość jasnego koloru nie brudzi się:) Ma przyjemny materiał, który łatwo się czyści:) POLECAM!!!! Odpowiedz Link
nating podbijam i jeszcze mam jedno pytanie 24.02.08, 14:24 co jest pod tapicerką ? sterypion, jakaś pianka czy tylko plastik ??? Odpowiedz Link
joa261 Re: podbijam i jeszcze mam jedno pytanie 24.02.08, 19:31 Na pewno nie jest to sam plastik bo jest miękki i wygodny- a miałam wcześniej z plastiku Renolux i był bardzo twardy. Styropian chyba też nie...ale jutro aż zerknę z ciekawości i napiszę:-) Odpowiedz Link
netka6666 Re: fotelik coneco zenith lub comet 25.02.08, 10:27 Ja mam comet. Kubus jest bardzo zadowolony. Fotelik posiada wszystkie niezbędne atesty. Odchyla sie do ok. 30%. Mały siedzi z tyłu i ma bardzo dobrą widoczność no i nareszcie jest mu przestronnie. Polecam:) Odpowiedz Link
netka6666 Re: fotelik coneco zenith lub comet 25.02.08, 12:57 yyyy, nie przygotowałam sie kurde do dyskusji aż tak ale to jakis rodzaj twardszej gąbki lub styropian. Odpowiedz Link
joa261 Zenith 25.02.08, 14:25 Sprawdziłam. Fotelik jest wiadomo z plastiku, pokryty pianką dość grubą i dodatkowo gąbką. A na to dopiero piękne , miękkie poszycie:) Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Zenith 26.02.08, 00:20 i ja ma fotelik coneco zenith i jestem z niego zadowolona, Julka zreszta też:)) siedzi w nim wygodnie i chetnie.. jest on dosc wysoki, wiec mała bez problemu widzi z niego świat za oknem, co sprawia ze sie nienudzi podczas jazdy:)) ale jesli chodzi o pocenie sie dziecka w ów foteliku, to niewiem jak to jest, bo odkad go mamy to nie bylo jeszcze zadnych upałów, a druga rzecz to, klima w aucie.jesli ustawisz sobie odpowiednia temperaturke, to niesposób sie spocic:)) Odpowiedz Link