f3f 23.02.08, 18:23 powiedzcie moje drogie jak wyglądają efekty Waszych zmagań? Czy warto się na to porywać? potrzebuje motywacji a nic mnie tak nie motywuje jak sukces innej ćwiczącej :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia19813 Re: 6 Weidera - do dziewczyn które ćwiczyły :) 23.02.08, 19:37 ja ćwiczyłam przez jakieś 24 dni, ale dostałam @ potem grypa i zniechałam, ale przyznam że mięśnie brzucha się trochę wyrobiły, nie wisi już flak i kręgosłup przestał boleć, ale niestety ból pleców powrócił a mi sie nie chce powrócic do ćwiczeń :( Odpowiedz Link
silvii Re: 6 Weidera - do dziewczyn które ćwiczyły :) 23.02.08, 21:05 powiem tak ;) zmierzyłam się w październiku jak podejmowałam pierwsze nieudane próby zrzucenia 15kg (wtedy) pozostałości po ciąży... w grudniu jeszcze przytyłam! a teraz jestem na 30 dniu ćwiczeń czyli do końca jeszcze prawie dwa tygodnie... a w pasie MNIEJ O 7cm! ;) oczywiście jestem jeszcze zbyt okrągła, żeby to zauważyć ;) ale takie są fakty ;) i też mam mniejsze problemy z bólem kręgosłupa!!! ;) sama oceń czy warto się trochę pomęczyć ;))) Silvii & Dan Odpowiedz Link
enya81 Re: Silvii 23.02.08, 21:19 Kochana pociesz mnie, że im dalej w las tym łatwiej plisss :) Dzisiaj robiłam 5 dzień i jak spojrzałam w tabelke, że będzie tych powtórzeń ponad 20 to sie osłabiłam. Teraz padam na ryjek po 3 seryjkach a co dopiero potem :/ Odpowiedz Link
silvii pocieszam! 23.02.08, 21:26 ktoś to dobrze przemyślał więc nie powinnaś się martwić! To, że na każdą ilość powtórzeń masz po 4 dni ma swój sens, bo jeśli jesteś konsekwentna i wykonujesz ćwiczenia codziennie bez przerw... zwiększanie o dwa co cztery dni nie jest trudne! Jak byłam na początku też mnie to przerażało! nie byłam w stanie wykonać 3 serii przy 6! powtórkach a od jutra zaczynam 20 powtórzeń i wiem, że dam radę ;) więc nie patrz na koniec tabelki tylko na dzień, który Ci akurat przypada i nie przejmuj się tym co będzie dalej! ;) 3-mam kciuki! ;P Silvii & Dan Odpowiedz Link
patrice7 Re: no to mnie uspokoiłaś, oponko przegrasz! 24.02.08, 20:36 eee noo gratulacjE!! rany zaczynalam juz 2 razy ale do 3 razy sztuka! w pn zaczynam i juz skoncze! :)) Odpowiedz Link
f3f patrice7 24.02.08, 21:05 patrice może zaczne z Tobą będzie raźniej :) ale jutro to ja dopiero wieczorem bede cwiczyc - po pracy... Odpowiedz Link
gismol77 Re: patrice7 24.02.08, 21:11 to moze i ja sie dolacze a moze podrzucic link gdzie ta magiczna szosteczke znalezc? Odpowiedz Link
enya81 Re: gismol77 dla ciebie 6W 24.02.08, 21:26 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/efar6j19gzsaigo8.html Odpowiedz Link
patrice7 dziewczyny 24.02.08, 21:31 tak zacznijmy razem! a tu link. najbardziej czytellny jak dla mnei :) www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Odpowiedz Link
gismol77 Re: gismol77 dla ciebie 6W 24.02.08, 21:31 dziekuje pieknie. zatem nie ma odwrotu:) Odpowiedz Link
nating i ja jutro zaczynam 24.02.08, 21:50 wróciłam ze szpitala, już lepiej sie czuję i od jutra zaczynam znowu ćwiczyć. Przy pierwszej próbie poległam po ponad dwóch tygodniach. Ale schudłam w pasie 3 cm, teraz pewnie znowu przytyłam. Więc jutro po raz kolejny wypowiadam wojnę oponce !!! Odpowiedz Link
silvii dla dziewczyn które chcą zacząć link... 24.02.08, 21:31 www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 szczególnie polecam filmik na dole strony ;) rozwiewa wątpliwości co do wyglądu ćwiczeń ;) Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii pati ja... 24.02.08, 21:35 nadal jak mam ochotę na coś słodkiego to zjadam :) oczywiście nie w mega ilościach :) nie ma co się katować... Silvii & Dan Odpowiedz Link
silvii po co czekać?? zacznij dziś! pierwszy... 24.02.08, 21:34 dzień, to tak na prawdę zapoznanie się z ćwiczeniami :) zajmie Ci to góra! 2 minuty!!! :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
patrice7 hhmm 24.02.08, 21:36 co masz zrobic dzis zrob pojutzr bedziesz miec 2 dni wolnego :P Odpowiedz Link
silvii rozumując w ten sposób... 24.02.08, 21:45 powieś nad łóżkiem kartkę "od jutra zaczynam się odchudzać!" i poczekaj na efekty ;))) jak się za coś brać to od razu! hehehe Silvii & Dan Odpowiedz Link
patrice7 Re: rozumując w ten sposób... 24.02.08, 21:48 ihi dokladnie. nie nie mobilizuje mnie zaczynac koncem tyg :)) lepiej od jutra:P Odpowiedz Link
silvii Re: rozumując w ten sposób... 24.02.08, 21:52 a ja czuję jak topnieję! he he he :) i znowu mam dwie big fałdy zamiast jednego dużego kołduna ze zwisem na dole ;) i zaczynam widzieć swoje cycki a nie brzuch jak spojrzę w dół! ;P Silvii & Dan Odpowiedz Link
enya81 Re: 6W 24.02.08, 22:19 Dzisiaj mój M zrobił mi fotki mojego brzucha i obiecuję, że jesli dotrwam do końca, a staram sie myśleć, że nie ma innej opcji, to zamieszczę na forum zdjęcia z dziś i po ostatnim dniu. Mam nadzieje, że będzie się czym pochwalić. Odpowiedz Link
delfina7 Re: 6 Weidera - do dziewczyn które ćwiczyły :) 25.02.08, 09:32 Ha tez zacznę od dziś i dieta do tego . Nie mogę patrzec nas siebie , a do zrzucenia min 15 , a najlepiej 20 kg do sierpnia.:D Odpowiedz Link