izamig 24.02.08, 10:29 co prawda na 30 sekund po bardzo długich ćwiczeniach, ale jestem z niego dumna no i umie juz chodzić prowadzony za rączki wczoraj tak dobre 10 minut chodziliśmy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_k8 Re: Mój synek sam dzisiaj stanął 24.02.08, 10:38 fajnie nie? Moja dziś cichaczem wstała sama w łóżeczku o 3ciej rano. Chciała pooglądać śpiących rodziców czy jak? Na szczęście tatuś się przebudził :-) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Mój synek sam dzisiaj stanął 24.02.08, 10:39 gratulacje, teraz sie zacznie :-))) jezeli moge cos zasugerowac bo moja Lena stoi juz od miesiaca i bylam na konsultacji u ortopedy,stad wiem nie prowadzaj Go, niech sam staje, siada, robi co chce ale nie prowadzaj chodzenie Wam nie ucieknie a lepiej jak maluch sam ćwiczy a nie z pomoca rodzicow, zobaczysz za tydzien bedzie stał juz super stabilnie a za dwa bedzie chodzil po łózeczku trzymajac sie barierki Tylko nie pomagaj mu, to tak jak z sadzaniem na siłe i obkładaniem poduszkami Odpowiedz Link
lilka.k Re: blanka0 24.02.08, 10:58 Zgadzam się, nie prowadzaj, bo to trochę chyba za wcześnie. Ale gratuluję :) Mój super gibki i sprytny Tosiek też się podciąga do stawania, ale jeszcze nie ma tyle siły. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Mój synek sam dzisiaj stanął 24.02.08, 11:54 no to gratuluje:) Za niedlugo pobiegnie ale prowadzac za raczki to chyba iza chyba za szybko,moim zdaniem oczywiscie Odpowiedz Link
asia19813 Re: Mój synek sam dzisiaj stanął 24.02.08, 13:39 gratuluję postępów w rozwoju. Odpowiedz Link