ulkadabrowska 03.03.08, 23:01 Brunio dostał tradycyjnego bączka i nie może się nim wprost nacieszyć :) www.youtube.com/watch?v=TDpRHqJCPcg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia84 Re: moje bączki :) 03.03.08, 23:10 ale językiem śmiesznie rusza, super zabawka,może też coś takiego kupię mlodemu. słodki bąbel :) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: moje bączki :) 03.03.08, 23:19 no właśnie zaczął takie gimnastyki buzi i języka odkąd zajada się chrupkami kukurydzianymi - podobno to dobrze z logopedycznego punktu widzenia... ja tam nie wiem, ważne, że mu smakują i frajdę ma wielką. Odpowiedz Link
joasia83m Re: moje bączki :) 04.03.08, 09:13 o kurka! a gdzie dzisiaj mozna kupic takiego baczka? sa w sklepie z zabawkami??? nigdy nie zwrocilam na to uwagi, a przeciez swietna zabawka!! Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: moje bączki :) 04.03.08, 09:54 no właśnie nie mam pojęcia - kiedyś próbowałam kupić moim chrześniakom, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. Zapytam siostry, gdzie go zdobyła. Odpowiedz Link
bartmam Re: moje bączki :) 04.03.08, 09:55 mOj ma identycznego, kiedyś należał do mojego męża...:) Odpowiedz Link