borowka78 17.03.08, 19:33 Leo Natural albo Leo rouge? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gismol77 Re: gdzie najtaniej kupic Storchenwiege 17.03.08, 19:46 podpinam sie pod pytanie, tez mnie to nurtuje od wczoraj Odpowiedz Link
burdziaa Re: gdzie najtaniej kupic Storchenwiege 17.03.08, 20:11 wszystkie ceny sa wyrównane - u Ekomamy kupicie szybko i pewnie- ja własnie po Swietach prawdopodobnie bede miała Leo Natur :-) Leo Rouge juz mam :-) jest wspaniały! Odpowiedz Link
borowka78 burdziaa 17.03.08, 20:15 burdziaa napisała: > wszystkie ceny sa wyrównane - u Ekomamy kupicie szybko i pewnie- wlasnie sie zarejestrowalam;-DDD ja > własnie po Swietach prawdopodobnie bede miała Leo Natur :-) Leo > Rouge juz mam :-) jest wspaniały! :-)) Myslisz Asiu ze moj Szym nada sie jeszcze do chusty? chyba kupie tego storcza:-))) sama nie wiem ale sie motam no;-((( Asiu wyslij mi jaks swoja fotke w chuscie leo rouge, plizzzzzzzzzzz! Odpowiedz Link
borowka78 juz wiem-to to samo:-) 17.03.08, 20:18 zakrecona jestem jak ruski termos...;-) Odpowiedz Link
burdziaa Re: juz wiem-to to samo:-) 17.03.08, 21:31 tak to to samo :-) jutro poszukam jakies fotki z Leo Rouge, to Ci przesle- buziaki, mozesz nosic Szymka juz w plecaczku, na pewno mu sie spodoba buziaki Odpowiedz Link
borowka78 Re: juz wiem-to to samo:-) 17.03.08, 21:56 burdziaa napisała: jutro poszukam jakies fotki z Leo Rouge, to Ci > przesle- buziaki, mozesz nosic Szymka juz w plecaczku, na pewno mu > sie spodoba o ile mu sie spodoba i o ile ja bede potrafila wiazac;-( > buziaki Odpowiedz Link
lipiec_2007 Borowka 17.03.08, 21:42 A jednak cie wzielo?... witaj w klubie zakreconych. Odpowiedz Link
pysiulek_79 Re: Borowka 17.03.08, 21:46 ja kupilam tu: www.koala.info.pl/index.html byla w 2 dni od zamowienia Odpowiedz Link
burdziaa Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 17.03.08, 21:58 Superrrr- wspaniały wybor, na pewno bedziesz bardzooo zadowolona :-) Odpowiedz Link
borowka78 Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 07:24 burdziaa napisała: > Superrrr- wspaniały wybor, na pewno bedziesz bardzooo zadowolona :- ) mam nadzieje:-) pierwsze, co dzisiaj zrobilam siadajac do koputera... zrobilam przelew :-D Odpowiedz Link
27agnes72 Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 08:27 Gratuluję i żeby nie było, że nie ostrzegałam!!! Zarzekałam się, że ja nie a już wczoraj myślałam o innej chuście i MT z Tulikowa !!! Odpowiedz Link
borowka78 Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 08:30 27agnes72 napisała: > Gratuluję i żeby nie było, że nie ostrzegałam!!! Zarzekałam się, że > ja nie a już wczoraj myślałam o innej chuście i MT z Tulikowa !!! no masakra:-)))wiem ze to wciaga i jeszcze lee_a mi o bb slen pisala...ehhh az sie tego wszystkiego boje 1.czy Szym chudte polubi 2.czy ja chuste polubie 3.I CZY NAUCZE SIE WIAZAN??? ja taka sierota jestem;-D Odpowiedz Link
27agnes72 Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 08:33 Gdybym mieszkała w Poznaniu to już dzisiaj poszłabym na spotkanie w instytucie na Wichrowym...chusty.net/ Po pierwszych wiązaniach mam kilka wątpliwości a u mnie nikt nie nosi. A tak z ciekawości- w której części Poznania mieszkasz? Odpowiedz Link
borowka78 Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 08:34 27agnes72 napisała: > > Po pierwszych wiązaniach mam kilka wątpliwości a u mnie nikt nie > nosi. > A tak z ciekawości- w której części Poznania mieszkasz? Rataje, kolo Selgrosu...zapraszam na kawke:-) a co do chustowego spotkania-wiem, ze ejst ale dzis nie dam rady...na kolejne sie pisze:-) mam nadzieje, vze chusta do tego czasu dojdzie! Odpowiedz Link
27agnes72 Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 08:55 Pytam gdzie mieszkasz bo ja za to dupa samochodem w Poznaniu jestem- wszędzie jeżdżę a tam się boję.A kto wie co mi kiedyś odbije...(na doła) Chustę polubisz-to pewne!!! Szym też się przyzwyczai-nie uwierzysz ale Staś po dwóch dniach chciał być motany w szmatę tak w kółko byle jak i brany na ręce a w chuście na podłodze podoba Mu się jak nigdzie... Ja szłam już w chuście w niedzielę do mamy-pół osiedla było w oknach-trochę mnie to przeraża!!! Ciekawe że tych niektórych wstrętnych, bamberskich wózków nikt tak nie ogląda! Odpowiedz Link
borowka78 Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 09:13 27agnes72 napisała: > Pytam gdzie mieszkasz bo ja za to dupa samochodem w Poznaniu jestem- > wszędzie jeżdżę a tam się boję. ja teraz tez nie jezdze;-) A kto wie co mi kiedyś odbije...(na > doła) ZAPRASZAM! > Chustę polubisz-to pewne!!! 3mam za słowo:-D > Ja szłam już w chuście w niedzielę do mamy-pół osiedla było w > oknach-trochę mnie to przeraża!!! ludzie juz tacy sa... Ciekawe że tych niektórych > wstrętnych, bamberskich wózków nikt tak nie ogląda! dokładanie :-) Odpowiedz Link
lee_a Re: zamowilam Leo Natur...jutro robie przelew :-) 18.03.08, 09:24 hehe, ja za to prawie sie wywaliłam, jak szłam z małą w chuście, bo tak bardzo chciałam obejrzeć super bamberski wózek cygańskiej rodzinki w Starym Browarze (Inglesina z firanka na budce) hihihi ;) Już nie mogę się doczekać kiedy sobie pomacam tego twojego Leosia. Odpowiedz Link
borowka78 wysłana będzie po swietach...buuuu 18.03.08, 19:54 :-((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
zumali Re: wysłana będzie po swietach...buuuu 18.03.08, 20:25 Oj szkoda :-( Pewnie az tupiesz, zeby jak najszybciej pocwiczyc motanie. Swieta szybko mina :-) Odpowiedz Link
ri.ka Re: wysłana będzie po swietach...buuuu 18.03.08, 21:52 ani się nie obajrzysza a juz go będziesz miała :-) ja się przymierzam do zakupu leo rouge a na spotkania chustowe w Poznaniu sedrecznie zapraszam jak ci motanie nie będzie wychodzić to służe tym co umiem (mieszkam dwa osiedla dalej) Odpowiedz Link