kaga6 29.03.08, 08:11 Wczoraj kupiłam materiał w "pewexie" za 7 zł, uprałam i uszyłam chustę na próbę Oto efekty ;> fotoforum.gazeta.pl/5,2,kaga6.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Chusta uszyta 29.03.08, 08:16 uuuuu sliczna ja tez musze sie zebrac w sobie i kupic material Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Chusta uszyta 29.03.08, 09:07 Fantastyczny wzór- pięknie wyglądacie. :-) Na pierwszym zdjęciu dziecko za płytko siedzi w chuście, tzn. nawet nie siedzi, tylko wisi- ale spokojna głowa, dopracujecie to z czasem. Jak na pierwszy raz- brawooooo!!! :-) Odpowiedz Link
anulka-m6 Świetna.... 29.03.08, 09:51 Super materiał, i fajniutko wyglądacie. A wiesz przyglądnęłam sie Oli i chyba do tatusia podobna, tak mi sie wydaje:P No to teraz dziewczyny, czekamy na pogode , pakujecie sie z Olą w chuste i wreszcie sie spotkamy. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
kaga6 Re: Chusta uszyta 29.03.08, 15:05 Wybieramy sie na warsztaty do Rzeszowa, to się podszkolimy :> Dzięki za uwagi Odpowiedz Link