asuzi 29.03.08, 14:13 Może głupie pytanie. Mam jeden komplet pościeli dla Zuzi, jak chce uprać to robię to rano i do wieczora jest sucha i wyprasowana. Stiwerdziłam że to za mała i chcę dokupić 2 pościele. A wy ile macie pościeli? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobimax Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 14:30 5 albo 6. Tyle, że dla Korneli kupiłam jedną a reszta była po starszej. Moim zdaniem potrzebujesz jeszcze jednej właśnie na zmianę. Odpowiedz Link
asuzi Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 14:43 podoba mi się pościel: pomarańczowe miasteczko i drabinki z misiami na kremowym tle. Musze dzis zamówić. www.allegro.pl/item331255462__3_cz_oryginalna_posciel_mamo_tato_90_x_120_.html Odpowiedz Link
bobimax Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 14:52 Pięknie w łóżeczku wyglądają zielone pościele jak ta krateczka zielona lub kotek w zielonym łóżeczku, jeszcze kaczusie na zielonym tle, kaczusie w paseczkach błękitnych. Potem jeszcze te Twoje co wybrałaś i zielone miasteczko. Odpowiedz Link
f3f Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 14:58 yyy ja mam 0... tzn mam 4 prześcieradła a mały spi pod kocykiem, ale może czas już wprowadzić jakaś pościel... Odpowiedz Link
kaga6 Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 15:09 Mam dwie zmiany pościeli, ale musze dokupic jeszcze prześcieradła, bo dwa to za mało. Od kiedy Ola je zawsze coś nam się przytrafi na tym prześcieradle ;> Odpowiedz Link
iwaolej 4 29.03.08, 15:49 ja mam 4 - między innymi jedna taka jak lila.k :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
asuzi Re: lilka.k - super zdjęcia :D 29.03.08, 23:22 lilka świetne te twoje chłopaki ;), zdjęcia odjazdowe, kiedys weszłam na blog, superoskie, bardzo mi się dpodobał podpis pod jednym : "coś kombinują" czy coś takiego. Odpowiedz Link
sylpal13 gdzie kupiłyście tą w hipopotamy? 29.03.08, 15:53 a na temat to jeszcze zadnej planuję kupić 3 komplety Odpowiedz Link
iwaolej Re: gdzie kupiłyście tą w hipopotamy? 29.03.08, 16:01 z tego co wiem to ikea - u nas był to prezent - ale pościel ikea :) Odpowiedz Link
m0nalisa Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 17:07 ja jeden komplet dostalam od kolezanki , 2 przescieradla z gumką i pierzyne ale wywaliłam ją. wiec komplet lerzy bo nie mialam koldry. w dniu wyjscia ze szpitala (mojego bo maly tam jeszcze zostal na 3 tyg) kupilismy komplet - 3 przescieradła, koc i narzuta (taki pled dziergany i maly spal pod tym. miesiac temu kupilam mu juz gotowa cienka kolderke wiec teraz spi pod nia i kocykiem zalezy czy jest zimno. tego kompletu od kolezanki nie uzywam - i oddam go. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 19:07 mam jeden komplet ktorego jeszcze nie uzywalam,oprocz ochraniacza, bo mala spi w spiworku (jak jest praniu okrywam ja kocykiem). do tego 3 przescieradla na gumke Odpowiedz Link
aurinko Re: ile macie kompletów pościeli dla malucha? 29.03.08, 20:03 Kołderka, poduszka i jeden komplet pościeli jeszcze leżą nieużywane. Póki co wystarczają nam 3 prześcieradła, śpiworek i kocyk. Odpowiedz Link
m_k8 Re: f3f, ja mam też posciel od 4 dni dopiero :) 29.03.08, 19:24 lilka.k Kocham Twoje chłopaki :-) Cuuuuuuuudne zdjęcia, jak zawsze zresztą. Jakim aparatem je robisz? Odpowiedz Link
m_k8 lilka.k 29.03.08, 19:52 to zdradź mi jeszcze proszę na jakich ustawieniach je robisz. Nie mogę się na nie napatrzyć... Ps. Święta spędzaliśmy w JL ale pogoda nie dała szans na spacer...buuu....myślałam, że zobaczę Was i chłopaki...Hana pochwaliłaby się zębem :-) Odpowiedz Link
patrice7 Re: M-K8 29.03.08, 21:26 2 :0 ale uzywam w kolko 1 bo jest od kompletu z baldachimem i ochraniaczem :PP Odpowiedz Link