kaga6 07.04.08, 17:37 Czy dajecie dzieciom jakieś inne mleko, oprócz swojego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_82 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 17:53 ja jestem na krańcu z cycoleniem...ale jak karmiłam często a chciałam juz przejsc na modyf to dawałam i teraz juz cały czas daję mleko modyfikowane HiPP A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link
kaga6 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 20:51 Ja do tej pory nie daje żadnego mleka, kaszki na wodzie, budyń na wodzie...Zastanawiam sie czy nie wprowadzic jej modyfikowanego. Oczywiście babcie każą mleko krowie rozcieńczone dawać, ale ja nie daje. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 17:59 tak humane sl. tego mojego cyca to juz jest malo;w nocy i 1-2 razy w ciagu dnia. Odpowiedz Link
27agnes72 NAN HA 2 07.04.08, 18:25 Podaję raz na dobę. Chciałam mieć pewność, że jest mleko, które posłuży dziecku w razie mojego wyjazdu czy czegoś podobnego. Wiem, że to moje fanaberie ale mam w domu już alergików i kusiło mnie, żeby sprawdzić. Oprócz tego pierś, pierś, pierś Odpowiedz Link
zorkaa Re: NAN HA 2 07.04.08, 18:50 to samo mleko co wyżej. około północy mąż podaje. dzięki temu mogę choć trochę dłużej pospać. Odpowiedz Link
badowimo Re: nie 07.04.08, 19:08 ja tez nie daje, ale 2xdziennie dokarmiam kaszkami na gesto. piers 3 razy dziennie, w nocy nie podaje od 2 tygodni, bo chce mloda nauczyc spania nie jedzenia noca. Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 19:54 narazie nie, ale już z M postanowione, że spróbujemy podać na noc. cyc - 4-5 razy dziennie i co god. w nocy ;) mimo, że zajada kaszki, obiadki i deserki... Odpowiedz Link
meniaaa Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 21:00 ja daje NAN Activ 2 x2 ale to dlatego ze wlasnie jestem w trakcie odstawienia malej od cyca, piersia karmie juz tylko raz-w nocy Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 21:28 tylko cyc, zupka, deserek, chrupki kukurydziane, biszkopty Odpowiedz Link
becik_l79 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 21:45 czasami kaszkę na mleku mod Bebilon Pepti, ale raczej po paru łyżeczkach nie chcem więc robię drugą na wodzie i tą zjada chętnie Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 22:05 tylko piers 8 karmien na dobe ale daje kaszke na mleku modyfikowanym hipp na drugie sniadanie Odpowiedz Link
joasia83m Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 22:10 hmmm, wlasnie opisalam historie z pierwsza proba podania mleka modyfikowanego na noc- klapa:( Odpowiedz Link
lee_a Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 07.04.08, 22:13 używam modyfikowanego (Bebiko) do kaszek i budyniu, butli z mlekiem sztucznym jeszcze w buzi nie miała ;) A karmię 3 razy na dobę. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Dziewczyny, które karmią piersią? 08.04.08, 08:02 Nie i nie planuję dawać modyfikowanych mlek, raczej po roku będę wprowadzać zwykłe krowie (jogurty, serki). Wiem, że to nie zgodne ze schematem, ale starszak tak się żywił i nic mu nie było, więc i małej spróbuję tak dawać. Odpowiedz Link