modeko 08.04.08, 17:46 ale pyszny chlebek, polecam www.allegro.pl/item332700964_automat_do_wypieku_chleba_nowy_2_lata_gwar.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kupiłam automat do pieczenia chleba 08.04.08, 17:52 Ooo,jaki niedrogi :]..też się czaję, bo w weekend upiekłam chałkę i chyba mam talent...he he. Ilość nowych sprzętów mnie przeraża już, bo nizbeyt dużą mam kuchnię, ale może się skuszę..już parowaru nie mam gdzie stawiać, a że codzinnie używam to mi stoi jak pomnik i mnie wkurza... Rozumiem, ze to coś miesza ciasto i piecze czy jak? Odpowiedz Link
modeko Re: lilka.k 08.04.08, 17:56 Wlewam 300 ml wody, 2 łyżeczki soli, 2 łyżki masła, 0.5kg mąki i 1,5 łyżeczki drożdży suchych. Zamykam i za 3 h mam chlebek> A co do miejsca to też nie mam, głupio pisac ale automat stoi w łazience :((( Ale chlebek pyszny:)) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka.k 08.04.08, 18:11 Miejsca na pralce też nie mam..he he :) Ale to proste...takie pieczenie to ja rozumiem ;) Odpowiedz Link
zumali Re: kupiłam automat do pieczenia chleba 08.04.08, 18:39 Super! Ja tez choruje na taki sprzet od jakiegos czasu i ... znowu mi smaka narobilas :-) Odpowiedz Link
a.tygrysica Re: kupiłam automat do pieczenia chleba 08.04.08, 18:42 Super sprzęt; też taki sobie kupię, przekonałaś mnie, że pieczenie chleba jest bardzo łatwe; można robić własne, zdrowe wypieki. Powodzenia w pieczeniu ;-) Odpowiedz Link
blanka0 Re: kupiłam automat do pieczenia chleba 08.04.08, 18:51 ja tez mam ale bez instrukcji i wstyd p[rzyznac stoi i stoi juz ze 2 lata. podpowiedz jak to sie nastawia Odpowiedz Link
blanka0 Re: blanka0 08.04.08, 19:21 dobra kobieto bede wdzieczna bardzo :-) daj @ to Ci wysle adres dziekiiiii, moze sie w koncu moj automat doczeka uzytkowania :-)) troche inny ale mechanizm pewnie ten sam Odpowiedz Link
maadga Re: kupiłam automat do pieczenia chleba 08.04.08, 20:38 Mój tata ma taki chlebek pychotka. Odpowiedz Link