ju_ka Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 21:38 ten długowłosy,co zrzuca koszulkę :P Odpowiedz Link
ankas4 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 21:46 Ja jeszcze nie mam, w tamtej edycji od poczatku stawialam na kilka osob, w tej nikt nie wydaje mi sie super niestey:(, a na dodatek na Foxlive ogladalam amerykanskie "you can dance' i teraz to juzzupelnie zdaje mi sie ,ze nasi niestety maja bardzo ale to bardzo slaby poziom! Odpowiedz Link
edzia.79 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 22:35 ja bym chciala zeby wygral Patryk,ten biedny chlopak z jakiegos malego miasteczka. ma wielkie plany i determinacje zeby osiagnac cos w zyciu Odpowiedz Link
malenkie7 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 22:43 Niestety, w tej edycji ludzie sa jacys tacy mało fajni, jak dla mnie. A juz maksymalnie irytowala mnie ta Kasia Mila, ktora tydzien temu odpadla, a dzis jest znowu... ble. Odpowiedz Link
patrice7 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 23:07 a mnie sie wlasnie MIla podoba :)) i ta ruda dziewczyna (ania?) Odpowiedz Link
ankas4 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 23:52 PO DZIsiejszym , ja stawiam na chwile obecna na ta chyba....Kasie z dlugimi wlosami( co to jej partner skradl pocalunek) jest jak dla mnie najlepsza! z facetow dluggooo nikt a pozniej ten Gieorgijj czy jak mu tam, jest urokliwy i przypomina mi elfa z bajek dla dzieci:) Patryka nie znosze ! szkoda ,ze dzis nie odpadl! Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 07:59 Ja powinnam trzymać kciuki za Żanete, wkońcu moja rodaczka, mieszka zaledwie kilka ulic dalej. Ale jestem też zdania że Król Disco powinien wygrać (ten z długimi włosami i bez koszulki;), jest według mnie najlepszy:] Odpowiedz Link
agusiajasia Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 12:10 Jak dla mnie Ania :) Odpowiedz Link
bobimax Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 14:02 W tej edycji nie ma nikogo kto od początku byłby faworytem. Patryk powinien odpaść jako pierwszy, bo jest najsłabszy. Najwieksze szanse ma Gieorgij, a z dziewczyn to Kasia baletnica. Ania jest bardzo sympatyczna ale do mnie nie przemawia. Odpowiedz Link
elfinek2007 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 23:10 Ja też jakoś w tej edycji faworyta nie mam,podobała mi się ta co złamała żebro.Ale chciałabym żeby jurorzy w końcu pokazali co potrafią w tańcu-co Wy na to? Odpowiedz Link
dziunia27 Piróg:PPPPP 24.04.08, 23:16 uwielbiam go:DDD i te jego "glupie" teksty.. z nich naprawde można się pośmiać.. a jesli chodzi o tancerzy??? to narazie jeszcze nikt nieprzypadł mi do gustu:/ Odpowiedz Link
aurinko Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 23:18 Mi jakoś cały ten program nie przypadł do gustu, ale ja z tych, co to ani tańca z gwiazdami, ani wojewódzkiego i innych takich nie trawią. Odpowiedz Link