Dodaj do ulubionych

You can dance-kto waszym faworytem??? :))

23.04.08, 21:36

Obserwuj wątek
    • ju_ka Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 21:38
      ten długowłosy,co zrzuca koszulkę :P
      • ankas4 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 21:46
        Ja jeszcze nie mam, w tamtej edycji od poczatku stawialam na kilka osob, w tej
        nikt nie wydaje mi sie super niestey:(, a na dodatek na Foxlive ogladalam
        amerykanskie "you can dance' i teraz to juzzupelnie zdaje mi sie ,ze nasi
        niestety maja bardzo ale to bardzo slaby poziom!
        • edzia.79 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 22:35
          ja bym chciala zeby wygral Patryk,ten biedny chlopak z jakiegos malego miasteczka.
          ma wielkie plany i determinacje zeby osiagnac cos w zyciu
          • malenkie7 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 22:43
            Niestety, w tej edycji ludzie sa jacys tacy mało fajni, jak dla mnie.
            A juz maksymalnie irytowala mnie ta Kasia Mila, ktora tydzien temu
            odpadla, a dzis jest znowu... ble.
            • patrice7 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 23:07
              a mnie sie wlasnie MIla podoba :)) i ta ruda dziewczyna (ania?)
              • ankas4 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 23.04.08, 23:52
                PO DZIsiejszym , ja stawiam na chwile obecna na ta chyba....Kasie z dlugimi
                wlosami( co to jej partner skradl pocalunek) jest jak dla mnie najlepsza!

z facetow dluggooo nikt a pozniej ten Gieorgijj czy jak mu tam, jest urokliwy i
                przypomina mi elfa z bajek dla dzieci:)

Patryka nie znosze ! szkoda ,ze dzis nie odpadl!

• anulka-m6 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 07:59
                  Ja powinnam trzymać kciuki za Żanete, wkońcu moja rodaczka, mieszka
                  zaledwie kilka ulic dalej.
                  Ale jestem też zdania że Król Disco powinien wygrać (ten z długimi
                  włosami i bez koszulki;), jest według mnie najlepszy:]
                  • agusiajasia Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 12:10
                    Jak dla mnie Ania :)
                    • bobimax Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 14:02
                      W tej edycji nie ma nikogo kto od początku byłby faworytem. Patryk
                      powinien odpaść jako pierwszy, bo jest najsłabszy. Najwieksze szanse
                      ma Gieorgij, a z dziewczyn to Kasia baletnica. Ania jest bardzo
                      sympatyczna ale do mnie nie przemawia.
    • elfinek2007 Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 23:10
      Ja też jakoś w tej edycji faworyta nie mam,podobała mi się ta co złamała
      żebro.Ale chciałabym żeby jurorzy w końcu pokazali co potrafią w tańcu-co Wy na to?
    • dziunia27 Piróg:PPPPP 24.04.08, 23:16
      uwielbiam go:DDD i te jego "glupie" teksty.. z nich naprawde można
      się pośmiać..

a jesli chodzi o tancerzy??? to narazie jeszcze nikt nieprzypadł mi
      do gustu:/
    • aurinko Re: You can dance-kto waszym faworytem??? :)) 24.04.08, 23:18
      Mi jakoś cały ten program nie przypadł do gustu, ale ja z tych, co to ani tańca
      z gwiazdami, ani wojewódzkiego i innych takich nie trawią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka