joasia83m 30.04.08, 09:47 pl.youtube.com/watch?v=XGZk-VgYrMw&feature=related dziewczyny- glosniki na full i tanczymy!!! hahahahaha zobaczycie jak sie dzieciakom bedzie podobalo moj skacze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chanastel Re: żono moja :)) 30.04.08, 09:57 Trochę mnie niepokoi gust muzyczny mojej córci ale też tańczyła do tego kawałka:) Odpowiedz Link
bobimax Re: żono moja :)) 30.04.08, 10:00 Wiecie że często gust rodziców ma wpływ na to jakiej muzyki nasze dziecko będzie słuchało. Moja starszaczka lubi muzykę taką jak ja bo często właśnie słuchała ze mną. Odpowiedz Link
bubunia1 zmęczyła mnie ;) 30.04.08, 10:01 ta "piosenka" oczywiście ;) ten teledysk lepszy ;) pl.youtube.com/watch?v=nH8jSgRXRis&feature=related Odpowiedz Link
joasia83m Re: zmęczyła mnie ;) 30.04.08, 10:27 ahahahahaaaaaaaaaaaa dobre!!! jak ja sie dobrze bawi8e na tym forum:))) dawid piosenke slyszal tylko raz, zeby mu sie gust nie wyrobil;) Odpowiedz Link
burdziaa Re: zmęczyła mnie ;) 30.04.08, 11:12 mi sie podoba :) a Julek sie rozpłakał !W kogo on sie wdał????:)))) Odpowiedz Link
kurdkowa Re: żono moja :)) 30.04.08, 11:08 Dobre, dobre,...Moja starsza córka uwielbia "Jesteś szalona"- zespołu bodajże BOYS...;) Poza tym gust muzyczny ma bardzo dobry- po mamusi oczywiście- głównie Hip Hop!!!;) A że disco polo skoczne to dzieciaki szaleją do pseudorytmu;)- słów nie kumają(i dobrze, bo treść słaba ze względów estetycznych)....a do Mozarta cięzko poskakać;);) Odpowiedz Link
dziunia27 Re: żono moja :)) 30.04.08, 11:56 hehehehee skąd to wytrzasnęłaś? jak to znalazlaś? :DDD szok! jestem w szoku!! :O bo JUlce też sie podobało:PPP po kim ona to ma?:PP Odpowiedz Link
joasia83m Re: żono moja :)) 30.04.08, 11:58 a moj super kolega co chwile cos takiego mi przesyla;) wiec sie nie nudze:DD Odpowiedz Link
iguana781 Lubelski Full:) 30.04.08, 12:04 Koleżanki fajne fajne, ale lubelskiego fulla nic nie przebije! Zapraszam do zabawy:) pl.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g Odpowiedz Link
joasia83m Re: Lubelski Full:) 30.04.08, 12:14 zgadzam sie z Toba w 100%!!!! lubelski full is the best! Odpowiedz Link
a090707 Re: żono moja :)) 30.04.08, 14:38 U nas na slubie 2 lata temu ten kawalek w oryginalnym wykonaniu byl puszczony jako Nasza Piosenka (tragedia normalnie, facet prowadzacy sam wybral co nam pusci- my sluchamy ciezkiej muzy i tak to do nas pasowalo... smielismy sie jak najeci i tanczylismy oczywiscie, co zrobic :)do dzis jak to uslysze to troche mi glupio. Odpowiedz Link
babajagaa Re: żono moja :)) 30.04.08, 15:09 Moj popatrzal i sie odwrocil,nie podoba mu sie chyba,gust ma inny U nas hitem jest bebe lilli pl.youtube.com/watch?v=TMmzixwtTes Odpowiedz Link
agusiajasia Re: żono moja :)) 30.04.08, 15:48 HEHE! Mój mąż ma to w tel ustawione jak ja dzwonię ;) Włączyłam, klaskałam z Jasiem w ręce i zaklaskała i Zo :) Odpowiedz Link