joasia83m Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 10:31 karate, hahahahaha Odpowiedz Link
chanastel Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 10:32 Hmmm, a przed czym Pati?:) Odpowiedz Link
aurinko Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 10:34 Jak biorę Małą do łóżka, to muszę zakładać kask, inaczej mam głowę poobijaną ;-P Odpowiedz Link
anula_82 Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 10:35 Ja nie znoszę prezerwatyw ale narazie musimy, póki nie wybiorę sie do gin po tablety. Jednak nie chciałabym łykać hormonów, nie wiem sama ..... Jesli jestem przed @ obserwuję się i wtedy "jazda" bez trzymanki :))))) Odpowiedz Link
aurinko Re: cholery wy :PP 06.05.08, 10:45 Ja tam nie wiem ;-P Zabezpieczam się tylko przed moją Szkodniczką ;-P Odpowiedz Link
andzia84 Re: cholery wy :PP 06.05.08, 10:47 my się na razie nie zabezpieczamy to znaczy mojemu nm wydaje się ze stosunek przeywany to zabezpieczenie :) a ja i tak chce mieć drugie dziecko więc nie wyprowadzam go z błędu :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 10:55 Zaspiralowałam się więc - hulaj dusza, piekła nie ma :D Odpowiedz Link
chanastel Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 10:57 Przed czym tu się zabezpieczać jak ta moja córcia taka słodka i z dnia na dzień słodsza? Nie mam nic przeciwko rodzeństwu dla niej:))) Odpowiedz Link
patrice7 andzia 06.05.08, 11:28 seks przerywany doprowadza do nerwicy nie wiedzialas???:)))) chcesz juz drugie???????? o losie najslodszy ihhihi :PPP Odpowiedz Link
andzia84 Re: andzia 06.05.08, 12:03 ja jakoś nie mam nerwicy :) chcę drugie niekoniecznie teraz ale jakby się przydarzyło to nic by się nie stało, odchowałoby się szybicej i tyle :) ogólnie to planowałam jak młody pójdzie do przedzskola Odpowiedz Link
agasar79 Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 12:20 Wcześniej tabletki, a teraz gumki. Latem chciałabym postarac się o drugie, więc tabletki od 2 miesięcy odstawione :) Odpowiedz Link
dziunia27 Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 12:56 najlepszym zabezpieczaniem jest brak seksu:P chcąc niechcąc teraz z tego korzystam:PP Odpowiedz Link
dmgr Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 13:18 Ja aktualnie gumka ale muszę wybrac się do gina po jakieś inne zabezpieczenie bardziej stale (tabletki a może plastry musze z ginem pogadac). Co do przerywanego to bardzo ładne rodzeństwo dla jedynaków wychodzi, polecam, sprawdzone na sobie. PS Pati a Ty nie sama tu siedzisz teraz bez NM i w głowi ci harce? Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 14:53 Tabletki... Już trzecie, bo po pierwszych miałam pultyny ciągle zaczerwienione, po drugich napuchłam, no ale teraz wkońcu jest ok. I co najważniejsze chudnę... Odpowiedz Link
metanira Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 06.05.08, 18:40 Gumki. Wiele osób na nie narzeka, ale my nie ;) Odpowiedz Link
07mamakarolinki Re: W jaki sposob obecnie sie zabezpieczacie? 07.05.08, 10:25 My tez zawsze przerywany i jakos nigdy nie zawiodl ...hehe mowi ze jest stuprocentowy!!!bo Karolina jak najbardziej planowana!!!no ale pozyjemy i zobaczymy co bedzie dalej, ja ciagle bez @... --- Karolina 22.07.07 Odpowiedz Link
klarysa007 Re: klarysa 08.05.08, 22:18 Spiralkę mam "zwykłą", bez hormonu. Nosi się wygodnie :D Bałam się przedłużonych miesiączek ale na szczęście mnie to ominęło. Tyle tylko, że pierwsze 2 dni są BARDZO obfite. Za to 3 dnia normalnie, a 4 koniec :) Więc sobie chwalę :D Odpowiedz Link
olcia.kaktus spirala 07.05.08, 11:14 spirala od 4 miesięcy, taka zwykła bez hormonu. Jak narazie ok, @ obfite, ale da sie przeżyć. Ale mogę karmić, nie wcinam hormonów i nie muszę o niczym pamietać. Odpowiedz Link