blanka0 25.05.08, 09:59 dziewczyny czy Wasze dzieci jezeli spia w tych lozeczkach to dajecie dodatkowy materacyk, czy ten cieniutki wystarcza? jakoś mi sienie podoba ta cienizna . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: łóż. turystyczne- pyt. techniczne 25.05.08, 10:06 Ja do moich lozeczek wkladam po prostu grube koce. Jak gdzies jade, nie mam mozliwosci jeszcze zabrania materacy, bo są wielkie. Same te materacyki tam to jakas pomylka. Twarde jak cholera. Odpowiedz Link
blanka0 Re: łóż. turystyczne- pyt. techniczne 25.05.08, 10:16 czyli jak mi sie zmiesci to mam wziac materacyk z lozeczka, nie chcialabym aby mala przez miesiac spala ta czyms twardym Odpowiedz Link
lilka.k Re: łóż. turystyczne- pyt. techniczne 25.05.08, 10:40 Tak, jak masz mozliwosc to zabierz. Ja mam grube spręzynowe, wiec za cholere dwa nie wejdą, ale chyba kupie jakies piankowe, tak awaryjnie, bo nawet na tych kocach neizbyt przyjemnie. DO tej pory spali tylko 2-3 noce, wiec luz. Miesiąc to długo. Odpowiedz Link
qwoka Re: łóż. turystyczne- pyt. techniczne 25.05.08, 10:28 to cos co jest na dnie to nawet materacykiem nie można nazwać:/ Jak mam miejsce z samochodzie to biore normalny-taki cienki z gąbki. Oststnio nie miałam miejsca i musiałam położyć koc, ale to niestety była porazka... Maja bardzo wierci sie przed zasnieciem i w nocy wiec cały koc z przescieradłem był sciagniety. Jeszcze nie wiem jak to jest rozwiazane w innych łóżeczkach ja mam baby design i tam materacyk przyczepia sie do dna łóżeczka w taki sposób, że nie da sie podwinąc pod spód przesciaradła z gumki. Gdyby sie dało, to można by kłaść koc i na to przescieradło podwiniete pod materacyk i to by sie może jakoś trzymało. No w kazdym razie u mnie można połozyc tylko na wierzch i to kompletnie nie zdaje egzaminu:/ Odpowiedz Link
magda7717 Re: łóż. turystyczne- pyt. techniczne 25.05.08, 10:42 no materacyk lichy.jak masz miejsce wez ze zwyklego lozeczka. Odpowiedz Link
patrice7 Re: łóż. turystyczne- pyt. techniczne 25.05.08, 18:01 na materazcyk daje koc , a na koc naciagam przecieradlo z gumka i jest ok Odpowiedz Link
burdziaa Blanka! 25.05.08, 21:19 Kochana, juz sie pewnie pakujesz, w koncu niedługo jedziecie- ale ja to bym cały dom wziela na tak długo...ale materacyk warto,zeby Lenka ładnie i wygodnie spała. Ja sprawdziłam w naszym turystycznym ( mamy pozyczone od brata Jasia ) i materac jest fajny dosyc gruby, firma Graco- ale na miesiac, tez bym pewnie wzieła domowy. Odpowiedz Link
mynia0 Re: Blanka! 25.05.08, 23:26 ja brałam materac , inaczej sobie nie wyobrażam. to coś, co sie szumnie materacem w łóżku turystycznym nazywa, to jest badziewie nie nadające się do spania. cięzko było ten normalny materac do auta zmieścić razem ze stosem innych bagaży, ale inaczej sie nie da. materac musiał być. Odpowiedz Link
blanka0 Re: Blanka! 26.05.08, 08:15 a co mi tam, chyba wezme przyczepke hihi za cholere sie nie zmieszcze do mojego auta Odpowiedz Link
mynia0 Re: Blanka! 26.05.08, 13:55 też mi sie tak wydawało, ale się zmieściliśmy :))) wsadziłam chłopa do tyłu koło fotelika starszej córki, potem wsadziłam wózek, kilka pakunków, przytrzymałam ręką, żeby nie wypadły, jakos udało mi się zatrzasnąć - no i wszystko sie zmieściło :D jak otworzyłam drzwi na miejscu... wiadomo, co sie stało ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Blanka! 29.05.08, 08:59 znalazm takie cos na allegro zupelnym przypadkiem allegro.pl/item369645386_materac_hit_sezonu_do_lozeczka_turystycznego.html Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Blanka! 29.05.08, 09:42 jakie to fajne! dzieki lilka za ten przypadek! Odpowiedz Link