asuzi 30.05.08, 11:22 www.domrozwojumalucha.pl mojej koleżanki siostra ma uruchomić niedługo, zbiera ekipe imaluszki. Szkoda że nie w moim mieście, bo bym posłała Zuzię. Podoba Wam się , co myśłicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 11:34 popgrzało ja cenowo maksymalnie ;)) rozumiem ze to prywatny "zlobek" ale 500 zł wpisowego i 1300 za miesiac abonamentu to chyba z kosmosu! nie mowie juz o 14 zł!! za wyzywienie takiego maluszka...... Odpowiedz Link
izoola Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 11:44 no cenowo to dla mnie odpada, ale bardzo podoba mi sie pomysl z kamerami on-line, ciekawe jak to bedzie dzialac, czy nie bedzie przeciazone jak wszystkie mamuski w pracy zasiada przed kompem;) Odpowiedz Link
aurinko Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 11:50 Rozumiem, że ceny warszawskie są wyższe i nie na każdą kieszeń, ale te wydają mi się kosmiczne nawet dla przeciętnej warszawskiej rodziny. A sama oferta wydaje się atrakcyjna. Odpowiedz Link
narttu Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 11:54 zgadzam sie. Ceny sa wysokie nawet na moje warunki a tu sie zarabia 3x wiecej.. Odpowiedz Link
e-ness Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 12:26 takie niestety sa warszawskie realia:( a 500 zł wpisowego to wcale nie jest duzo, przewaznie sa powyzej 1000. jedyne do czego moge sie przyczepic to te 14 zł za jedzenie- chyba kawior i francuskie korniszony miały by jesc te dzieciaki:))) te 1300 zł to powinno juz byc z wyzywieniem. gdyby nie cena....:)) kto wie:) Odpowiedz Link
asuzi Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 12:32 ja sie nie znam na opłatach, nie patrzyłam bo i tak mnie to nie dotyczy, bo nie w moim mieście. Dzięki za opinie Odpowiedz Link
bubunia1 Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 12:45 Z tymi cenami to nie taki "kosmos". W W-wie opiekunka bierze 8-10 za godz x 8h x 20 dni = min 1300 zł. Odpowiedz Link
asuzi Re: dom rozwojumalucha 30.05.08, 12:47 koloeżanka mnie prosiła żeby powiedziec, że w dzień dziecka jest dzień otwarty, można się rozejrzeć, i konkursy sa, to tak na zachętę, jeśłi ktoś jest zainteresowany Odpowiedz Link
lilka.k Re: dom rozwojumalucha 31.05.08, 19:47 Nie jest to taki znowu kosmos biorac pod uwagę warszawskie zarobki, pod warunkiem, ze 1300 zł to cena z wyżywieniem, bo inaczej to jednak za drogo. Opiekunki przecież zarabiają podobnie. Już nie mówiąc, ze do bliźniakow opiekunka w Wawie czesto żąda ok.2 tysięcy. No ale tutaj dwójka wychodzi sporo drożej. Mnie się przy bliźniakach w ogóle nie opłaca wracac do pracy (mieszkam pod Wrocławiem) Odpowiedz Link
sobotkowa Re: dom rozwojumalucha 31.05.08, 20:18 Bardzo ładnie tam jest...jednak uważam, że na Warszawę to jest drogo, przynajmniej dla mnie. Od września mój Miki idzie do klubiku malucha na Okęciu i zapłaciłam 300 pln wpisowego a później 900 pln miesięcznie z wyżywieniem. Co prawda nie jest tak ładnie...ale wiem, że będzie tam miał dobrą opiekę. Odpowiedz Link
patrice7 lilka 31.05.08, 21:27 to jest cena BEZ WYZYWIENIA :D wyzywienie 14 zł za dzien!! hehe kawior chyba beda jesc:) Odpowiedz Link