Dodaj do ulubionych

Chyba do sulejowa nie pojadę buuu

03.06.08, 23:09
Kurde, rozsypuje się nam ten denny samochód! Już na odpadł wyjazd na wakacje,
a teraz nie wiadomo czy do sulejowa dojadę :(
Miał mnie małż zawieźć, a potem po nas przyjechać i co???
Ale jestem wściekła!!! Jak się nie da go na trochę załatać to kanał po prostu.
Prawdziwy remont dopiero w lipcu. Buuuuuu
Obserwuj wątek
    • patrice7 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 08:36
      Jedz pociagiem tak jak ja.
      Juz mio slabo jak widze kolejny taki watek ....:((
      • edzia.79 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 08:46
        Klarysa nie rob jaj!!!
        ja na rzesach staje zeby jechac,samochod tez nam padl,ma mnie zawiezc kolega.
        postaraj sie...
      • klarysa007 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 08:47
        No właśnie pociągiem nie mogę, nie ma połączenia z mojego durnego miasta. Znaczy
        jest ale z jakimiś dziwnymi przesiadkami. A PKS-em się boję, że Młoda nie
        wytrzyma 2,5 godziny u mnie na kolanach. Kurde, jak się wali to się wali...
    • burdziaa Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 09:34
      ;(((( wymyśl cos!
    • lipiec_2007 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 09:43
      oj klarysa. jak sie nazywa to twoje "durne miasto"? moze ktos
      jeszcze z twojej okolicy wybiera sie na te wycieczke?
      • klarysa007 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 10:13
        Jestem z Radomia. Niestety wśród dziewczyn jadących do Sulejowa nie ma nikogo z
        okolicy. Jedyna nadzieja w tym, że mój m. załata tego naszego rzęcha na tyle
        żeby jednak nas dowieźć...
        • lipiec_2007 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 14:15
          oby wam sie udalo! 3mam kciuki :)
          • patrice7 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 19:51
            klarysa bedziesz i juz!
            • joasia83m Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 22:26
              KLarysa! my jedziemy przez radom! zabrac Cie? tylko sa 2 "ale", bo
              bierzemy lozeczko turystyczne i wozek i nic juz nie wejdzie do bagaznika:( no i
              w niedziele po zlocie chcemy pojechac do Konskich, do siostry m.
              • klarysa007 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 22:59
                Asiu, wielkie dzięki! Jutro do południa będę wiedziała na czym stoję. Poruszyłam
                marudzeniem całą rodzinkę i może pożyczą nam samochód. Tylko, że wtedy
                musiałabym znaleźć łóżko i dla mojego chłopa, bo to samochód na benzynę i koszty
                wożenia w "te i nazat" by nas zabiły.
                Jeśli nic z tego nie wyjdzie to bardzo chętnie pojadę z Wami. Mam plan żeby
                zapakować się w jedną torbę i trudno, wózka bym nie brała. Co prawda Tuśka przy
                tej temperaturze dostaje szału w MT czy chuście ale lepsze 2 dni noszenia jej na
                ręku niż nieobecność na zlocie czarownic :D
                Jeszcze raz wielkie dzięki za propozycję.
                • joasia83m Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 04.06.08, 23:16
                  sluchaj, ani ja, ani chyba zadna z nas nie jezdzi 12 godzin na dobe wozkiem,
                  wiec spokojnie bedziesz mogla sie przespacerowac moim. poza tym to
                  prawdopodobnie bedziemy wiekszosc czasu spedzac razem na kocykach, wiec damy
                  rade! ja tez zabieram MT, bo tak ladnie niuniek w nim usypia:)
                  • patrice7 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 05.06.08, 09:29
                    dokladnei wozka brac nie musisz, bedziue bogata wypozyczalnia :)))
    • klarysa007 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 05.06.08, 10:08
      JADĘ, JADĘ, JADĘ, JADĘ, JADĘ, JADĘ, JADĘ,!!!!!!!!!!!!!!!!!
      I jak tu nie wierzyć w przysłowie "nie ma tego złego..."???
      Mój mąż coś poczarował i mamy w aucie "ładowanie". Cokolwiek to znaczy
      powiedział, że dojedziemy :) Najwyżej będziemy mieli po drodze częste
      przystanki. W dodatku przez moje marudzenie zrobiło się rodzinne poruszenie,
      zainteresowali się dziadkowie i dali trochę kasy dzięki temu mogę zabrać
      starszaka!!!!!!!!!!!!
      Więc zajedziemy jutro ok. 18, bo m. dopiero ok. 15 z pracy wróci.
      Joasiu - jeszcze raz BARDZO DZIęKUJE za propozycję podwiezienia :)
      • aurinko Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 05.06.08, 10:12
        Klarysa, Ty jesteś taki szczęśliwy pechowiec jak ja :-) Jak już wszystko się
        zawaliło i wyglądało na to, że nie pojadę to nagle bum i w ciągu paru godzin
        wyszło odwrotnie i wszystko udało się załatwić :-)
        • klarysa007 Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 05.06.08, 10:16
          STRASZNIE SIĘ CIESZĘ, ŻE SIĘ UDAŁO!!!
          Aurinko nie ukrywam, że liczę na Twojego syna :) Mój 8-latek to delikatne ADHD i
          mam nadzieję, że 12-letni syn mądrej i rozsądnej mamy dobrze na niego wpłynie :D
          • aurinko Re: Chyba do sulejowa nie pojadę buuu 05.06.08, 10:18
            klarysa007 napisała:

> STRASZNIE SIĘ CIESZĘ, ŻE SIĘ UDAŁO!!!
            > Aurinko nie ukrywam, że liczę na Twojego syna :) Mój 8-latek to delikatne ADHD
            > i
            > mam nadzieję, że 12-letni syn mądrej i rozsądnej mamy dobrze na niego wpłynie :
            > D

Haha, kochana, to się dobiorą łobuziaki ;-) Mój też ostatnio za dużo bryka i
            pokazuje rogi ;-)))
            • joasia83m Klarysa 05.06.08, 10:33
              CIESZE SIE STRASZNIE z Wami, ze mozecie w komplecie przyjechac, choc jakbys byla
              z nami w samochodzie tez byloby super:DD
              to pewnie w tym samym czasie sie zjedziemy, bo moj m wychodzi o 14tej z pracy,
              to akurat po 15 pewnie bedziemy w radomiu. wiesz ja to jakos tak przezornie boje
              sie tego radomia, bo tam zawsze mamy kryzys w jezdzie. dawidomi wlacza sie
              straszna syrena. a jak byl malusi, to nie moglam go w zaden sposob na parkingu
              uspokoic, nawet cycek nic nie dawal.. mam nadzieje ze wyrosl z tego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka