borowka78 06.06.08, 10:22 podczas zlotu czarownic w Sulejowie?;P przeciez to nie do pomyslenia, zeby na lipcowkach cisza nastala, co nie?:))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uczula Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 10:33 tematow bez liku jest:) obysmy tylko czas mialy i zeby moj nM dopuscil mnie do kompa. Ale ciemno to widze, bo w poczcie poganiajace majle czytam z terminami, znowu nerwowy weekend sie szykuje...ech! Odpowiedz Link
dziunia27 no baa.. 06.06.08, 10:33 niepozwolimy na to!!! czarownice niech sie bawią w sulejowie;P a My tu:))))))))) Odpowiedz Link
zumali Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 10:52 Jaka cisza? Tu sie tak nie da przeciez :-) Odpowiedz Link
nating Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 11:13 borówka, coś się wymyśli :))) Odpowiedz Link
anula_82 Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 11:17 jesli pogoda dopisze na weekend to pewnie mnie caly dzionek nie bedzie wiec bede nadrabiac zaleglosci na forum wieczorkiem :)) Odpowiedz Link
joasia83m Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 11:22 a mi strasznie szkoda ze Was tu tyle plotkujacych... bo ja tam bym chciala wszystkie poznac :(( Odpowiedz Link
dmgr A ja mam pomysł!!!! 06.06.08, 11:27 Każda z nas zostających (nie jadących do Sulejowa) wklei swoje zdjęcie i swojego maluszka można na ukrytym forym założyc wątek. Oczywiście forumowac będziemy z podwójną siłą więc każdy nowy pomysł w ciągu dnia owocowac będzie nowym wątkiem haha. I tak będziemy miały swój internetowy zjazd niewychodząc z domu. Odpowiedz Link
azi81 Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 11:56 laseczki to ja mam pomysla umawiamy sie na czat co?? Dziewczyny beda gadac w sulejowku a my chociaz na czacie poklikamy Na ktora sie umawiamy?? Odpowiedz Link
klarysa007 Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 12:39 Ale niedomyślne jesteście :) O czym się zwykle w takich wypadkach gada? o nieobecnych :D Będziecie miały szanse nas nachwalić kiedy nie czytamy :P A tak naprawdę to szkoda, że aż tyle was zostało tu i nie siądzie z nami jutro przy ognisku... Odpowiedz Link
27agnes72 Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 16:55 A ja mało, że nie jadę to jeszcze na czat nie umiem wejść.Może jakiś wątek z instrukcją dla NIEKUMATYCH ??? Odpowiedz Link
azi81 Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 19:34 masz taki napis na glownej stronie czat klikasz i juz jestes Odpowiedz Link
bubunia1 Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 06.06.08, 21:52 też pomyślałam, że o nieobecnych ;p ja w sb odpoczywam a w nd robie w domu "domowe przedszkole" będą 4 rodziny z dziećmi ;) co gorsza komp się obraził i się zepsuł więc korzystam pod nieobecność rodziców z ich laptopa i pooooooooowolneo internetu..aż sę nie chce czekać na otwarcie strony ;( dlatego wpadam wieczorem tylko na troche. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: to o czym będziemy plotkowac tu-na forum? 07.06.08, 08:18 skoro o "nieobecnych" ciekawe jak im się uda wyjazd i ile będzie osób. Odpowiedz Link