13.06.08, 23:16
Patrz no i Ci nie odpisałam a propos tego co napisałaś o Jakubie:) No więc cieszę się niezmiernie, że nie chce mi już zakosić Karoli i uwierzył w nieograniczone możliwości i potencjał swojej rodowitej siostry, nota bene bardzo sprytnej dziewczynki, która migiem go sobie "ustawi" jak tylko będzie miała lepsze umiejętności komunikacyjne:). Martwi mnie jednak kwestia Rozalki...hmmm ona ma starszego brata, który łatwo się jej nie pozbędzie, co może grozić konfliktem...:)))) Poza tym gwiazda chodzi swoimi drogami i żadnemu starszemu chłopakowi nie da się usidlić;) Zwieje na czworaka jak nic!
POzdro;)
Beata
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: Klarysa 13.06.08, 23:27
      Sądzę, że oni się jakoś z Rupertem dogadają, bo się chłopcy polubili :) W razie
      czego będą się podmieniać.
      Trzeba przyznać, że nasze córy najpiękniejsze - jak wszystkie dzieci dla swoich
      mam - ale Rozalka ma w sobie coś co budzi słodkie uczucia ;P Nawet u
      zwariowanego ośmiolatka :)
      • becik_l79 Re: Klarysa 13.06.08, 23:41
        oj, zdecydowanie ma niezwykły urok:) Ciekawa jestem co z niej wyrośnie, a tak poważnie to chciałabym ją zobaczyć za parę latek, bo buziunię ma taką że nie da jej się odmówić:) Choć potwierdzam, nasze córy najpiękniejsze, a tak naprawdę MOJA, hihi:)))))))))))))))))
    • kamamama2 Re: Klarysa 14.06.08, 12:20
      ale się uśmiałam. No i mamy konflikt interesów:)
      Może jak podrosną to jak na targu siostry przedstawimy, posagi
      ustalimy i zobaczymy co wybierze. Jak nie siostra to żona. hihihi
      dziś zasiądę dopiero do oglądania zdjęć, bo miałam masakrę
      pracowniczą, ledwie żyję ufff

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka