kamamama2 20.06.08, 21:19 Jestem z niego bardzo dumna!!!! Niedawno był mały, a teraz skończył pierwszą klasę. Jak to szybko mija... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 20.06.08, 21:33 Masz takie dzieciaki, że tylko pozazdrościć. Rozalka jest tak urocza, że chyba wszystkie ciotki w Sulejowie zauroczyla :) Jaka to pewnie ulga jak dziecko nie ma problemów z nauką, nie? Odpowiedz Link
effka_81 Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 20.06.08, 21:38 Gratulujemy!! Zdolniacha rośnie tylko tak dalej!! Odpowiedz Link
patrice7 Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 20.06.08, 22:30 Normalnie nic tylko pozazdrościc dzieciakow! córka piękna , synio zdolniacha! chwal sie chwal Kamila! Odpowiedz Link
dmgr Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 20.06.08, 22:48 Gratulację! Ja nigdy nie miałam. A to teraz już od pierwszej klasy dają bo kiedyś chyba dopiero od 4-tej. Bez różnicy. Zdolny i już. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 20.06.08, 22:48 No to jest ich dwóch :) Jakub też odebrał dziś wzorowe świadectwo. W przyszłym roku komunia. Ech czas leci. Pogratuluj Rupertowi :) Odpowiedz Link
m_k8 Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 21.06.08, 10:43 Gratulacje Kamcia! Dla Ciebie szczególne, i buziaki dla dzieciaków. Wciąż przypomina mi się Rozalka uśmiechająca się przed zaśnięciem... ehh moja pod tym względem to dzikus. Pościągałaś sobie zdjęcia z mojej galerii na wspólnej Picassa? Tam są śliczne zdjęcia Rozalki. Jak byłby problem daj znać kaluznam@wp.pl wyślę Ci mailem. Odpowiedz Link
uczula gratuluje! 21.06.08, 19:22 oj szybko mija bardzo mija szybko. U nas jeszcze troche nerwowki, no bo nie wiadomo czy przyjma moja "mala niusie" do wybranego przez nia liceum...a ja pamietam jakie miala male paluszki... Odpowiedz Link
lilianak1 Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 21.06.08, 21:37 Gratuluję, jak widać super dzielny chłopak na pewno po mamie taki zuch. Wielkie gratulacje dla Ciebie i Ruperta. Odpowiedz Link
joasia83m Re: mój syn jest WZOROWYM UCZNIEM 21.06.08, 23:37 no brrraaaawo!!! Rupert jest the best! Rozalka tez ;) Odpowiedz Link
burdziaa Gratulacje dla dzielnego 24.06.08, 00:18 Rycerza Ruperta :) i dla Ciebie też ! W końcu to tez "troszke" Twoja zasługa :) i Tobie tez nalezy się wyróznienie :))))) Odpowiedz Link