e_ol_a 17.08.05, 14:14 Witam wszysykich! Słuchajcie na wszystkich uczelniach domyślam się że jest mini rozpoczęcie roku , jak się ubieracie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Jak się ubieracie?? doc IP: 80.51.226.* 17.08.05, 14:22 no chyba raczej w garnitur ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:27 ktoś w ogóle na to idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_ol_a Re: Jak się ubieracie?? doc 17.08.05, 14:32 hehe, ja np muszę bo potem mam jakieś obowiązkowe szkolenia czy coś w tym stylu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tearjearker Re: Jak się ubieracie?? doc 17.08.05, 14:47 ja ide. i ubieram sie formalnie, tzn w spodnie, biasla koszule i jakas kamizelke chyba na to. a swoja droga jak sie trzeba ubierac na wyklady albo cwiczenia,chyba normalnie,nie? :) w bluzie jakiejs mozna przyjsc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.net / *.net 17.08.05, 14:48 Hmm, do szkoły będę codziennie w mundurze zapierniczał to już możnaby się od samego początku przyzwyczajać. Zapewne w garniaku pójdę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
my_shadow Re: Jak się ubieracie?? doc 17.08.05, 15:46 oczywiście na galowo !! :) w koncu będziemy studentami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.net / *.net 17.08.05, 16:15 W imieniu wszystkich samców mówięc "TAK!" jeżeli chodzi i mini! Odpowiedz Link Zgłoś
pitt_bull Re: Jak się ubieracie?? doc 17.08.05, 19:13 Jak uroczyste rozpoczęcie to trza uprasować dres jak nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osoba;) Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:28 to ja sie wylamie;) nie cierpie tej calej szopki, bialych bluzeczek itp... na rozpoczecie 3 klasy LO przyszlam w czerwonej bluzeczce, troche zbyt wyroznialm sie wsrod innych:) teraz zaloze prawdopodobni jakies biodrowki a do tego moze jaks biala bluzeczke ale bez kolnierzyka :P i czrny sztruksowy zakiet hehe:) chyba z emi cos odbije i wcisne sie w kiecke i szpilki... jak na zakonczenie LO...hehe to sie okaze;) chociaz w sumie..nawet na mature tak nie poszlam hehehe:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:40 ale jesteś zbuntowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banditierka Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:40 jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wiem a co z zaocznymi? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 17.08.05, 22:29 Wlasnie, mam 17 wrzesnia juz pierwszy zjazd... na ktorym to będzie spotkanie i oficjalne rozpoczęcie studiow a zaraz potem pierwsze wyklady ... ( z 3 roznych przedmiotow) ... przyjsc w garniaku czy na sportowo-galowo ( dzinsy, normalne buty i sama marynarka ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gingersowna Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:43 jeansy, biała bluzka i coś żakietopodobne w kolorze groszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 23:11 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Jak się ubieracie?? doc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:54 to chyba też zależy od uczelni troszeczkę na UŁ wystarczy: a) uprasowana koszula (nie musi być biała, ale jakaś gładka tudzież w paski ujdzie) + spodnie, ale nie dżinsy - jakieś materiałowe, ewentualnie sztruksy - kolorystycznie dobierzcie do koszuli b) bluzka (nie musi być kołnierzyk ale nie zakładajcie czegoś z odsłoniętym pępkiem czy z wystrzępionymi brzegami) + spódnica gładka jeśli zimno można dorzucić jakiś żakiecik albo sweterek słuchajcie studia na UŁ to tak na luzie są - nie trzeba się odstawiać na biało- czarno czy granatowo - wystarczy schludnie i elegancko :) Odpowiedz Link Zgłoś
undiscover Re: Jak się ubieracie?? doc 19.08.05, 21:03 ja zakładam białą bluzeczkę z kołnierzykiem, granatową spódnice za kolana a włosy zwiąże w dwa warkocze:P jak szaleć to szaleć:P Odpowiedz Link Zgłoś