effka_81 29.06.08, 07:22 Kawke już kończe, pakujemy się i jedziemy na cały dzień nad jeziorko na Słowacje, mam nadzieje że będzie piękna pogoda;)) Miłej niedzieli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Kawa, herbatka dzisiaj ja zapraszam!!! 29.06.08, 07:29 Wypocznijcie, udanego urlopu! ja juz po kawie z bita smietana, usmaze sie w piekle za te pokusy do bitej smietany ostatnio. Maz spi, bo z grila wrocil bradzo pozno, dzieciarnia jak co ranek bawia sie w swoim pokoju, a ja jak zwykle przy kompie na kanapie :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa, herbatka dzisiaj ja zapraszam!!! 29.06.08, 07:46 Ja już po kawie i herbacie. Tunia mnie dziś cycała od brzasku do 6.30. Normalnie nie mam już sił. W dodatku pogoda za oknem jakoś kiepsko wygląda. A dziś nasza 12 rocznica ślubu :) Odpowiedz Link
gismol77 Re: Kawa, herbatka dzisiaj ja zapraszam!!! 29.06.08, 09:53 Klarysa, ladny wynik. Gratulacje i duzo milości, wyrozumialosci i jeszcze raz milosci. pozdrawiamy p.s. a kawke juz wypilam, Odpowiedz Link
metanira Re: Kawa, herbatka dzisiaj ja zapraszam!!! 29.06.08, 09:50 To i ja wypiję jeszcze jedną kawkę ;) Mąż w pracy :/ Konrad się bawi, a ja jednym okiem na niego lukam, a drugim w komputer. Wszystkiego najlepszego dla klarysy i jej ślubnego, 100 lat razem :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Kawa, herbatka dzisiaj ja zapraszam!!! 29.06.08, 10:11 Dołaczam :) Miłej niedzieli- ja juz obiad wstawiłam, sniadanko dopiero co zjadłam- ale tak to jest, o wszystkich trzeba zadbac a o siebie na końcu,,,,Klarysa Najlepsze zyczenia- piekna rocznica ! Dzisiaj moze uda nam sie kupic rowerek dla Julka, juz nie moge sie doczekac :) Odpowiedz Link
asuzi Re: Kawa, herbatka dzisiaj ja zapraszam!!! 29.06.08, 10:19 Klarysa wszytstkiego najlepszego, pomyślności na następne wspólne lata. Zarazzrobię sobie kawkę i wypiję w Waszym towarzystwie, mam chwilkę o Zuzia poszła na dół do tyeściowej z tatusiem. Ale dziś chłodny dzień amiałam nadzieje że się poopalam, bo boję się solarium :( Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa, herbatka dzisiaj ja zapraszam!!! 29.06.08, 15:35 Dzięki Kobietki za życzenia :) Co roku się dziwię jak to jest, że wyszłam za mojego męża. Biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności to dość nieprawdopodobna sytuacja ;P Odpowiedz Link