Dodaj do ulubionych

Nowa jakość w płockim kinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:32
Dajcie stronkę internetową o reperturze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Scin Re: Nowa jakość w płockim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:41
      No to pięknie! Trzy razy większy ekran! I jeszcze ten dźwięk. Mmmmm, chyba się
      przejdę w środę na Football Factory :)
    • Gość: czytelnik Re: Nowa jakość w płockim kinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:09
      Fajnie,ekran jest 3 razy większy - zamiast 7 * 5 (35 m2) jest 15 * 7 (105 m2). I nowy dźwięk cyfrowy - fajnie - a jeszcze do tego to że sami wiedzą,że trzeba foteli nowoczesnych i klimy,i że sala B jest do d***. Już w połowie października będą mieli projekt przerobienia kina na 4 salowy multipleks,na 800 miejsc,to się chwali. Czekam na prezentację projektu za miesiąc.
    • Gość: R@BERT Re: Nowa jakość w płockim kinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 21:48
      Jakze sie ciesze ze kino Przedwiosnie sie zmienia. W koncu Ploczczanie dostana
      mozliwosc ogladania filmow w przyzwoitych warunkach(Nie wiem czy ktos jeszcze
      pamieta kino Sputnik ,Diana niedawno jeszcze dzialala).Kinematografia
      to "Ostatni Bastion PRL-u" obowiazuje ustawa jeszcze z ..1987 roku (zm z 1991
      roku) , politycy w sejmie nadal walcza o nowy ksztalt ustawy a zycie toczy sie
      dalej.Polske opanowaly multipleksy i tym samym wiecej filmow moglo wchodzic na
      nasze ekrany i po kryzysie kina pod koniec lat 80-tych i poczatku 90-tych ,
      nastepuje staly wzrost ludzi odwiedzajacych sale kinowe. Niestety ten boom
      ominal Plock pomine fakt dlaczego ....
      Firma ktora podjela sie tego historycznego zadania jest znana na rynku ,
      wierze ze sobie swietnie poradzi i mieszkancy Plocka beda mieli wiele radosci i
      satysfakcji z odwiedzenia Przedwiosnia. Życze powodzenia
      pozdrawiam
    • Gość: zanak Absolutny odjazd!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:32
      Ale super! Po prostu wymiękam. Idę w środę do kina, nie ma to tamto.
      Po prostu zajebiście.
    • Gość: enaka Re: Nowa jakość w płockim kinie IP: 195.33.116.* 21.09.04, 09:55
      fajnie, ze cos sie zaczyna dziac:-)
      mam nadzieje, ze max film dogada sie z firma, ktora ma przebudowac stary xortex
      i wyjdzie z tego cos naprawde na poziomie

mam tylko jedno ale: dlaczego bilety na stare filmy kosztuja tyle samo co na
      nowosci? mam tu na mysli film "gdzie jest nemo" - wejsciowka kosztuje 13zl, a
      przeciez to film co najmniej sprzed kilku miesiecy
    • Gość: TS Re: Nowa jakość w płockim kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:29
      Plocka Wyborcza lubi sie wyrozniac - pewnie dlatego jest jedynym lokalnym
      dodatkiem on-line, ktory nie informuje nas, mimo "przychylnosci" Max Filmowi, o
      tym, co w naszym kinie jest grane...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka