m_k8 03.07.08, 06:43 Znów dziś w pracy od świtu. Kawa w dłoń i do dzieła. A po pracy...ZABAWA!!!! Mąż ma dziś urodziny. Zabieram go do parku adrenaliny. Trzymajcie kciuki za pogodę i wypad. Miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Magda! 03.07.08, 06:45 A coz to za park? Tez chce tam zabrac mojego! PIsz mi tu kobieto :). Kawke juz pije oczywiscie, upalny dzien sie zapowiada :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Kawka! Na dobry początek dnia! 03.07.08, 06:47 juz chyba mam, to w katach wroclawskich? Odpowiedz Link
narttu Re: Kawka! Na dobry początek dnia! 03.07.08, 06:55 no, piekny plan dnia. Ja praca + zaczynam pisac nowy artykul + moja siostra przyjezdza wreszzcie (wlasnie sie telepie pociagiem do Gdanska).. Odpowiedz Link
a090707 Re: Kawka! Na dobry początek dnia! 03.07.08, 07:43 Ja tez poprosze o kawke :) Moja kuzynka urodzila wczoraj synka ma 3150 g i 61 cm- dlugi i chudy. Wybieram sie dzis w odwiedziny do szpitala, juz mi napisala, ze rodzila 15 minut. Jestem pod wrazeniem :) Odpowiedz Link
effka_81 Re: Kawka! Na dobry początek dnia! 03.07.08, 07:41 Kawke popijam, za chwile Oliwcia pójdzie na spacer z babcią a ja mam fure prasowania!! Udanej zabawy Magda:)) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawka! Na dobry początek dnia! 03.07.08, 07:48 My też kawkujemy. Dziś w planach odwiedziny u siostry. Jakiś dupek stuknął wczoraj w kuper jej samochodziku i leży na obserwacji w szpitalu. Czekamy na brak objawów wstrząśnienia mózgu. A poza tym muszę się umówić do fryzjera. Chrzcino-urodziny za tydzień, a w tą sobotę huczne obchodzenie imienin Babci. Będzie cała rodzina, z prawnukami jakieś 50 osób. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Kawka! Na dobry początek dnia! 03.07.08, 08:08 ja też zrobiłam kawkę, podjadam pyszną drożdżówkę mniam:) moje plany na dzisiaj to dokończyć wczorajsze pakowanie już tylko resztka mi została , posprzątać, i koło 16 wyjeżdżamy do domu, mam nadzieję że na 18 będę:)) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Kawka! Na dobry początek dnia! 03.07.08, 08:12 u nas wypita kawka dużo zdrówka dla nowo narodzonej dzidzi :-) my mieliśmydzisiaj iść do centrum miasteczka kupić konserwy na wyjazd ale taki upał że chyba sobie darujemy. Miłego dnia dziewczynki Odpowiedz Link
burdziaa Herbatka 03.07.08, 08:40 juz prawie zimna ale tak ciepło więc i temperatura odpowiednia :) Miłego dnia :) Odpowiedz Link
babajagaa Re: Herbatka 03.07.08, 08:44 A ja dopiero co sniadanie zjadlam,Olaf robi mi balagan w caly domu,a na 16 znowu do pracy ide Odpowiedz Link