bubunia1 09.07.08, 21:29 Czy idziecie do lekarza na coś takiego? To jest chyba jakieś podsumowanie zdrowotne dziecka... Obiło mi się to o uszy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia27 Re: Bilans roczniaka 09.07.08, 21:33 ja narazie się niewybieram.. mam szczepienia na wrzesień i dopiero wtedy pójde.. zresztą lekarka nic mi niewspominała, żeby jakoś się zjawić po roczku:/ Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Bilans roczniaka 10.07.08, 07:40 Tak typowy bilans jest od 2 roku życia, ale pewnie dużo rodziców chodzi też po roczku, bo to taki wiek w którym dużo się dzieje i warto to sprawdzić. My byliśmy na zwykłym szczepieniu i przy okazji mała została zważona. Odpowiedz Link
meniaaa Re: Bilans roczniaka 10.07.08, 09:19 slyszalam o bilansie 2latka aczkowliek wybieram sie wlasnie na kontrole..swoja droga nie robilysmy jeszcze np badania moczu a uwazam ze to wazne ...jakos nie bylo potrzeby odpukac ale musimy w koncu Odpowiedz Link
beetaa Re: Bilans roczniaka 10.07.08, 09:43 a u nas jest bilans roczniaka :) nawet ubezpieczenie przysyla przypomnienia o koniecznosci zrobienia badan potem mamy jeszcze bilans 1,5 roczniaka, 2-latka i tak co roku do pojscia do szkoly Odpowiedz Link
babajagaa Re: Bilans roczniaka 10.07.08, 09:46 Ja pojde,i tez musze zrobic jakies badania moczu itp. Odpowiedz Link