aurinko 25.07.08, 14:17 Każdy może zamówić 6 sztuk pieluszek jednorazowych gratis: pieluchy.net/index.php/cPath/25 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Pieluchy gratis! 25.07.08, 14:28 patrice7 napisała: > Masz juz to gg? Nie i nie będę miała bo znikam z neta. Odpowiedz Link
bubunia1 Re: Pieluchy gratis! 25.07.08, 15:52 fajnie, zamówiłam. Zobaczymy jak wyglądają "na żywo" ;) Ostatnio dostałam dla Julii w prezencie pieluchy bella....załamka ;( Odpowiedz Link
dmgr Re: Pieluchy gratis! 25.07.08, 21:01 Ja też zamówiłam, zobaczymy. U nas jak na razie były OK z Rossmana i Tesco ale ostatnio prawie co noc przesikany, a Bella to totalna pora zka. Odpowiedz Link
ridibunda Re: Pieluchy gratis! 25.07.08, 21:37 A dla mnie właśnie bella są super, tylko ich teraz używam. Ciekawe skąd się biorą aż takie różnice w ocenie:) Odpowiedz Link
becik_l79 dla mnie też bella super:) 25.07.08, 21:43 używam na zmianę z pampersem let's go. Pampersa na podwórko, a w domu i na spanko bellę. Może te różnice wynikają z różnic między dziećmi? cholerka wie... Odpowiedz Link
patrice7 Re: dla mnie też bella super:) 25.07.08, 21:47 dla mnie pampery tez sa fatalne;) Mysle ze to zalezy od wielu czynnikow, od ilosci siusiania przez dziecko, od wzrostu,wagi, dopasowania. Odpowiedz Link
mynia0 Re: dla mnie też bella super:) 26.07.08, 00:12 moje dzieci uzywały praktycznie tylko belli i ja mam o nich jak najlepsze zdanie ;) dobre sa pieluchy z tesco - ale te fioletowe. te marki firma, granatowe z czymś tam, są do kitu. pampersy uzywałam tylko w rozmiarach najmniejszych, tzn 3- 6 kg., uważam, że w tym rozmiarze pampers new born są najlepsze. te większe pampersy obie córki mi przesikiwały :? kupiłam kiedyś huggiesy soft - totalna porazka. freedomy są za drogie, choc świetne. do rossmana dostępu nie mam ;) jadę więc na belli happy. to dobre pieluchy, chłonne i przede wszystkim duże. teraz wypuścili na rynek nowy rozmiar, 4+ , muszę je spróbować. Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: Pieluchy gratis! 02.08.08, 21:07 Moja używa bella happy od urodzenia. Moim zdaniem są najlepsze. Huggies i pampers to porażka. Odpowiedz Link
agasar79 Dostałam :) 01.08.08, 17:53 Dzisiaj przyszła przesyłka z tymi pieluchami, zobaczymy jak się u nas sprawdzą :) Jak do tej pory sprawdziły się tylko pampersy :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Dostałam :) 01.08.08, 18:21 ja tez dzis dostałam :) Juz maja 1 minus ,nie maja gumki z tylu ;)) Odpowiedz Link
patrice7 totalna porażka 02.08.08, 10:44 te pieluchy nie maja granulatu absorbujacego i 1 sik i wisza ciezkie do kolan! PORAZKA Odpowiedz Link
zorkaa Re: totalna porażka 02.08.08, 11:09 chyba jednak mają ten granulat, bo poprzyklejał się tymkowi do ptasia i jajek:p Odpowiedz Link
agasar79 Re: Pieluchy gratis! 02.08.08, 14:13 a u nas jest nawet ok :) Granulat chyba jest bo się troszkę przylepił do pupci ;) Ale jak założyłam na noc o 21 to zmieniałam dopiero około 10:30 jak się hrabianka wyspała i zupełnie nic nie przeciekło :) A wypiła około 21 mleko 240ml i z 350 herbatki i około 7 dałam jej na śpiocha 230ml mleka. hagsisy super fleksy (czy jakoś tak :) jak kiedyś miałam zawsze już około 7 przeciekały. Odpowiedz Link
blanka0 Re: Pieluchy gratis! 02.08.08, 15:19 jeszcze nie dostalam ale juz wiem dlaczego sa za free Odpowiedz Link
lilka.k Re: Pieluchy gratis! 02.08.08, 15:22 dobrze, ze nie zamowilam...szkoda podawac swojego adresu dla takich beznadziejnych pieluch..;) Odpowiedz Link
elfinek.2007 Re: Pieluchy gratis! 06.08.08, 23:43 Ja twierdzę,że całkiem ok są te pieluchy-podobne do tych z Rossmana. Jestem z nich zadowolona,no ale każdy ma swój gust Odpowiedz Link
ri.ka Re: Pieluchy gratis! 07.08.08, 11:42 Ja tych pieluch uzywam od 4 mcy (Antek miał uczulenie na pampersy) a w Poznaniu mozna je kupić i nawet wychodza trochę taniej co do granulatu to faktycznie czasem klei się do tyłka ale wystarczy wytrzepać pieluszkę przed założeniem bo czasami on poprostu jest na zewnatrz pileluchy u nas jest duzo większy wybór(w rozm.maxi około 8-10 różnych wzorów) i jedne maja gumkę z tył ale nie pamiętam z jakim wzorem (jak będę kupowała to zapytam bo gosciu wie co sprzedaje) z tych co oni mają to dobre sa te z królikami uzywamy ich najczęściej są cienkie i bardzo przypominaja pampersy są bez gumki z tył ale spokojnie wytrzymuja całą noc (jakieś 12h) jesli zdarza sie że przesika to przważnie jak na noc wypije dużo a potrafi nawet 0,5l przed zaśnięciem z tego co widziałam to wysyłaja pieluchy z myszkami a one sa srednie bo sa dość grube natomiast nie polecam gładkich miałam jeden raz i to dopiero była porażka choc moze inne gładkie są lepsze ale wolę nie eksperymentowac i zawsze wybieram z duzym wzorem bo są bardzo podobne do pampersów a się rozpisałam ale to tyle opini o 4 miesięcznym uzywaniu różnych pieluch tej firmy (przerobiliśmy jakies 5 albo 6 wzorów) teraz mamy swoje ulubione i jesteśmy w 100% zadowoleni choć jak pojawiaja się nowe wzory to zawsze próbujemy pozdrooffki Odpowiedz Link