chanastel 05.08.08, 16:41 Kupiliśmy dzisiaj w Ikea. Jeśli ma się kartę ikea family to kosztuje 49.90. Więc się zapisaliśmy do klubu i kupiliśmy. Wreszcie można bezpiecznie gotować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 kamisia 05.08.08, 16:50 wypelniasz w ikei wniosek :)) i masz kawei herbate za darmo:)) i tansze produkty niektore:) Odpowiedz Link
chanastel Re: blanka 05.08.08, 16:55 Są na dziele kuchennym. My już zamontowaliśmy. szkoda że nie wpadłam na to przed wypadkiem Tosi ale już się ładnie pogoiło:) Odpowiedz Link
patrice7 kami_sia 05.08.08, 16:59 kazdy kazdy Hania ciesze sie ze Tosi sie juz ładnie goi.Mam nadzieje ze sie szybko spotkamy! Odpowiedz Link
kami_sia Re: kamisia 05.08.08, 16:54 A to każdy może wypełnić,czy są jakieś "ograniczenia" ? Głupie pytanie moze zadaje,ale nie wiem.. Odpowiedz Link
nika1201 Re: kamisia 05.08.08, 17:57 Każdy, my wypelniliśmy w sklepie w Jankach i mąż wwydrukowal od razu u nich i już za te zakupy z wydrukiem przy kasie zaplaciliśmy mniej. karta przyszla do domu teraz Odpowiedz Link
kami_sia Re: kamisia 05.08.08, 17:59 No znalazłam własnie na ich stronie info jak wstąpic i już się zapisałam do Ikea Family :) Nawet o tym nie wiedziałam,że coś takiego jest :) W sumie najbliższą Ikee mam w Katowicach ale czasem się oplaca po coś tam jechąc ,tymbardziej,że daleko nie mam :) Odpowiedz Link
maadga Re: Osłona na kuchenkę 06.08.08, 08:27 Cieszę się że dostaliście tą osłonkę, a przede wsztstkim, że poparzenie ładnie się goi. Trzymam kciuki za pełne wyzdrowienie. Odpowiedz Link