Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 21:55 Przepraszam wszystkich forumowiczów za wciągnięcie w sprawy osobiste, ale bylo warto, pomoglisci mi bardzo i teraz spokojnie pociągniemy ta sprawę w Klubie Forumowiczów do bpkw post niżej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: bpkw - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 21:56 bpkw - zamknij oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 21:57 bpkw - otwórz oczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 21:57 widzisz ???????? tylko nie mów , ze nie widzisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 22:01 bukiet czerwonych róż stoi na twoim stole w pokoju dzienny ja to widzę i Teraska też widzi - pokaż jej gdyby nie zauważyła zabawcie się , że widzicie - to naprawdę piękne ! dziekuję, za Twoją to sprawą taki ruch w interesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: bpkw - dziękuję 09.01.04, 22:47 Rita. Troche jestem zmieszany. Przede wszystkim niewiele zrobilem: poza tym nie cierpie zlodziejstwa. Sam wielokrotnie bylem ofiara nieuczciwych kontrahentow. Rita. Kolejna sprawa to ten bukiet. On rzeczywiscie stoi na dole . Stanowi uwienczenie 22-letniego oficjalnego zwiazku z moja wspolniczka / rocznica uplynela wczoraj /. Nieoficjalnie jestesmy razem jednak duzo dluzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 22:50 on rzeczywiście stoi ????? to trafiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: bpkw - dziękuję 09.01.04, 22:52 Gość portalu: rita napisał(a): > on rzeczywiście stoi ????? > to trafiłam :) I to nawet dwa. Drugi od dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw - dziękuję IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 23:04 w takim razie zostaje ci postawić trzeci - czy mógłbyś Teresce pokazać ten trzeci tylko naprawdę niech zobaczy jak my widzimy wirtualnie. Poproś ,by zmieniła w nim wodę w tym trzecim bukiecie - ubawicie się przy takim widzeniu idę spać, wczorajsza nocka była niespokojna dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: bpkw - dziękuję 09.01.04, 23:07 Gość portalu: rita napisał(a): > w takim razie zostaje ci postawić trzeci - czy mógłbyś Teresce pokazać ten > trzeci tylko naprawdę niech zobaczy jak my widzimy wirtualnie. > Poproś ,by zmieniła w nim wodę w tym trzecim bukiecie - ubawicie się przy takim > > widzeniu > idę spać, wczorajsza nocka była niespokojna > dobranoc Moja wspolniczka juz dawno spi, dlatego wody dzis nie zmieni. Dobranoc Rita. Odpowiedz Link Zgłoś