blanka0 07.08.08, 09:00 20 alergenow min. bialko jaja, zoltko, mąka, krewetki, mleko, seler, orzechy, pomidor, dorsz itp Lena wszystko ma ujemne :-)) i teraz nie wiem czy moge podawac normalne mleko skoro ona skazowiec hmmm zglupialam , Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: zrobilam panel pokarmowy 07.08.08, 09:24 oj to dobrze wyszlo! tzn,ze moze jesc :) Napisz mi Kochana gdzie robiłas ten panel, jak to sie fachowo nazywa, koszt- musze Julkowi bo cos go uczula z tych zup i jeszcze chyba mleko, wiec wole miec 100%pewnosci... ps. jak zdjecie paszportowe Lenki? Odpowiedz Link
blanka0 Re: zrobilam panel pokarmowy 07.08.08, 09:40 oj zdjecie lepiej nie mowic hehehe nie wiem czy ja gdziejolwiek wpuszczą ale sie wkur.... na to biuro czekalam 3 h w kolejce, zeby w UW wroclawia nie bylo okienka dla matek z dziecmi wrrrrrrrrrr palaty nazywa sie to panel pokarmowy 160 zl, robilam na waigla ale chyba wszedzie robia Odpowiedz Link
burdziaa Re: zrobilam panel pokarmowy 07.08.08, 09:48 tak to skandal z tymi kolejkami, zero zrozumienia dla matek/ojców z dziecmi :) no to chwal sie zdjeciem Lenki! jak Ona usiedziała ...:)? a jeszcze zapytam- czyli to sie robi , pobiera krew z zyły i na tej podstawie, tak? jak Lenka to zniosła? Odpowiedz Link
blanka0 Re: zrobilam panel pokarmowy 07.08.08, 09:54 z zyly i ni epolecam tego lab polecam lab na powstancow u pani Krol- pobrali taka igla jak do wenflonu trwalo to sec a na weiglka koszmar Lena nie siedziala ja ja trzymalam za rece a stary za nogi hehehe chyba jej sie ta blondyna nie spodobala Odpowiedz Link
patrice7 Re: zrobilam panel pokarmowy 07.08.08, 10:07 blanka pokaze ci zdjecie malwy stamtad!! full pasztet:)) one tam leca na ilosc ,zamiast kliknac pare do wyboru cykaja i do widzenia. i kasuja jak za zboze Odpowiedz Link