edzia.79 18.08.08, 10:40 bo oszaleje..... mamy teraz niekapek AVENTU ktory niekapkiem jest tylko z nazwy wrrrr leci z niego caly czas. idzie jesien wiec nie bede nosic cieknacego kubka. co sprawdza sie u was?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
07mamakarolinki Re: poleccie dobry kubeczek... 18.08.08, 12:12 ja tez mam niekapek z avent i u mnie nic nie kapie...moze zle zalozylas uszczelke??? --- Karolina 22.07.07 Odpowiedz Link
patrice7 Re: poleccie dobry kubeczek... 18.08.08, 12:22 po raz kolejny polecam dr browna! Lub niekapek ze slomka Odpowiedz Link
badowimo Re: poleccie dobry kubeczek... 18.08.08, 12:30 nie ma dobrych niekapkow, mam i avent i dr browna, z obu sie leje...: ( Kupilam dr Browna z miekkiem ustnikiem i zaraz go wogole mloda odgryzie, tak ze wszystko niewypal. Przestalam na spacery nosic kubki, tak mnie drazni ten temat... kupuje mala mineralna z ustnikiem i w ten sposob poje dzieci. W domu sie moga pooblewac, bo jest w co przebrac. Odpowiedz Link
patrice7 badowidmo 18.08.08, 12:54 dr brown Ci kapie? maja 3 znajome i zadnej nie kapie. moze za slabo dociskasz uszczelke?albo sprobuj wlac wrzatku do 3/4 kubka dokladnei zamknac i wstrzasnec kilka razy. Odpowiedz Link
iwaolej gerber 18.08.08, 16:30 z serii Susy's Zoo - miałam ze 3 i wszystkie rewelacja tu sztućce ze serii www.allegro.pl/item413138280_super_fajne_sztucce_dla_dzieci_gerber_suzy_s_zoo.html lub www.allegro.pl/item419994770_kubki_niekapki_gerber_dwupak.html Odpowiedz Link
dorka3078 babydream z niemiec 18.08.08, 19:44 my na początku tez miałysmy aventa i też niekapkiem jest tylko z nazwy,ale szwagierka przywiozła mi z niemieckiego rossmana kubek niekapek taki rossmanowy BABYDREAM rewelacja nic nie kapie miękki ustnik i cena rewelacja ,3 euro także jak masz maożliwość przywieźćsobie albo ktoś to polecam ,ja jestem ogromnie zadowolona nic innego nie chcę ,jak pojadę do niemiec to sobie przywiozę na zapas Odpowiedz Link