dagi.ww Re: Dobranoc :) 28.08.08, 00:36 Heh, no ja z tych nocnych marków internetowych, więc jeszcze siedzę, ale śpiochom życzę miluchnych snów i CAAAAŁEEEEJ przespanej nocki ;)) Może mnie w końcu Wiki też zrobi surprise'a i obudzi się dopiero o 10ej ech, marzenia... Dobranoc lipcóweczki! Odpowiedz Link
ankas4 Re: Dobranoc :) 28.08.08, 01:23 Ja tez Wam zycze spokojnej nocy, tutaj dopiero 19:22, wiec zaczyna sie wieczor,,, szkoda ,ze jest ta roznica czasowa, bo sie z Wami rozmijam;) Sciskam Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Dobranoc :) 28.08.08, 01:38 Raczej dzien dobry :) Mnie wciągnął "Dom nad rozlewiskiem" i obawiam się jak ja jutro wstanę... Odpowiedz Link
ankas4 klarysa a co to za ksiazka? zaraz poszukam:) 28.08.08, 03:42 Klarysa zaciekawilas mnie ksiazka , ktora czytasz , mam ochote na cos, chyba zaraz poszukam na allegro;) Sciskam Odpowiedz Link
ankas4 Re: klarysa a co to za ksiazka? zaraz poszukam:) 28.08.08, 03:45 juz znalazlam , chyba sobie ja kupie, cos mi sie tak zdaje, ze na jej podstawie bedzie krecony serial z Olszowka w roli glownej, a jej mame ma zagrac Braunek... chyba,ze cos pokrecilam;) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: klarysa a co to za ksiazka? zaraz poszukam:) 28.08.08, 22:00 Nie pokręciłaś :) Ja na wczoraj dostałam obie części i pochłonęłam półtorej. Bardzo mi się podoba mimo, że nie jest to książka akcji ;) Odpowiedz Link
madziszka Re: klarysa a co to za ksiazka? zaraz poszukam:) 28.08.08, 22:03 też czytam. super! polecam! Odpowiedz Link