narttu 03.09.08, 07:07 leb mnie cos boli. Super duzo pracy w pracy dzis a do tego jutro o 5 rano wyjazd i trzeba przemyslec co wziasc, zakupy zrobic i sie spakowac.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kawa 03.09.08, 07:15 od 5:30 na nogach, bo Franek byl glodny. Wypija 300 ml zageszczonego mleka, ale tak jest juz od dobrych kilku miesiecy, wiec moze mu malo? Musze dac mu dzis chyba dokladke...szok. Kawa dawno wypita, ale posiedze jeszcze chwile, bo chlopcy ladnie sie bawią w pokoju. Odpowiedz Link
joasia83m Re: kawa 03.09.08, 08:12 pije kawe, ale co mi z tej kawy.. padam na klawiature! Dawid budzil sie z placzem setki razy w nocy, wstawal, wyrzucal smoka i plakal, a ja 100 razy go na rece, buzi, glaskalam i kladlam, a ten na nowo i tak w kolko:( dobrze ze choc biegunki w nocy nie mial, ale do lekarza i tak pojdziemy, bo goraczka nadal jest Odpowiedz Link
aurinko Re: kawa 03.09.08, 08:16 A ja zgodnie z wrześniowym postanowieniem, prasowałam wczoraj wszystko co się dało. Zeszło mi do 2 w nocy, oczy mam na zapałkach, ledwo wstałam o 6 wyprawić starszaka do szkoły (czyli zamknąć za nim drzwi). Bez mocnej kawy nie będę dziś funkcjonowała :-/ Odpowiedz Link
burdziaa herbatka 03.09.08, 08:25 ja zaraz bez komputerka zostaje :( chyba,ze z komórki sie z Wami pozniej połacze :) Julek dzis w nocy tez pare razy popłakiwal, górne czwórki sie wykluwają, ale jak sie budził to wołał tata oko tata oko- Jasiek zmiękczony wstawał do niego non stop. j jakbym miała wyprasowac wszystko co zdjełam z szuszarki, to bym do rana siedziała, wiec podziwiam!Dobrze ze Jasiek sobie sam prasuje przed pracą chociaz na pewno byłoby miło, gdyby juz miał przygotowane- ale jeszcze nigdy mu nie wyprasowałam koszuli, musze mu zrobic kedys taka niespodzianke. Joasia- buuuu- koniecznie do lekarza, trzeba to sprawdzic. Narttuu to pewnie z emocji i nawału pracy ta głowa ! Lilka pochwal sie wózkiem jak doleci do Was :) Miłego dnia ! Odpowiedz Link
qwoka Re: herbatka 03.09.08, 08:41 ja dopijam herbatke, ale czas sie od pracy wziąć, ale mi się nie chce...buuu Wczoraj było paru znajomych i troche żubróweczki poszło, wiec dzisiaj mam wyraźny kryzys:/ Odpowiedz Link
patrice7 burdziaaa 03.09.08, 08:57 serio nigdy mu nie wyprasowalas koszuli???:)))) Czemu? Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kawa 03.09.08, 08:26 ja też po kawce. Za pół godziny starszy do szkoły, a my zakupy i szczepienie. Nocnik chyba dzisiaj nabedę. Zobaczymy. Staram się nie dawać Rozalce cyca w nocy, dziś tylko 2 karmienia i długie seanse płaczu. jakoś damy radę i z tym i z cała resztą, która mi się wali miłego dnia dziewczyny Odpowiedz Link
burdziaa Kama! 03.09.08, 08:35 Co Ci sie znów wali?co miało sie zwalic juz sie stało, teraz sie odkopujesz , wiec ma byc LEPIEJ ! No z tym cyckiem to jak na Was juz sukces, tylko 2 razy- przyzywczaisz Rozalke, beda lzejsze noce, zobaczysz! sciskam! Odpowiedz Link
babajagaa Re: Kama! 03.09.08, 09:38 Oj pyszna kawusia,pyszna,wlasnie popijam,zaraz pedze z malym do sklepu,pozniej do pracy buuu Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kama! 03.09.08, 12:38 ech słabo niestety, zaczynają się kłopoty tzw majątkowe. A myślałam, że wszystko da się jakoś rozwiązać. nawet pisac mi się o tym nie chce. Jak tam Julek, śpi już sam w pokoju? Odpowiedz Link
ab_78 Re: kawa 03.09.08, 13:03 tez sie chetnie kawy napije, tym bardziej ze moj zuczek spi i spokoj mam aktualnie. cisza przed burza, bo pakowanie mnie jutro wieczorem czeka, bedziemy urlopowac sie w grecji 2 tygodnie, no i samolotem ograniczone mozliwosci bagazu sa wiec ciekawa jestem jak sie spakujemy. Najwazniejszy jest nocnik, tego nie moge zapomniec. - Vincent 29.06.2007 b2.lilypie.com/Hy6Gp2.png Odpowiedz Link