ulkadabrowska 10.10.08, 20:48 ...żebyście nas mogły troszkę lepiej poznać :) picasaweb.google.pl/u.straczek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: kilka nowych zdjęć 10.10.08, 20:52 Ula tak na szybko zerknełam ale juz widze,ze bede miała ogladania i podziwiania :) bo piekna z Was Rodzina, a Mały jest taki przesliczny! dzieki za zdjecia! Odpowiedz Link
lilka.k Re: kilka nowych zdjęć 10.10.08, 20:53 tez mamy te książki wielkie. Jedną o domu, drugą o warsztacie samochodowym...swietne są, uzywane jako tor do aut ;) Super foty, obejrzalam te, ktorych wczesniej nie widziałam :) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: Ksiązka 10.10.08, 21:02 moja mama kupiła ją... na targu. Zaraz zobaczę producenta. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Ksiązka 10.10.08, 21:05 Śliczny blondynek z fajną fryzurką:) Ale ksiązeczka też super...czekam na producenta:) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: Ksiązka 10.10.08, 21:14 www.najlepszyprezent.pl/index.php?akcja=misc&nazwa=. producent to Publicat, ale już nie widzę tej książki w ofercie... :( Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ksiązka 10.10.08, 21:04 Chlopcy, podobnie jak Bruno dostali ksiazki od babci :) Podpytalam po jakims czasie moją mamę i ponoc kupila je w dyskoncie Plus, przecenione byly na okolo 10 zl...cena na ksiazce to jakies 35 zl.. Są ogroooomne, ale ladnie na nich widac szczegóły i uczylam dzieciaki gdzie jest kotek itd... Odpowiedz Link
anulka-m6 Re: Ksiązka -link 10.10.08, 21:32 www.najlepszyprezent.pl/index.php?akcja=szukaj&poziom=3&cecha=HR super musze poszukać w sklepach w okolicy Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ksiązka -link 10.10.08, 21:34 tak, mam dokładnie te dwie :). Już trochę wymiętolone, ale używane dość intensywnie ;) Odpowiedz Link
ulkadabrowska no to jeszcze... przedstawiam rodzinkę :) 10.10.08, 21:08 ...zakręconą troszkę ;) www.youtube.com/watch?v=fdbDg-uMBGU Odpowiedz Link
lilka.k Re: no to jeszcze... przedstawiam rodzinkę :) 10.10.08, 21:18 Aż się micha cieszy, he he! Fajne śpiewaki :) Bruno ma śliczny pokoik :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: no to jeszcze... przedstawiam rodzinkę :) 10.10.08, 21:43 wspaniała! Ula powiedz mi czy Bujaków czy Bujakowo to koło Paniowek na Slasku? Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: no to jeszcze... przedstawiam rodzinkę :) 10.10.08, 21:47 tak, Bujaków to dzielnica Mikołowa. Paniówki są w powiecie Gliwickim, Gliwice to ościenne miasto Mikołowa. Odpowiedz Link
burdziaa Re: no to jeszcze... przedstawiam rodzinkę :) 10.10.08, 21:49 :) a to wiem gdzie- znajoma przywoziła mi stamtad masło własnej roboty :) mieszkałam przez jakis czas w Paniówkach jak robiłam knajpe- taka przy drodze karczma Rajcula sie nazywa. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kilka nowych zdjęć 10.10.08, 22:45 Super chłopiec! A ile ma zębolków :D Słodki jest. Odpowiedz Link
ankas4 Re: kilka nowych zdjęć 10.10.08, 23:25 No sliczna rodzinka, az sie czlowiekowi robi fajnie na duszy! Czy ja dobrze zrozumialam ,ze macie 4 dzieci: 3 dziewczynki i chlopca? sciskam Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: kilka nowych zdjęć 11.10.08, 08:25 nie :) ale to bardzo fajna wizja :) mamy mnóstwo dzieciatych znajomych, dwóch kuzynów Brunka, jedną kuzynkę w drodze... ot taka wesoła gromadka :) Jakoś tak wyszło, że prawie wszystko robimy stadnie :) Miłego dnia! Odpowiedz Link