edzia.79 15.10.08, 09:53 a ty rodzilas w Miedzylesiu???? przeczytalam ww innym watku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemreolin Re: shemreolin 15.10.08, 10:05 Hej, rodziłam... tzn. cesarkę miałam. Operował mnie doktor Makowski. :) Bardzo sympatyczny człowiek, jak leżałam po operacji to mi nawet pisma przyniósł do czytania. hihi A masz jakieś pytania? Odpowiedz Link
edzia.79 Re: shemreolin 15.10.08, 10:22 nie,nie mam ja tez rodzilam w Miedzylesiu,nie wiedzialam ze jest jeszcze ktos na forum z tego szpitala. kiedy rodzilas?? ja 16 lipca,lezalam jeszcze tydzien w szpitalu. moze sie spotkalysmy?? Odpowiedz Link
shemreolin Re: shemreolin 15.10.08, 10:45 A to ty po mnie byłaś, bo ja leżałam od 5 lipca do 11. :) Ale fajnie by było się spotkać hihi. :D Odpowiedz Link
edzia.79 Re: shemreolin 15.10.08, 10:52 nie wiem jakie masz wspomnienia bo jak dla mnie bylo suuuper. swietne polozne,opieka itd. mimo ze warunki okropne,nie??? Kubusia rodzilam na Karowej i ten szpital nawet sie nie umywa do Miedzylesia Odpowiedz Link
a.zaborowska1 ja też rodziłam w międzylesiu 15.10.08, 11:15 ale 9,5 roku temu edzia a ty się na karową dostałas tak z ulicy? Odpowiedz Link
kamila_m_g shemreolin 15.10.08, 11:41 A czy przypadkiem 5 lipca w nocy nie byłaś najpierw na Solcu, bo przy mnie skierowali kobietę do Międzylesia, mnie zaś odesłali na Karową, bo sprawdzili na usg, że może być mniej niż 2kg. A chciałam na Solcu, bo stamtąd był mój lekarz prowadzący. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: a.zaborowka 15.10.08, 12:26 wlasnie z ulicy :) samie sie teraz dziwie,nie mialam stamtad lekarza ani poloznej. ale 6 lat temu nie siedzialam na forum wiec bylam blogo nieswiadoma :)) mialam do wyboru praski w ktorym chodzilam do szkoly rodzenia luba karowa ktora przyszla mi do glowy :) ale fabryka straszna... Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: a.zaborowka 15.10.08, 13:14 Edzia zgadzam się z tobą, że karowa nie jest najlepszym rozwiązaniem jak nie ma żadnych problemów. Mimo wyremontowanych sal i 2, max.4- osobowych pokoi to traktują człowieka tak mało ludzko. Przy poronieniu spotkałam się tam z takimi tekstami, że szkoda gadać, w dodatku spaprali zabieg, no i nikt mi nie powiedział, że mogę pochować 16tc dziewczynkę. Za nic tam nie chciałam trafić, no ale siła wyższa, czyli dobro dziecka zwyciężyło. Odpowiedz Link