Dodaj do ulubionych

shemreolin

15.10.08, 09:53
a ty rodzilas w Miedzylesiu????
przeczytalam ww innym watku.
Obserwuj wątek
    • shemreolin Re: shemreolin 15.10.08, 10:05
      Hej, rodziłam... tzn. cesarkę miałam. Operował mnie doktor Makowski. :) Bardzo
      sympatyczny człowiek, jak leżałam po operacji to mi nawet pisma przyniósł do
      czytania. hihi A masz jakieś pytania?
      • edzia.79 Re: shemreolin 15.10.08, 10:22
        nie,nie mam
        ja tez rodzilam w Miedzylesiu,nie wiedzialam ze jest jeszcze ktos na forum z tego szpitala.
        kiedy rodzilas??
        ja 16 lipca,lezalam jeszcze tydzien w szpitalu.
        moze sie spotkalysmy??
        • shemreolin Re: shemreolin 15.10.08, 10:45
          A to ty po mnie byłaś, bo ja leżałam od 5 lipca do 11. :) Ale fajnie by było się
          spotkać hihi. :D
          • edzia.79 Re: shemreolin 15.10.08, 10:52
            nie wiem jakie masz wspomnienia bo jak dla mnie bylo suuuper.
            swietne polozne,opieka itd.
            mimo ze warunki okropne,nie???
            Kubusia rodzilam na Karowej i ten szpital nawet sie nie umywa do Miedzylesia
            • a.zaborowska1 ja też rodziłam w międzylesiu 15.10.08, 11:15
              ale 9,5 roku temu

edzia a ty się na karową dostałas tak z ulicy?
              • kamila_m_g shemreolin 15.10.08, 11:41
                A czy przypadkiem 5 lipca w nocy nie byłaś najpierw na Solcu, bo
                przy mnie skierowali kobietę do Międzylesia, mnie zaś odesłali na
                Karową, bo sprawdzili na usg, że może być mniej niż 2kg. A chciałam
                na Solcu, bo stamtąd był mój lekarz prowadzący.
              • edzia.79 Re: a.zaborowka 15.10.08, 12:26
                wlasnie z ulicy :) samie sie teraz dziwie,nie mialam stamtad lekarza ani poloznej.
                ale 6 lat temu nie siedzialam na forum wiec bylam blogo nieswiadoma :))
                mialam do wyboru praski w ktorym chodzilam do szkoly rodzenia luba karowa ktora przyszla mi do glowy :)
                ale fabryka straszna...
                • kamila_m_g Re: a.zaborowka 15.10.08, 13:14
                  Edzia zgadzam się z tobą, że karowa nie jest najlepszym rozwiązaniem
                  jak nie ma żadnych problemów. Mimo wyremontowanych sal i 2, max.4-
                  osobowych pokoi to traktują człowieka tak mało ludzko.
                  Przy poronieniu spotkałam się tam z takimi tekstami, że szkoda
                  gadać, w dodatku spaprali zabieg, no i nikt mi nie powiedział, że
                  mogę pochować 16tc dziewczynkę.
                  Za nic tam nie chciałam trafić, no ale siła wyższa, czyli dobro
                  dziecka zwyciężyło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka