narttu 01.11.08, 07:36 dostalam nowy telefon w pracy i testuje forumowanie z niego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_4 Re: kawa z komorki 01.11.08, 07:54 Widać, że wynik testu pozytywny :-). Właśnie popijam kawkę po męczącej nocy. Iga wyjatkowo jeszze śpi, ale to dlatego,że ma gorączkę. W nocy było prawie 39. Teraz troche lepiej, bo dałam Nurofen. Złapała coś wirusowego od starszej - katar, pare razy zakasłała, no i właśnie doszła temperatura. Czyli jestem uziemiona :- (. Odpowiedz Link
borowka78 Re: kawa z komorki 01.11.08, 07:54 i to forumowanie wychodzi:-) dolaczam sie z druga juz kawka! Odpowiedz Link
lilka.k Re: herbatka 01.11.08, 08:04 ciezko bylo dzis wstac, wczoraj bylam na zakupach i u Pati na kawce, jutro moj mąż obchodzi 30-ste urodziny, od wczoraj swietuje, dzis tez i jutro...bedzie ciezko ;) Odpowiedz Link
borowka78 lilka 01.11.08, 08:08 Twój mąż jest w pieknym wieku ;-DDD juz dzisiaj STO LAT dla niego :-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 01.11.08, 08:10 Tez mu to powtarzam :). Kupilam mu naprawde smieszne prezenty, zeby wesolo bylo, he he ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 01.11.08, 08:14 Jutro wam sie pochwale, bo sie boje, ze jakims przypadkiem zostawie strone z forum otwartą i mąż zajrzy ;) Odpowiedz Link
borowka78 Re: lilka 01.11.08, 08:14 a jakie?:-) wiesz, facet chyba tak tej zmiany licznika nie przezywa jak my, baby;-) wiem to z przykladu mojego M... Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 01.11.08, 08:18 Oj i tutaj bardzo sie mylisz..niestety ;) Jaki drazliwy sie zrobil..jeszcze woczraj gadal mi ,z e ma nadal 29...jakis dziwny jest. Naprawde. Mlody jak koza jeszcze i juz 2 dzieci ;), he he Przezywa te swoją 30-stke, dlatego zapisal sie na te treningi i w ogole...ciuszki chce takie bardziej mlodziezowe widze, he he Odpowiedz Link
borowka78 Re: lilka 01.11.08, 08:20 sympatyczny facet z tego Twojego małza (tzn. wnioskuje to po Twoich postach;-)a co do drazliwosci, dbania o siebie, kupowania mlodziezowych ciuchow- jak dla mnie ok, nawet bardzo ok:-)))) Odpowiedz Link
borowka78 z ta drazliowscia 01.11.08, 08:21 to chodzi mi o to, ze on potrzebuje utwierdzania w tym, ze jest pielny mlody i w ogole naj, wiec jak Ty mu te komplementy prawisz to on pewnie rosnie w oczach i milutki jest:-) obopolne korzysci sa z tego...hehe Odpowiedz Link
lilka.k Re: z ta drazliowscia 01.11.08, 08:25 Mysle, ze masz racje. faceci są troche próżni ;), moj uwielbia koplementy ;) ps, niech zyje dobranocny ogród, jak ich wolam, ze elci dobranocny ogrod, to pakują sie na kanape i siedzą jak zaczarowani : Odpowiedz Link