blanka0 12.11.08, 15:35 www.allegro.pl/item474204398_dolce_gusto_nescafe_krups_gratis_f_vat.html ktoras ma? lub pila kawe z tego ekspresu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
badowimo Re: nescafe dolce gusto 12.11.08, 16:06 ja mialam podobny jak mieszkalam w Stanach, kawa pycha, ale bardzo drogo wychodzily te kawowe saszetki, ktore musza byc specjalne do tego typu ekspresow, nie wiem wydaje mi sie ze w Polssce to juz wogole bedzie zbojcza cena ale moge sie mylic. My jestesmy kawoszami na maxa, tak ze nam szlo tego ogromne ilosci, ale jak ktos np pije kawe raz na dzien to moze sie oplaca. Odpowiedz Link
azi81 Re: nescafe dolce gusto 12.11.08, 18:06 Bardziej polecam taki www.allegro.pl/item473891554_ekspres_nespresso_es_80.html wsady sa do niego owiele tansze jak sie zamawia na stronie producenta wlasnie sie namierzam do jego kupna a kawa podobno pyyyycha Odpowiedz Link
annaba1 Re: nescafe dolce gusto 07.01.09, 12:14 Ja mam go od wczoraj i wmawiam sobie, że kawa nie jest taka zła. Lubię kawę latte z dużą ilością mleka, raczej słabą. Ta taka nie jest. Jest strasznie mocna, i na pewno nie smakuje jak ta w kawiarni!!! Ktoś napisał, że czekolada jest pyszna. Dla mnie nie jest. Sprawdzałam opinie i prawie wszystkie były pozytywne. NIestety nie miałam okazji sama sprawdzić i teraz bardzo żałuję. Ta kawa tylko na zdjęciu wygląda smakowicie. Nie polecam. Odpowiedz Link
blanka0 ojej szkoda 07.01.09, 12:27 taka kasa, ja kupilam taki zwykły z lidla za 170 zl i jest supoer Odpowiedz Link
lilka.k Re: nescafe dolce gusto 13.11.08, 07:37 Mąż ma w biurze ekpres na te kapsułki..nie ten nescafe, ale inej firmy. Ogilnie jest zadowolony z tego rozwiązania, ale kawa wychodzi drogo. Chyba 1 zł za kawę. Lila rzeczy dla dzieci Antek i Franek 18.07.2007 Odpowiedz Link
lipiec_2007 blanka 13.11.08, 15:15 jak dla mnie to kazdy taki express na kapsulki to strata pieniedzy. uwazam,ze producenci tych ekspresow powinni dawac je za darmo skoro "przywiazuja" do siebie klientow poprzez te kapsulki, ktore trzeba kupowac do konca zywota expresu albo klienta (w zaleznosci, ktore przetrwa dluzej). Odpowiedz Link
blanka0 Re: blanka 13.11.08, 18:59 wiesz co, masz racje te kapsułki niby tanie a drogie, i nie wszedzie mozna je kupic bez sensu Odpowiedz Link
joaska_29 Re: nescafe dolce gusto 15.11.08, 22:39 Kurecze napaliłam się na ten ekspres! Sprezentujemy sobie z M na święta do nowego domu. Zastanawiałam się nad tym co pisałyście odnośnie tych kapsułek, że drogo wychodzą etc. W ubiegłym roku chcielismy sobie kupić ekspres ciśnieniowy z prawdziwego zdarzenia, ale oprócz ceny (min. 2 tyś) doszliśmy do wniosku, że ile musielibyśmy pić tej kawy, żeby nam się opłaciło mieć takie urządzenie. Z reguły w domu pijemy po jednej kawie, potem w pracy, u klientów etc. Dolce Gusto dla nas jest teraz opytmalne! Na to nasze picie kawy raz dziennie, ale za to jakiej(!) będzie nas stać. Gości poić ją nie będę, a co! Dzięki za pomysł :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: nescafe dolce gusto 16.11.08, 11:22 joaska_29 hehe gosciom inki naparzysz:-) w sumie u mnie w domu kawe pije tylko ja, i pije dobra kawe, wzasadzie to jedyna rzecz na ktora moge wydac wiele kasy balabym sie tylko ze kapsulki skoncza produkowac Odpowiedz Link
lilka.k Re: nescafe dolce gusto 16.11.08, 12:37 a nescafe to jest dobra kawa? jak dla mnie to jedna z gorszych... Odpowiedz Link
blanka0 Re: nescafe dolce gusto 16.11.08, 13:35 dla mnie nesacafe to tez syf , ale wydaje mi sie ze te kapsulki to inna jakosc no i robione pod cisnieniem zupelnie zmieniaja smak ja lubuje sie w arabicach / pelno ich w epi/ dawidoff tez pycha z tych ekspresow jest tez tchibo costam, wiele do wyboru Odpowiedz Link
lilka.k Re: a gdzie sie kupuje takie kapsulki??? 16.11.08, 10:18 Na allrgro są na przyklad Odpowiedz Link
joaska_29 Re: a gdzie sie kupuje takie kapsulki??? 16.11.08, 10:54 alegro lub sklep internetowy NESCAFE DOLCE GUSTO. Odpowiedz Link
mel.la Re: a gdzie sie kupuje takie kapsulki??? 17.11.08, 23:00 Wlasnie sobie zamowilam Nescafe Dolce Gusto,a kapsuly za jakis czas powinny staniec. Odpowiedz Link
patrice7 Re: a gdzie sie kupuje takie kapsulki??? 17.11.08, 23:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=86531130 Odpowiedz Link