joaska_29 16.11.08, 11:12 Gdzie się ubieracie, jakie macie ulubione sklepy z ciuchami w których zawsze coś fajnego kupujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 12:38 dla mnie? reserved. Tam mi sie wszystko podoba, duzo mam z tej firmy, uwielbiam ich. Mają pieknie ciuszki. Odpowiedz Link
andzia84 Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 12:54 h&m, reserved ale dużo mam też rzeczy z ciuchlandów, często można znaleźć coś oryginalnego. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 13:02 Nie kupuje w sklepach ,tylko na wyprzedazach.Lubię reserved kids Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 13:04 ale pytanie było; gdzie sie ubieracie a nie gdie dzieci ubieracie, tak? Odpowiedz Link
joaska_29 Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 13:11 Chodzi o Was, a nie o Dzieci- Lilka.K dobrze mysli :-) Ja odowedzam Pierre, Reserved, H&M, ale ostatnio coraz mniej fajnych rzeczy widze tam dla siebie :( Chyba gust mi sie zmienia. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 13:15 aaa:)) No więc w sumei podobnie w Galeriach ubieram się tylko na wyprzedażacgh. Zaglądam do House`a, Reserved(choc tam i po przecenie drogo),New yorker`a. Lubię kupować na targowiskach. Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 14:00 najulubieńszy :) to Reserved, kupuję również w Zara, Promod, Monnari. Głównie poluję na okazje, ale jak sobie coś upatrzę, to nie ma zmiłuj... chodzę i chodzę wokół tej rzeczy aż w końcu ją kupuję po regularnej cenie. Za dwa tygodnie lecę do Londynu, jakiś czas temu zaczęłam sobie z prywatnych lekcji odkładać kasę na londyńskie szaleństwo zakupowe :)Wszystkie prezenty dla dzieciaków z rodziny mam zamiar kupić w UK, sobie kozaki jakieś na pewno. Poza tym second handy i charity shops w Londynie są super! Nawet za dodatkowy bagaż już zapłaciłam :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: De facto, H&M, Quelle 16.11.08, 14:07 Zara, Esprit, victoria secrets / z allegro/ ambercrombie poprzez kolezanke zazdroszcze takiego shoppingu w UK ile trzeba miec kasy? na zakupy nie samolot aha kiedys jak nam sie lepiej powodzilo jezdzilam na wyprzedaze do berlina, wroce tam jak mala podrosnie uwielbiam sklep vangraff w galerii dominikanskiej, swietne rzeczy za extra cene Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: De facto, H&M, Quelle 16.11.08, 14:52 nie wiem, ile kasy potrzeba, ja biorę ok 3000zł, jak coś zostanie to też będzie fajnie. Na pewno nie zabraknie - na większe zakupy sobie po prostu nie mogę pozwolić :( Odpowiedz Link
lilka.k Re: De facto, H&M, Quelle 16.11.08, 14:59 czad! tez bym chciała, ale za rok, za rok..jak do roboty wrócę ;) Obkup się, i duzo ci zycze wyprzedazy, bo wiecej kupisz :) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: De facto, H&M, Quelle 16.11.08, 21:29 ja już się normalnie nie mogę doczekać. ale oszczędzałam na te zakupy prawie kwartał, ot tak 3 tysięcy z konta bym nie wyciągnęła... w lutym znowu Londyn, może coś ze styczniowych wyprzedaży zostanie... Odpowiedz Link
margaritka27 Re: Ubrania- ulubione sklepy 17.11.08, 12:59 Zdecydowanie H&M a takze C&A, reserved,orsay Odpowiedz Link
metanira New Yorker, C&A, H&M, Reserved, Orsay 16.11.08, 15:36 No po prostu nie potrafię przejść i nie wejść ;) Poluję głównie na okazje i przeceny. Odpowiedz Link
magda7717 Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 21:11 H&M, reserved(ale co raz mniej)zara , benetton, aggy( to moj hit ostatnio),esprit,camaie kiedys lubilam promod- dla mnie za duzo teraz dzieci kwiaty Odpowiedz Link
enya81 Re: Ubrania- ulubione sklepy 16.11.08, 21:44 Kupuje we wszystkich sklepach, które wymieniłyście a moje ostatnie odkrycie to Mohito-super ciuchy w przystępnych cenach, więc polecam. Odpowiedz Link
lilka.k I jeszcze PULL & BEAR 17.11.08, 07:18 tam tez wszystko mi sie podoba, rewelacyne ciuchy w niewygorowanych cenach...wczoraj oko cieszyłam ;) Odpowiedz Link
burdziaa Solar 17.11.08, 08:24 jak pracowałam przy dekoracjach i miałam pieniązki to lubiłam tam się ubierać :) teraz jak juz cos mam kupic do szukam w Kapahhlu albo w Jackline Rieu, ale nie mam ulubionego raczej miejsca- gdzie mi sie cos spodoba i moge sobie pozwolić, tam kupuje. Odpowiedz Link
kamila_m_g Hmmm 17.11.08, 13:13 Ostatnio to chyba najczęściej zajrzę do esprit, mango, zara, promod. Od kiedy reserved się poprawił to też czasem, teraz wszystko jest lepsze gatunkowo i lepiej uszyte. Do h&m, czy benettonu i in. zaglądam ale dawno nic tam nie kupiłam. Z tego wygląda, że powinnyśmy być podobnie ubrane skoro ubieramy się w tych samych sklepach ;)) Odpowiedz Link
jutka7 Re: tylko Mango :) 17.11.08, 14:54 Dla mnie aktualnie nr 1 jest Mango, zaraz potem Benetton (choć trochę za drogi:(. Kiedyś byłam fanką Promodu i Zary, obecnie nic tam dla siebie znaleźć nie mogę. W Reserved w katalogach ciuszki wyglądają super, a na żywo niezmiennie mnie rozczarowują, choć męskie są fajne i dobrej jakości. Odpowiedz Link