blanka0 18.11.08, 11:19 musze kupic kuchenke gazowo- elektryczną taka troche lepciejszą pochwalcie sie jakie macie i czy polecacie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 11:28 pati a co masz taka jak ja teraz hehehe przedpotopową znaczy sie :-))) Odpowiedz Link
patrice7 Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 11:38 Edyta ja nawet nie jestem w stanie Ci powiedzieć ile ona ma lat heh. Z 40 na pewno... Odpowiedz Link
uczula Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 11:40 no ja sie pochwale - amica, ma juz ponad 8 lat i ciagle chodzi. byla wtedy droga...1600 zl w sklepie - jak bede kupowac to nastepna tez bedzie amici. troche ma elektroniki(zawsze najslabsza rzecz w kuchence), 4 przyciski, pokretelko, wyswietlacz, w piekarniku wiatraczek - wszystko chodzi. jestem z tego zakupu bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
anula_82 Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 11:42 chyba mam taką samą jak uczula :)) co prawda nie mam jej od nowości, bo jak sie wprowadzilismy to juz była ale działa wszystko sprawnie. Odpowiedz Link
dorka3078 Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 11:51 blanka a ty chcesz pod zabudowę czy wolnostojącą,ja mam Aristona pod zabudowę wprawdzie dopiero kilka miesięcy ale jestem zadowolona ze wszystkiego oprócz płyty górnej ze stali nierdzewnej,po tyg. wygląda jak wieloletnia i ciągle trzeba szorować i wycierać do sucha bo inaczej pozostają zacieki także jak mam radzic to albo biała albo z płytą szklaną a moja to chyba ta: www.euro.com.pl/kuchnie-do-zabudowy/ariston-fb51a1ix-ph640m-ix.bhtml Odpowiedz Link
andzia84 Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 12:55 ja mam smega pod zabudowę ale ja kuchenkę mam nie elektryczną tylko gazow ą i szeroką (90cm) na 6 palników Odpowiedz Link
blanka0 andzia 18.11.08, 12:59 kochana pokaz jakiegos linka do tej kuchenki wlasnie chodzi mi o cos duuuzego Odpowiedz Link
dorka3078 Re: andzia 18.11.08, 13:14 Smeg rewelacja ja nie mogłam sobie kupić bo kolorystycznie nie pasowała do zmywarki z odkrytym panelem,ale super była a tak to szoruję i nie mogę patrzeć, te szklane też mają góry gazowe tak na marginiesie bo nie dodałam Odpowiedz Link
dorka3078 Re: andzia 18.11.08, 13:17 blanka zobacz sobie tutaj wolnostojące:www.ceneo.pl/categories.aspx? search=yes&categoryID=1273&searchText=smeg&inDesc=False&minPrice=0&ma xPrice=99999999 i same płyty: Odpowiedz Link
andzia84 Re: andzia 18.11.08, 13:18 moja to taka www.topmarket.pl/plyty_gazowe/SMEG_SRV_596_X.php ten środowy palnik jest jakby złożony z dwóch mniejszego i większego, jestem bardzo zadowolona a piekarnik dobrałam jakiś najprostszy smega ale jeszcze nie używałam bo on elektryczny a my z prądem nie do końca się jeszcze uporaliśmy i korki wysiadają a zmywarka bardziej mi potrzebna :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: andzia 18.11.08, 13:16 oj jak ja załuje,ze nie mam 6 palników ! Jak masz miejsce to kupuj wieksza- ja mam teraz pod zabudowe Amice gazowa i piekarnik elektryczny- ale juz bym tej gazowej nie brała bo się psuja te pstryczki do właczania ( piekarnik jest super ) Odpowiedz Link
ab_78 Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 13:26 my mamy kuchenke firmy Privileg zamowiona razem z kuchnia w Quelle. Vincent 29.06.2007 b2.lilypie.com/Hy6Gp2.png Odpowiedz Link
qwoka piekarnik do zabudowy 18.11.08, 13:29 ja mam płyte elektryczna, wiec pewnie Cię to nie interesuje, ale moge poleic super piekarnik firmy electrolux www.neo24.pl/index.php?target=products&product_id=39951 Nie jestem pewna cy mam dokładnie ten model, ale super w tych piekarnikach są chowane pokrętła i prowadnice w środku na których wysuwa sie blaszki, a i jeszcze ten front piekarnika jest zrobiony z takiej blachy ze się nie brudzi tzn. nie widac odcisnietych palców i zadnych tłustych plam, a ja nie lubie sprzątać, wiec dla mnie to ważne:) Odpowiedz Link
marigold222 Re: pochwalcie sie kuchenka 18.11.08, 19:03 u mnie w kuchni stoi archeo odziedziczone po poprzednich właścicielach mieszkania ale działa (amica) za to od 2 lat u moich rodziców jest fajna kuchnia Boscha- płyta gazowa- super iskrowniki w pokrętłach i piekarnik elektryczny z termoobiegiem- mama zadowolona jest a i mnie sie podoba Odpowiedz Link