e1w2ewa 22.11.08, 17:04 Witam i dołączam do pytania yvonne79 z wątku o kombinezonach:-)Dziewczyny (Silvi, Lilka) jeżeli to nie problem to podajcie dokładne wymiary kombinezonów obu rozmiarów-80, 86. Z góry dziękuję!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_82 Re: Silvi, Lilka-kombinezon na zime!!!??? 22.11.08, 19:37 chętnie bym Ci podała wymiary mojego kompletu ale kuźwa czekam od poniedziałku za przesyłką i @#$#% jeszcze jej nie dostałam, a niby tak szybko dochodzą...ech ja kupilam rozmiar 86 Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Silvi, Lilka-kombinezon na zimę!!!??? 22.11.08, 23:05 Ja też już kupiłam i wzięłam rozmiar 86. Jak dojdzie, to Ci podam wymiary. Zamówiłam w środę. Mam nadzieję, że dojdzie w poniedziałek. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Silvi, Lilka-kombinezon na zimę!!!??? 23.11.08, 07:43 anuli podawalam kilka wymiarow kurtki i spodni na 86, powinna miec gdzies w archiwum na gg ;) Odpowiedz Link
anula_82 lilka, yvonne 23.11.08, 09:31 ja niestety mam puste archiwum, mam wyłączoną funkcje archiwizowania wiadomosci. yvonne, ja zamówilam w srode, przelałam kase natychmiast, oni kaske dostali niby w piątek, babka mi pisze ze w poniedzialek wysyłak, dziś jest niedziela i Qrwa mac nie ma dla mnie przesyłki :( jestem wściekła, bo zanim dojdzie to chyba moj mlodzieniec wyrosnie z tego...a takie snieg i mogłabym mu te spodnie założyc...cholipa. ale z tego co pamiętam dł. rekawka od paszki to 21 cm, reszty nie pamiętam. Odpowiedz Link
e1w2ewa Re: lilka, yvonne 24.11.08, 18:48 To jak anula_82, doczekałaś się swojego kompletu?Mam nadzieję, że tak i jesteś z niego zadowolona. Ja chyba zdecyduję się na rozmiar 86, tylko jak zamówię dzisiaj to kiedy to do mnie dotrze? Chyba maja tam jakieś opóźnienia..Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
anula_82 e1w2ewa 24.11.08, 21:31 dzis dostalam paczuszkę... wymiary dostepne pod wątkiem ''yvonne79'' :))) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: anula 24.11.08, 19:59 Ja zamówiłam w środę. Kasę przelałam w czwartek do południa. Powinni ją mieć na koncie tego samego dnia, bo to w tym samym banku. Przesyłka do mnie jeszcze nie dotarła i już mnie to wnerwia strasznie :/ Anula, daj znać, jak otrzymasz kombinezon. Ja też się odezwę. Odpowiedz Link
patrice7 yvonne 24.11.08, 20:28 jakaś jestes w gorącej wodzie kąpana.:)) Wysłałaś w czwartek pieniądze doszły w pt rano,czyli wysyłka w pn ,wiec max do środy -czwartku przesyłka będzie u Ciebie. Dlaczego wy nie bierzecie poprawki na Pocztę Polska i jej pracę??? Odpowiedz Link
yvonne79 Re: pati 24.11.08, 21:52 Na pocztę polską biorę poprawkę i to mnie właśnie denerwuje, że się ociągają. Pieniądze u sprzedającego były praktycznie od razu, bo przelew w ramach tego samego banku i specjalnie pytałam jak długo idzie. A doczekać się po prostu nie mogę z ciekawości :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: pati 24.11.08, 22:03 ja w srode wplacilam i tez mialam cicha nadzieje, ze dzis dojdzie, ale ni ma:( Odpowiedz Link