Dodaj do ulubionych

anty Miley...;/..bleee...xd

28.03.09, 14:16
` .lubicie Miley.?.Jeżeli tak,to nie macie tu po co wchodzic,a jezeli nie to
podjacie przykłąd dlaczego...moim zdaniem jest wiele powodów..;/
poporstu nie nawidze tej małolaty.!angryangryangryangryangry
Obserwuj wątek
    • paula22o8 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 28.03.09, 15:46
      Ona jest rozpieszczonym bachorem!! Uważa się za wielką panią, bo ma pieniądze!! I o wszystko się wykłóca!! Wredna żmijaangry
      • ashleyadzia Re: anty Miley...;/..bleee...xd 15.04.09, 17:41
        Zal mi ................................................... Was . Zazdrość i tyle
        jak jej nie lubicie to nie musicie tego wygłaszać a jesli czujecie taką potrzebę
        to coś z wami nie halo!!!
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 28.03.09, 16:52
      No.! Ja tak samo jej nie lubie.! Ciągle ma jakieś pretensje do Sel i potym jeszcze na nią wszystko zwala. A kariere
      osiągnęła dzięki swojemu ojcu Sel i Demi chociarz jakoś same sobie dały rade.! Ona jest rozpieszczona i myśli, ze
      wszystko może, ledwo co zyskała popularność od razu sodówka odbiła jej do głowy i ma już na swoim koncie
      mnóstwo skandali;/ WKURZA MNIE TYM SWOIM ZACHOWANIEM;/;/ confused Ona już nie jest sobą, jest innym
      człowiekiem. Z tymi fotkami lekko przesadziła i tu nie chodzi tylko o te w gazecie. A jej fanki ją bronią i wyżywają się
      na Selenie Grr! a WOGÓLE MA TALENT<A LE NISZCZY SOBIE WIZERUNEK PO ZA SKANDALAMI NIC DO NIEJ NIE
      MAM< BO TRZEBA PRZYZNAC< ŻE MA TALENT I POTARFI ŚPIEWAĆ BARDZO DOBRZE MOŻE I LEPIEJ OD sEL<
      ALE TO NIE ZNACZY< ZE OD WSZYSTKICH JEST LEPSZA idealna i potrafi wszystko>!!!!! a TO NIEPRAWDA< BO
      sEL NP> LEPIEJ TAŃCZY I GRA W SERIALACH I FILMACHangrysuspicious
      • Gość: Ja ;P Re: anty Miley...;/..bleee...xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:25
        Jak przeczytałam ze sel sama swoja kariere zawdziecza to spadłam z krzesła...<haha>
        gdyby nie wystąpiła w kilku odcinkach hannah montana to by świat o niej nic nie słyszał
        może i by było lepiej. Czego się dziwisz ze wciagle czepia sie sel ??? np. przeczytalam że
        zalecała sie publicznie do Justina przy Miley( to dopiero jest żałosne). A czy sel gra lepiej od
        Miley nie była bym pewna obydwie sa na dobrym poziomie (moze i nawet Miley lepsza). A
        co do skandali to te cale paparazzi tak to wyolbrzymiają. Ma swoje zycie niech robi co
        chce. Przynajmniej nie udaje przesłodzonej divy jak selena. Niby dlaczego fanki nie mają
        Miley bronic skoro ty bronisz seleny czy jak jej tam. selena tez nie jest idealna. Na
        poczatku lubilam je obydwie ale Miley mnie czyms przekonała(talentem, ze jest soba itp.) a
        selena mi sie przejadla z tą slodkoscia bo nic innego nie umie. No i to wszystko kropka;P
    • kitty16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 29.03.09, 14:40
      a kto pisał niedawno że Miley jest ok? weź dziecko ty masz jakieś rozdwojenie jaźni, zdecyduj sie wreszcie..-.-'
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 29.03.09, 18:40
      kitty16 jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem to byś zrozumiała DZIEWCZYNO.! Bo ja napisąłam, ze Mile mnie
      wkurza ale nic do niej nie mam, bo ma talent i nci złego mi nie zrobiła. Moge jej nie lubić bo mam do tego prawo.
      Wiadomo każdy ma jakiś talent, ale każdy ma też swoje wady ;/ I każdy tez moze zawsze zmienić zdanie co.!angry
    • kotek.pl Re: anty Miley...;/..bleee...xd 30.03.09, 14:50
      bardzo mi przykro, że powstają takie wątki - wypowiedzi, które tutaj znajduję są
      bardzo niemiłe i mało kulturalne. rozumiem, że nie lubicie Miley, ale czy trzeba
      aż tak się wściekać?
      • xxmadzikooxx ;-) 30.03.09, 14:59
        Brawo KOTEK też tak uważam smile Mileyl nie jest taka złaa. Spokojnie ;p
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: anty Miley...;/..bleee...xd IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.09, 15:06
        zgadzam sie kotku,masz racje
      • Gość: Lollipop xD Re: anty Miley...;/..bleee...xd IP: *.netia.citysat.com.pl 14.04.09, 17:12
        miley zalezy tylko na tym zeby zrobic wokol siebie duzo szumu, zarobic duzo kasy i miec wszystko i wszystkich w d****, uwiesc kogo sie da i miec z tego same korzyści, !!!!!!!!devildevildevildevildevil
        • Gość: gość Re: anty Miley...;/..bleee...xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:34
          Ludzie widze , że jeśli nie lubicie miley to lubicie te soje demi czy seleny czy
          jakieś jonasy i w ogóle ;/
          nie kumam
          ja nie lubie wszystkich i nie robie wielkiego halo bo zaraz mnie ktoś z
          przeproszeniem zje...ie !!
          nie pisze złych komentarzy o niech bo po co mam mieć milion minusów...
          za gwiazdy uważam inne osoby typu britney spears, lady gaga i wiele innych ( to
          tylko przykłady nie musze ich lubić)
          dlaczego nagrode za najlepszą piosenkarkę czy aktorkę musi dostać ,,gwiazdka
          disneya'' idolka nastolatek;/
          jak może to być prawdziwy talent -gwiazda
          i przyznam , że troche mi żal jak ktoś a raczej dziewczyna starsza ode mnie
          kocha jonasów albo uwielbia miley ;/ czy tam selene itp jak lubicie demi itp. to
          nie myślcie , że was to nie dotyczy..
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 30.03.09, 20:07
      Wiesz kotek wkurzasz mnie.! Bo jak ktoś pisze coś zlego na temat Seleny to nic im nie mówisz, to jest wkurzające
      Miley też nie jest taka idelana i poczytaj sobie wszystkie wypowiedzi na temat innych, a ty znowu tylko o Miley, bo
      ona niby taka idealna <buhahaha> Jeśli zaożyłeś forum, możemy pisać na temat kogo chcemy i nikomu się nie
      zabroni lubić kogoś, bo każdy ma swój styl;/;/
    • kitty16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 30.03.09, 22:32
      jak byś nie zauważyła to na tym forum są fani i antyfani i Miley i Seleny. i wszyscy po wszystkich jadą równo..jak
      dzieci.. i nie ekscytuj sie tak tym wszystkim bo ci ciśnienie podskoczy.. Kotek ma racje wink
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 31.03.09, 18:31
      angryA ciebie znowu o co chodzi;/ Ja nic takiego nie miałam na myśli. Masz ty wogóle jakis rozumuncertain I weś się już
      odemnie odczep, bo komentujesz wszystko co ja napisze na kotek.pl sledzisz mnie czy co angry
    • kitty16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 31.03.09, 21:13
      noo.. bo ja nie mam co robić nie? tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out no widocznie jest jakiś powód, bo nie tylko my mamy coś do ciebie.. confused
      • miley_love. Re: anty Miley...;/..bleee...xd 31.03.09, 21:25
        no, zgadzam się. : ]
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 31.03.09, 22:09
      angryangryNo tak właśnie wy dwie.! Ciągle się WSZYSTKICH czepiacie ;/ Widać, ze fanki Miley wescie się juz od
      wszystkich odczepcie, bo to nie wasze życie, zajmijcie się wswoim dobra. Bo mam już dość takiego waszego
      wtracania, czego człowiek nie napisze wy jak zwykle musicie to komentować, tak jakbyście nie mogły dać sobie
      spokoju.! I prosze nie rzycze sobie takich słów, bo dziewczyno NIE ZNASZ MNIE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wkurzacie mnie już tą waszą gadką, jak czytam te wasze komentarze to mi się rzygać już che NAPRAWDĘ.! ;/angry>:
      (Mam już tego serdecznie dość, i możecie sobie mówić ż e mam sie nie wkurzać, ale przy was nie idze wszedzie
      znajdziecie jakieś ALE, ciągle macie wąty i nie tlyko ja mam już tego dość weście zajmijcie juz się to waszą Miley i
      będzie Ok ?
      • majusia011 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 02.04.09, 22:18
        Nie lubię Miley!! Jest wkurzająca. Wszędzie się musi wcisnąc, wszędzie musi byc
        pierwsza> Jakby nie mogła jden raz odpuścic. Wszyscy zwalają wszystko na Selene,
        która nie wywyższa się. Miley się wywyższa jak nikt inny!! A i jeszcze te jej
        nagie fotki!! <blee> Każda nastolatka lubi sobie robic zdjęcia ale bez przesady!!
        Po prostu Miley jest głupiasuspicious
    • kitty16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 01.04.09, 15:13
      ja nigdy nie mówiłam że jestem fanką Miley, ale bardzo ją lubie wink i raczej nie czepiam sie nikogo innego..
      ale wiesz co ci powiem.. lubie cie! ...Prima Aprilis! ahaha wreszcie kogoś nabrałam tongue_out tongue_out cool nawet nie chciało mi
      sie czytać twojej całej wypowiedzi bo piszesz tak że ja też nic nie rozumiem tongue_out ty idź i sie zajmij Selenką..ja ją
      nawet lubie, ale ty masz obsesje i zjeżdżasz innych jeżeli tylko nie lubią Seleny...-.-'
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 01.04.09, 15:16
      Haha nabrałaś.! Nie sądze i teraz nie masz racji.! Ja nic nie mam do nikogo kto nie lub Sel, szanuje to, że każdy ma
      swój styl harakter itd. Wiec zejdź juz ze mnie ;/
    • nicola_16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 01.04.09, 23:04
      ja lubię Selenę i lubię Miley, ale ty pati896 masz normalnie obsesję na punkcie Seleny, ona nie jest taka idealna,
      serio, Miley tez nie jest idealna, a tak w ogóle to nikt nie jest idealny i nie mów że kitty się ciebie czepia jak coś tylko
      napiszesz złego o Miley, bo ty tez się czepiasz innych jak coś napiszą obraźliwego o Selenie, mnie tez wkurza jak
      ktoś gada głupoty na Sel i czasem nawet nieprawdziwe i wkurza mnie tez jak ktoś się czepia Miley, więc weź
      przestań obrażać Miley i przy okazji jej fanów inaczej bedziesz miała wrogów dziewczyno możesz pisać fajne rzeczy
      o Seli może więcej osób ją polubi hmm... kto wie... aha i jedna prośba do fanów Miley i do fanów Seleny :
      Przestańcie je do siebie porównywać!!!
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 02.04.09, 17:30
      O bosze następna.! A czy ja ją obrażam ja ją STRASZNIE LUBIE.! Jest fajna tylko, ze wy nie rozumicie tylko tego,
      ze bardziej lubie Sel. I wrogami to tlyko są fanki Miley, bo nie wiem co do mnie mają i to kitty zaczęła bo ja
      normalnie dałam koma, a taa zawsze musi zkomentowac to co pisze PO CO ZACZYNA.! Wszyscy sie czepiaja
      jakbym miała nspisane na czole fanka Sel ale nienawidze Miley. Jakby mi zabraniali lubić Sel. I ja nikogo nie obrazam
      i nie bluźnie szanuje czyjeś zdanie i styl ;/
      • demcialove zgadzam sie z Pati.! 02.04.09, 17:33
        wezcie odczepcioe sie od Pati.!ona mas woje zdanie i wy macie swoje.!.ale nie musicie od razu naskakiwac na nią.!
        angryangryangry
        • rock_spirit Re: zgadzam sie z Pati.! 05.04.09, 22:46
          To po co zakładasz forum 'anty Miley'? Zastanów się zanim coś napiszesz!
      • rozyczka Re: anty Miley...;/..bleee...xd 22.04.09, 18:42
        pati896 weź ty się opanuj dziecko bo aż oczy bolą od błędów jakie robisz piszesz
        lubię miley dwa posty później nie lubię jej to jest dziwne.
        A i jeszcze zapomniałam do poprzedniego posta że selena jest wredną małpą(żeby
        nie przekląćbig_grin)I jest obrzydliwie przesłodzona a jak zrobi usta w dziobek to
        wygląda jakby przed chwilą robiła komuś loda(chłopakowi)dosłowniesurprised .A talentu
        to ona wogóle nie ma jak ostatnio obejrzałam te czarodziejki to aż mi się jej
        szkoda zrobiło jakie to jest beztalencie i jaki en serial jest głupi.
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 02.04.09, 19:15
      thx ;*
      • demcialove Re: anty Miley...;/..bleee...xd 02.04.09, 19:25
        nie ma za co.xdwink
    • nicola_16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 02.04.09, 20:11
      jeśli ty ( pati896 ) ją lubisz to ja jestem Vanessą Hudgens, a ostatnio jeszcze pisałaś tak, cytuję:

Zgadzam się z eluchną.!!!!!!! HAHAH JEJ SPRAWA ŻE SIĘ ROZBIERA.!!!!!!!;// Coto wogóle za gadka na poziomie 2
      latka chyba a czy ktoś coś takiego robi w domu.! ODBIŁO JEJ NA PUNKCIE FORSY.!!!!!!! A wy zazdrościcie Slenie
      urody którą dał jej sam Pan Bóg.!!!!!! I nie jest przesłodzona jest ma dra inteignetnta pomaga chorym dzieiciom
      itd.! Kocham ją A mILEY JEST DO ******.! nIE NAIWDZE JEJ jEST Walnięta.!!!!!!!!! O matko i to jeszcze ty
      założyłaś te forum mileycyrusfanka Która ma 3 latka i wsyzstkich poprostu OBRAŻA.!!!!! O MATKO I DO TEGO
      JESZCZE TEN nikt sie tu zjawił.!!!!!!! Te forum powinno nazywać się DOWNY.!!!!!!!!;// I
      ona nie odbiła Miley chłopka jest wiele sytuacji ze jeden chłopak podoba się kilku dziewczyną.!!!!!!!!! A lbo i
      odwrotnie.!;// A to że Nick wybrał Sel to nie jej sprawa ani wasza ZAJMIJCIE SIE SWOIM ŻYCIEM.!!! BO
      zaczynacie się do nich wtracać jak ci wredni fotoreporterzy TO SĄ TYLKO GWIAZDY KTÓRE SPEŁNIAJĄ SWOJE
      MARZENIA ALE NAJWIDCZNIEJ MILEY ZROBIŁA TO TYLKO DAL KASY BO NIE MA ANI ZA GROSZ TALENTU
      ŚPIEWAĆ TO SE MOŻE TYLKO Z PLEYBECKU.!!!!!!!!! LUDZIE ona ma 16 lat a piszą że w tej gazecie gdzie była pół
      na go nie wiedziała co robi bo ja zmuśli BZDURY CO ZA CYGOOON..!!!!!!!!! A wogóle chłopaki wciąz zmieniaja
      dziewczyny więc myślcie choć troche.! Bo narazie wasz poziom inteligencji zniża się do 0.!

i ty lubisz niby miley???? o matko zastanów się co piszesz, jestes zmienna jak pogoda, raz lubisz miley i piszesz że
      nic do niej nie masz a potem obraższ ją i jej fanów, przez ciebie zaczynam coraz mniej lubic Selenę i tylko przez
      ciebie dziwna jesteś
    • kitty16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 04.04.09, 12:23
      no i właśnie o to mi chodzi... i o to że ty możesz zjeżdżać Miley, ale jak ktoś pojedzie Selenie to od razu byś go
      zabiła...a ja lubie i Miley i Selene..chociaż bardziej Miley i nie jestem fanką żadnej z nich
      • martynaaa1 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 05.04.09, 10:38
        jaki żaal.!
        kazdy ma inny gust.!
        dlamnie to selena i miley są spoko.!
        .a ja lubie Dode i co.?
        zabronisz.!
        .najwyrazniej ty jestes glupią małolata.!
    • Gość: anty selena Re: anty Miley...;/..bleee...xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 10:18
      ja nie lubię seleny i demi za to miley jest bosssska - popieram kitty i nicolę smile
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 05.04.09, 10:47
      Sami jesteście dziwni, każdemu gust morze się zmienić, a wtedy pewien KTOŚ straaaaaaasznie mnie wkurzył, bo
      zaczął wyzywać Sel od najgorszego, a to jest OKROPNE więc sie na nim troszeczke wyrzyłam i nie zjechałam jej
      tylko wyraziłam swoje zdanie i to właśnie mniej lubi Miley, a wogóle zresztą z kąd ty to morzesz wiedzieć co.! tY
      NIC NIE WIESZ WIĘC SIĘ LEPIEJ NIE ODZYWAJ.! A nawet jeśli bym zaczęła lubić Miley powinniście się cieszyć, bo
      każdy morze zmienić zdanie i zachowajcie te swoje bzdurne gadki, bo bez obrazy ale są jakieś do bani umieice wy
      wogóle skonstruować zdanie ?!uncertain No bo chyba nie sama jesteś jakaś WALNIĘTA i sie odczep, bo wy ciągle do
      wszystkich macie jakieś Ale zawsze znajdzieice coś zreby komuś dopiec.! Mogłybyście sobie znaleść inne hobby ;/:-
      /angry
    • Gość: anty selena Re: anty Miley...;/..bleee...xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 13:20
      do kogo ta gadka pati???!!!! angry
      ps: to ty nie umiesz pisać - może pisze się przez ż a nie przez rz tongue_out ale duzo masz jeszcze błędów mądralo
    • wunia Re: anty Miley...;/..bleee...xd 05.04.09, 13:34
      demcialove napisał(a):

> ` .lubicie Miley.?.Jeżeli tak,to nie macie tu po co wchodzic,a jezeli nie to
      > podjacie przykłąd dlaczego...moim zdaniem jest wiele powodów..;/
      > poporstu nie nawidze tej małolaty.!angryangryangryangryangry

wes daj se siana bo anty wtki sa juz niemodne........sciana
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 05.04.09, 16:55
      OMGasz uncertain Następna, a mnie wogóle nie obchodzi co wy tu wygadujecie za bzdury, będe sobie pisać jak chce smilesmile
      Bo to nie jest j.polski i moglibyście w końcu wyluzować :-p
      • rock_spirit Re: anty Miley...;/..bleee...xd 05.04.09, 22:45
        Pati przed chwilą jeszcze pisałaś, że nie umieją skonstruować zdania, a teraz
        mówisz, żeby wyluzowały, bo to nie jest język polski ... Czy jak coś piszesz to
        też to czytasz, czy nie?
    • kitty16 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 05.04.09, 19:16
      powinnam sie cieszyć? mnie nie obchodzi czy ty lubisz Miley czy nie, mam to gdzieś..
    • pati896 Re: anty Miley...;/..bleee...xd 06.04.09, 14:18
      O ja normalnie ja już tu nie moge <hahaha> To ty sie pierwsza przyczepiłaś, ja napisałam kiedyś ,ze nie zabardzo
      za nią przepadam, a tobie od razu odbiło.! I teraz mówisz, ze ty to masz gdzieś <buhahaha> A i sformuowanie
      zdania, a błędy ort. to coś o wiele innego jeśli nie zauważyłaś, a niektórzy sensownei nie potrafią zdania ułożyć i
      nie wiadomo o czym piszą ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka