izamig 28.11.08, 15:36 Jest świetny, naprawdę SUPER, zwłaszcza to że jest taki tani, no i kolor też ciemny a nie jasny jak te co oglądałam. W tym może bez obawy biegać po dworze bez obawy, że będą plamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenkie7 Re: kupiłam kombinezon w real za 39,95 28.11.08, 16:06 a jakie kolory są w ofercie? i czy tylko jednoczesciowe czy kurteczka i spodenki oddzielnie? zastanawiam sie czy nie pojechac, bo kupilam Piotrkowi kurteczkę ktora mi sie teraz szalenie nie podoba - zasluguje wrecz na miano najbrzydszej kurteczki swiata... Odpowiedz Link
eminence a ja nie:( 28.11.08, 18:36 chociaż wczoraj specjalnie po niego pojechałam, u nas już nie było:( A w którym ty kupiłaś? Odpowiedz Link
izamig eminence 28.11.08, 19:12 Ja kupiłam w realu w czeladzi, ale obdzwoniłam parę innych reali Odpowiedz Link
eminence Re: eminence 28.11.08, 20:59 To i ja jutro łapię za telefon, może gdzieś w Warszawie jeszcze jest:) Odpowiedz Link
izamig malenkie7 28.11.08, 19:11 granatowy z beżowymi i błękitnymi wstawkami lub dla dziewczynki czerwono-różowy. kurteczki i spodenkim są oddzielnie ale to co najbardziej mi się w tym podoba to to , że spodenki w pasie mają zamek i można je spiąć w kombinezon jednoczęściowy. I naprawdę nie wygląda na kombinezon za 40 zł. Odpowiedz Link
burdziaa Kurcze ja juz nie trafiłam :( 28.11.08, 21:01 jakby Któras była jeszcze i kupowała to ja chętnie bym poprosiła dla mnie jeden kombinezon. Odpowiedz Link
enya81 Re: Ja też, ja też kupiłam! 28.11.08, 21:17 W pierwszym rzucie mi sie nie udało, ale tym razem nie odpuściłam i mąż juz przed południem był w Realu ;) Odpowiedz Link
dagi.ww A ja kupiłam w Realu za 19,95 ;)) 29.11.08, 02:21 Tylko jednoczęściowy, bo taki chciałam! Śliczny, czerwony - jestem happy, jak nie wiem, bo nastawiałam się na ok. 80-90zł, a mam prawie za darmochę! Odpowiedz Link
dorka3078 A u mnie już nie ma 29.11.08, 15:16 Poprzednim razem kupiłam dziewczynom i wysłałam do Wrocławia aż cztery sztuki,a teraz pomysląłm że może kupię sobie na zmianę no i d... blada ,nie ma juz podobno w ciągu godziny sie rozeszły,ale pojadę jeszcze w poniedziałek do drugiego reala Odpowiedz Link
f3f Re: kupiłam kombinezon w real za 39,95 29.11.08, 22:06 Mąż kupił 27 w realu w al. Krakowskiej. Podobno granatowe były dwa a czerwonych było więcej - ale wydawało mu się, że duże rozmiary. Maleńkie7 - te kombinezony to tak jak wczśneij już dziewczyny pisały są z Tchibo i ich pierwotna cena to ok 140 zł. sporo osób sprzedaje je na allegro - dlatego znikają szybko ze sklepów. na allegro: www.allegro.pl/search.php?string=kombinezon+tchibo&category=11763 Odpowiedz Link
f3f Re: f3f 30.11.08, 13:43 hłe hłe :P 27 listopada :P a nie 27 sztuk :))) sztukę kupił jedną :) Odpowiedz Link
eminence sprawdzał ktoś na Jubilerskiej(na Pradze) w Wa-wie 30.11.08, 11:46 ja dziś obdzwoniłam wszystkie, były rano 2 szt. ale duże rozmiary na al. Krakowskiej. A na Pradze nie chciało się babie ruszyć d... żeby sprawdzić. Może któraś była tam? Odpowiedz Link
uczula Re: sprawdzał ktoś na Jubilerskiej(na Pradze) w W 30.11.08, 12:50 dziewczyny - gdyby ktoras byla to bardzo prosze o kupienie - zaplace oczywiscie za przesylke, u nas ani wywieszki juz nie bylo, to nawet nie wiem czy byly czy nie. dla chlopca dwuczesciowy :)jakby co , prosze o namiar na gazetowa poczte :) Odpowiedz Link
eminence Re: sprawdzał ktoś na Jubilerskiej(na Pradze) w W 30.11.08, 20:17 Ja mogę kupić jeśli znajdę, napisałam na maila do ciebie:) Odpowiedz Link
krajewska2 Re: kupiłam kombinezon w real za 39,95 04.12.08, 13:51 Wczoraj były w realu w Markach Odpowiedz Link