dorann 01.12.08, 10:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=87885578 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Przeczytajcie 01.12.08, 10:12 ta cala Nk to dla mnie porazka ludzie sie chwala samochodami i wycieczkami za granice jakby im to ego podnioslo zawsze znjada sie jakies swiry Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Przeczytajcie 01.12.08, 10:20 ja jestem przerazona ,wszystkie zdjecia wczoraj usuwałam i czytałam ten wątek Odpowiedz Link
ooluchna Re: Przeczytajcie 01.12.08, 12:02 Ja też usunęłam wszystkie Oliwki. Nie darowałabym jakby to było moje dziecko. Boże co siedziw głowach tych p.....w:( Odpowiedz Link
atenette Re: Przeczytajcie 01.12.08, 13:38 Rowniez pousuwalam dzisiaj wszystkie zdjecia Emilki. Zostawilam tylko kilka zdjec na ktorym Emi jest ze mna lub z mezem i slabo ja widac. Mam sobie strasznie za zle, ze wogole umieszczalam tam jej zdjecia i wogole zastanawiam sie czy nie usunac swojego konta na nk. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Przeczytajcie 01.12.08, 20:02 Czytalam, i jestem wstrząsnieta. Sledze podany watek na biezaco i ciesze sie ze sie ruszylo,Tak byc nie moze! Odpowiedz Link
ankas4 Re: Przeczytajcie 01.12.08, 21:12 JA nie jestem zarejestrowana na NK, MAM fikcyjne konto i sobie podgladam znajomych i co zauwazam... ,ze wiekszosc kobiet umieszcza nalogowo zdjecia swoich dzieci, rozumiem ,ze chcemy sie pochwalic i ze w sumie teraz nasz swiat kreci sie dookola maluszkow , ale powiem szczerze, ze na portalu gdzie kazdy poprez wpisanie moich danych moze mnie odszukac nie dalabym zdjecia Tymka, nie jestem jakas mega wyczulona na zdjecia dzieci w sieci, bo Tymek tez ma swoja strone, ale NK to jakby inna historia, tam kazdy w prosty sposob moze wejsc i sobie nas poogladac , jak chociazby ja na fikcyjnym koncie. Dlatego ja tez jestem przeciwna aby umieszczac zdjecia naszych dzieci w NK. SCISKAM Odpowiedz Link
pysiulek_79 Re: Przeczytajcie 01.12.08, 22:37 A ja uwazam ze wszystko jest dla ludzi tylko trzeba umiec z tego korzystac - to dotyczy rowniez NK. Mam tam zdjecia z dzieckiem, oczywiscie zadne na golasa, galerie dostepna tylko dla znajomych i zablokowana dla obcych, nie umieszczam tam tez zadnych danych typu nr telefonu, to tyle... Odpowiedz Link
patrice7 Re: Przeczytajcie 04.12.08, 20:06 Coraz wiecej osob wobec protestu laczy sie . nasza-klasa.pl/profile/20587229 Wystarczy wyslac zaproszenie. Odpowiedz Link