narttu 02.12.08, 05:35 Czekam wlasnie az ruszy i dopijam swoja kawe. Dzis delegacja do helsinek. Wreszcie sie z domu wyrwe i pogadam z ludzmi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: kawa z pociagu 02.12.08, 06:47 ooo JAK JA ZAZDROSZCZE , jednej z rzeczy ktorej mi tutaj bardzo bardzo brakuje to wlasnie wyjazdy sluzbowe,,, no to zycze odpoczynku pomimo tego ,ze w pracy:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawa z pociagu 02.12.08, 07:39 To szczęśliwej podróży życzę i paru chwil dla siebie. Może uda Ci się wieczorkiem, pooglądać helsinki nocą;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
anmroz Re: kawa z pociagu 02.12.08, 08:05 Kawa już dawno wypita. Michał kończy chorować, jeszcze tylko 3 zastrzyki, więc wraca do formy i wobec tego postanowił wstać przed 5. Noc stanowczo za krótka. 9 godzin w pracy to stanowczo za długo po nie udanej nocy :( Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: kawa z pociagu 02.12.08, 08:45 kończę pić młody studiuje mini mini, starsza udaje że jeszcze nie wstała, pies jest zły że ja wstałam to i ona musiała się podnieść z łóżka. Plan na dziś, nie mieć planu :-)) Moja owulacja chyba daje o sobie znać. Mężu gdzie JESTEŚ!!!! Odpowiedz Link
a090707 Re: kawa z pociagu 02.12.08, 10:39 Narttu Ty to masz zycie- ciagle w biegu :) a.zaborowska1 to gdzie Ci maz uciekl- nie popusc mu :) Ja juz po 2 kawie, maly zasypia w lozeczku, mam kolejny dzien proby- my i 7-m-czny maluch, ciezko jest. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kawa z pociagu 02.12.08, 11:24 CUD jakiś, Rozalka spała do 8.30, a w nocy tylko 2 pobudki!!!!!!!! Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: kawa z pociagu 02.12.08, 12:52 Klaudia juz ma sie duzo lepiej, noc spokojna. Zima na całego, taka prawdziwa piękna zima. Lekko pruszy śnieg, wszędzie biało i delikatny mrozik oby dotrwało taka pogoda do 6 grudnia:) Juz nie pamietam kiedy ostatnio był snieg na mikołaja. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 klaudia 02.12.08, 12:59 gdzie ty masz tą zimę ??? bo u nas chlapa i ciepło :-// ja męża znalazłam umówiłam się na wieczór :-)) nic dobra spadam :-/ Odpowiedz Link
burdziaa zupke jem 02.12.08, 13:46 hej!]podjadam zupke i zagladam :) Julek zasnal, bylismy ponad 2 godziny na spacerku bez wózka, ale sie wyszalał i padł/lece po dokladke a potem na góre malowac. Milego dnia! Odpowiedz Link
joasia83m Re: kawa z pociagu 02.12.08, 14:21 i ja nareszcie mam kawe! czekaam na nia od rana:) a wlasciwie czekalam az Dawid pojdzie na drzemke;) kawa dla mnie to jak dla Anglikow English Tea Time, siwta chwila i potrzebuje do niej spokoju, dlatego pije tylko jak Dawid spi:) narttu, ale bym chciala poogladac jakies zdjecia Helsinek... kamamama, widzisz, to nie cud, tylko Rozalka dorosleje i zaczyna rozpoznawac potrzeby mamusi;) Odpowiedz Link
klaudia020707 a.zaborowska1 02.12.08, 15:56 W Polsce nie ma zimy ale w Szkocji jest i to przepiekna:) Na weekend zapowiadają ponoć 40cm, oj będzie się działo. Mikołaj na saniach przyjedzie jak nic:) Każdego roku 23 grudnia do miasteczka przyjeżdza Mikołaj z zaprzęgiem reniferów, cudny widok. Postaram się zrobić kilka fotek:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: a.zaborowska1 02.12.08, 16:08 zrob koniecznie! Franek ma dziwne krostki wokół nosa i ust, mega odparzenie na tylku, bo nie robil kupy 3 dni i jak teraz robi, to jest wodnista i go odparza..jutro ide z nim do lekarza przy okazji kontroli Toska.. Troche sie martwie..nigdy nie byli alergikami Odpowiedz Link
a.zaborowska1 klaudia 02.12.08, 17:32 no ja kojażyłam że ty gdzieś po za granicami... kurde "zazdroszcze' ci tej zimy fotki koniecznie do obejżenia poproszę. Dzieciaki się zahartują suuuuper Odpowiedz Link