patrice7 08.12.08, 22:28 Dziewczyny co robicie w Sylwka? Jakie plany?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 09.12.08, 07:54 Plany takie, moje marzenie: Dzieci do dziadków a my myk: w auto i gdzieś w górach na sniegu oczekiwac północy, alno na nartach o tej porze zjezdzac ze stoku...bardzo realne marzenie..;) Mamy propozycje imprezy domówki, ale zobaczymy :) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 09.12.08, 08:20 W domku , sama , albo pojadę do rodziców , albo koleżanka przyjdzie do mnie, jak co roku, mąż w oddali. Odpowiedz Link
chanastel Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 09.12.08, 08:47 Ha ja to mam jasno sprecyzowane w tym roku. Zwłaszcza że gin przesunął mi termin na 2.01:) więc albo już będę na porodówce albo będę pakowała torbę albo sobie poprasuję ciuszki dla młodego:) Odpowiedz Link
burdziaa Hania! 09.12.08, 08:50 a kiedy "wolałaby" urodzic w tym roku czy w nowym? Kochana czy spodenki sa na Krasinskiego do odbioru bo nie mielismy auta ale juz od dzis jest sprawny. sciskam - troche nie na temat :) Odpowiedz Link
chanastel Re: Hania! 09.12.08, 08:53 Asiu zamontuj sobie gg wreszcie będzie łatwiej. Spodnie są u mnie w domu jakoś zapomniałam dać pawłowi ale jutro będę we wro albo jak wolisz to mu dam. Może się spotkamy w kinie mimo że film widziałam ale dzieci tam się tak fajnie bawią a my plotkujemy. Napisz jak wolisz Odpowiedz Link
zuzaze_78 sylwester 09.12.08, 12:43 kameralnie w domu, znajomi do nas przyjezdzaja, posiedzimy razem, tak samo jak kiedy bylam w ciazy z Iga. Ja zreszta, szczerze mowiac, nie lubie sylwestra, a raczej obchodzenia go na sile atrakcyjnie i hucznie, bardziej w te noc jestem sklonna do refleksji, niz tancow do upadlego. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 09.12.08, 17:59 My biała sala, jak zwykle od kilku lat. Bo albo kasy brak, albo ciąża, albo małe dziecko i tak już kolejny rok nam minie. Aż sie już rozleniwiłam, i nawet nie myśle o zmianie...zresztą w tym roku, to...kasy brak:( Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 31.12.08, 16:02 Jako, że na narty śmigamy w sobotę do Szklarskiej, bo blisko, a my na jeden dzień tylko, to dziś idziemy do sąsiadów. I cieszę się, bo to bliżej już być nie może :), jak będę padnięta to sobie wrócę o ktorej chce i położe się spac. Dzieci dziś marudne, jeszcze chore. Kupiłam czopki viburcol i im podam na noc, bo się boję, że przez te petardy jeszcze mi się wystraszą. A te są takie uspokajające, homeopatyczne. Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 31.12.08, 16:12 oj Lila w sobote do szklarskiej???? pozabijacie sie o tłumy my tez na biala sale , a raczej w białą posciel:-) nie lubie sylwestra, wolę go spedzic tylko z mezem za to jutro ZIELENIEC tak od ranca Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 31.12.08, 16:25 chcielismy tez do zielenca albo w ogole do czech, ale w szklarskiej są znajomi, wiec padło na to miejsce, ale przyznaje, ze na nartach tam jeszcze nie jezdzilam, wiec nie wiem, serio duzo ludzi tam? W karpaczku tez jezdzilam w sezonie i zle nie bylo :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 31.12.08, 16:28 na puchatku pewnie dzikie tłumy a na lolo zapewne brak sniegu, o scianie nie wspomne :-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 31.12.08, 16:42 e tam, nic mnie nie powstrzyma, tłumy mnie nie przerażają..:), bez dzieci jadę przeciez :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 31.12.08, 17:05 no jasne, ropychaj sie łokciami w razie czego Odpowiedz Link
burdziaa Sylwester z Wami :) 31.12.08, 20:55 forum otwarte mam :), Julek próbuje usnac- ale juz huk petard, zobaczymy ile to potrwa, Jasio sprząta łazienke, mam nadzieje na miły wieczór przy gorącej herbacie z cytryną. Odpowiedz Link
blanka0 Re: Sylwester z Wami :) 31.12.08, 20:59 u mnie tez slychac petardy, a co dopiero o polnocy a ja z lampka szampana ogladam sylwester z wroclawia Odpowiedz Link
anula_82 Re: Sylwester z Wami :) 31.12.08, 21:53 ja nie z Wrocka ale jestem z Wami na forum :) oglądam tez Sylwka z Wrocławia, bo bardzo podobam mi sie to miasto... ja pije w tym roku tylko Pepsi (bo bąbelki) :D Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 01.01.09, 09:42 a ja pomagałam przy organizacji sylwestra na 80 osób, cały dzień praca w wielkiej kuchni, do domu miałam wrócić ok. 19 ale oczywiście pracy było tyle, że wróciłam dopiero przed 22. Co roku z mężorem robimy sobie pyszną kolację i bawimy się w swoim towarzystwie, teraz było trochę inaczej i mimo, że mężu trochę zły był, że tak późno wróciłam to jednak udało się tradycję zachować i biesiadowaliśmy :>) a nasze dziecko z nami do 1 w nocy, ona jest niezmordowana. Odpowiedz Link
jutka7 Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 02.01.09, 10:12 oo to chyba jako jedyna bawiłam sie do rana na imprezie w knajpie? ja też nie lubię Sylwestra i przymusowego "super_bawienia_się", ale po 3 latach spędzonych w domu postanowiliśmy się przełamac i było ekstra! super jedzenie (włoskie), super muzyka, pełna kulturka i przyzwoita cena- polecam na przyszły rok jedną z wrocławskich knajp :)Wytańczyłam się jak za starych, dobrych czasów :) Odpowiedz Link
chanastel Re: Wrocław jakie macie plany na sylwestra? 02.01.09, 11:27 My z Tosią u sąsiadów którzy też w ziąży. Około 22 mała poszła spaź a my nianię elektronixzną i siedzieliśmy do 1.30. Mąż zaprawił się winem tak że szok:))))a jakby zo na porodówkę wiozła by mnie ziężarna sąsiadka:) spytaliby pewnie która rodzi:) bo ma termin na miesiąz po mnie ale brzuszek konkretny:) no ale udało się ani w Sylwestra ani w Nowy Rok. Dalej xzekamy Odpowiedz Link