zmijka76 14.12.08, 18:36 Odebraliśmy projekt naszego wymarzonego domu. Tak strasznie się cieszę - chociaz dopiero jest na papierze! :) aga1976.fotosik.pl/albumy/557004.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asuzi Re: Mój dom 14.12.08, 19:05 ładny, praktyczny, ja nadal szukam, podaba mi się dom w firletkach, ale nie wiem czy nie zmienimy bo myślimy żeby moi rodzice z niami mieszkali i też będziemy myśłeć o projekcie z domem dwupokoleniowym. Podobny do Twojego żeby były 2 odzielne wejścia. Odpowiedz Link
zmijka76 Re: Mój dom 14.12.08, 19:12 Z nami zamieszka moja mama- to własnie dla niej jest to małe mieszkanko wydzielone na parterze Odpowiedz Link
delfina7 Re: Mój dom 14.12.08, 19:45 No to teraz wszystko przed wami:D. Ja już coś o tym troszke wiem , bo jetseśmy w trakcie załatwiania p. na bud. , biurukracja , biurokracja i jeszce raz biurokracja. Domek fajniutki . Kiedy planujecie ruszyć z budową? Odpowiedz Link
zmijka76 Re: Mój dom 14.12.08, 19:54 Myslę ( a przynajmniej mam taką nadzieję),że większosc biurokracji juz za nami :)Jutro składamy juz wniosek o pozwolenie na budowę. Bardzo byśmy chceieli zacząć wiosną.... Fajnie,że jesteście na podobnych etapach- jakby coś, to będę się radzić, dobra? :) Odpowiedz Link
delfina7 Re: Mój dom 15.12.08, 12:42 No to super ifaktycznie mamy ten sam etap:)Ciekawam ile będziemy czekac na pozwolenie . My o ile nie przymrozi , pierwsze co musimy wykonać przejazd przez rów melioracyjny do działi:/. No i jak nie będzie zimy to jesli otrzymamy pozwolenie , ruszamy z budową:) Odpowiedz Link
kurdkowa Re: Mój dom 15.12.08, 10:37 Super, gratulacje...my wyprowadzamy się do naszego wymarzonego domu już na wiosnę, nie mogę sie doczekać....będe miala 700 m do morza;) zapraszam na wakacje 2009;) Odpowiedz Link
delfina7 Re: Mój dom 15.12.08, 12:44 Jejku , ależ zazdroszczę . Ja intensywnie oglądam na forach gotowe domki i szukam inspiracji w urządzaniupóki jeszcze mozna np przesunąc ściany czy zmienić położenie okien:). I już widzę , że wybory są cięzkawe , a co dopiero jak trzeba będzie wykańczac domek w rozsądnych cenach :) Odpowiedz Link
anutka25 Re: Mój dom 15.12.08, 13:39 No dziewczyny, że tu nas jest dużo budujących się:) My właśnie chodzimy i załatwiamy pozwolenie na budowę, a domek też mamy juz wybrany. Kiedyś pokaże:) A Tobie już zazdroszczę:) My na wiosnę będziemy w tym samym punkcie co Ty teraz:) Odpowiedz Link