lilka.k 30.12.08, 20:32 Napisz jak tam twoje chłopaki...zaglądasz do nas? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a090707 Re: onka7, jesteś? 31.12.08, 08:19 Hej onka ja tez jestem ciekawa jak sobie radzisz, odezwij sie !!! Odpowiedz Link
onka7 jestem!:) 31.12.08, 08:30 Cześć Kochane, Trochę jestem pochłoniętamoją dwójeczką. Staram się podczytywać w miarę regularnie(najczęściej z Frankiem na ręku). U nas niezła bonanza. Franeczek okazał się paskudą płaczliwą i prawie nie śpi. To jest główny problem, bo sypiam po 3godz. na dobę i już zaczyna mi się bunt organizmu. Nie tracę ducha i od rana walczę o dobry humor, miłą atmosferę i energię głównie dla Jaśka, bo on w tej sytuaci jest tochę pokrzywdzony.Co do Jasia i jego relacji z bratem to jest nieźle. Jasio nazywa Franka dzidziuuuuuu(wysokim głosem) co tylko dowodzi jak często ten płacze:) Najbardziej jednak Jasiek uwielbia moment jak odkładamy Franka do łóżeczka i zostawiamy go w pokoju, a my zajmuemy się tylko sobą. Najmilsze dla mnie momenty to spacery. Mam podwójny wózek i nim się ratuję. Po spacerze Jasio zasypia i mam tylko jednego!!!:) Brakuje mi czasu dla siebie, wieczorem jestem poprostu zrypana tak że mąż się ze mną nie może dogadać, bo zapominam o czym mówię:) ale wiem,że niedługo wyjdziemy na prostą i ak tylko chłopaki zaczną się razem bawić, to odetchnę. Na naszej klasie wkleiłam ich kilka zdjęć ostatnio. Buziaki Kochane, postaram się chociaż kilka słów wrzucić od czasu do czasu. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Onka7 31.12.08, 12:13 Hej powiem ci że mimo tego buuuuuuuuuuuu to śpi słodko ten smyk :-) śliczniutki jest będzie chłopak z charakterkiem. A Jaś przystojniak z niego rośnie niezły. Śliczny chłopczyk. Pewnie najgorszy pierwszy rok a później już jakoś pójdzie. Chłopcy w przyszłości będa mieli suuuuper z tym swoim rodzeństem. Mój mąż często powtarza że chciałby tak :-) Także w Nowym roku dużo siły i cierpliwości ci życzę. Dużo zdrówka i całuski dla całej rodzinki Odpowiedz Link
lilka.k Re: jestem!:) 31.12.08, 12:27 No to super..grunt, to załapać rytm dnia..będzie dobrze! Slicznych masz tych chłopaków :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: jestem!:) 01.01.09, 20:57 wlansie! chlopaki sliczniutkie. Fajnie ,ze masz super podejscie i nie przejmujesz sie przejsciowym zmeczeniem. Oby do wiosny:) Odpowiedz Link
joasia83m Re: jestem!:) 02.01.09, 09:42 oo, ja tez czesto myslalam o WAs. kurcze, nie mam Cie w n-k, musze odnalesc:) Dobrze, ze sobie radzicie. M. nadal taki zapracowany? Ucaluj wszystkich chlopakow! Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: onka7, jesteś? 02.01.09, 11:56 to ja tez dolaczam sie do zyczen na nowy rok no i podziwiam wytrwalosc :-) no i bede podgladac jak sobie radzicie :-) Odpowiedz Link